Tom Ford Makeup Remover Review, Demo

Tom Ford Makeup Remover Review, Demo
Tom Ford Makeup Remover Review, Demo

Video: Tom Ford Makeup Remover Review, Demo

Video: Tom Ford Makeup Remover Review, Demo
Video: TOM FORD WATERPROOF FOUNDATION REVIEW & DEMO | FOUNDATION COMPARISONS - YouTube 2023, Juni
Anonim
Image
Image

Påstander: Tom Ford makeup remover har en mild, tofase, lett formel som raskt og forsiktig fjerner sminke fra øyne, lepper og ansikt. Det løfter effektivt alle spor av sminke uten å rive eller etterlate noe oljeaktig rester.

Pris:USD 37 / Rs 2.900 for 150 ml flaske | KJØP DETTE PRODUKTET HER |

Min erfaring med Tom Ford Makeup Remover

Jeg elsker absolutt Tom Fords hud- og sminkeområde. Denne gangen bestemte jeg meg for å gi sin sminkefjerner en tur. Det er faktisk og olje og vannbasert sminkefjerner, men den som du kan bruke til både ansikt og øyne.

Den kommer i en klar flaske. Sminken i seg selv er klar olje på klart vann. Du må riste produktet for å bruke det. Det er en veldig effektiv sminkefjerner. Litt går langt. Det fjerner hvert enkelt spor av sminke uten mye anstrengelse og uten mye produkt. Hvis jeg har full ansikts sminke, trenger jeg mest tre svaber for å kvitte seg med hvert eneste spor av ansikts- og øyesminke. Jeg har brukt det alle vanntette og stædige sminkeprodukter, men det har ikke engang mislyktes meg.

Jeg personlig forbinder disse slags sminkefjernere med bare øyefjernere. Så i utgangspunktet var jeg litt variabel av å bruke den på ansiktet. Men det fungerte bra. Ikke tette porene, forlater huden frisk og ren. Ikke bryte meg ut.

Følelsen av produktet er ikke så vassen og lett som Bioderma Makeup Cleanser. Du føler at noe fet har gått på ansiktet ditt. Jeg tror det er greit fordi oljen bidrar til å bryte den tøffeste sminke.

Det etterlater huden myk og smidig. Den gir ikke noe tungt oljestoff igjen. Jeg føler behovet for å vaske ansiktet mitt med varmt vann etter at jeg bruker dette. Fordi selv om det ikke gir huden oljete, men det er denne lette oljefilmen som jeg føler behov for å bli kvitt.

Har ikke noe merkelig duft til det. Meget mild på både hud og øyne. Stikker ikke.

Kommer i en grunnleggende, men klassisk flaske. Åpningen av flasken har 3 hull som styrer mengden av produktet som kommer fra den.

Dessverre kunne jeg ikke finne ingredienslisten overalt, noe som jeg ville elsket å vite.

Samlet sett, en effektiv sminkefjerner, men jeg kan ikke tilbakekjøp den. Jeg tror det er ganske dyrt for en sminkefjerner, og du kan finne mye billigere sminkefjernere i andre luksuriøse merker også. Selv om jeg ikke har kommet over disse oljene + vannbaserte sminkefjernere som fungerer både for øyne og ansikt. Denne gjør det, det kan også være en investering, med tanke på at du betaler for et 2 i 1 produkt. Fortsatt.. Jeg er ikke så overbevist om den heftige prislappen for en sminkefjerner.

Samlet en god en, men ikke verdt den tunge prislappen. Elsk det, men vil ikke kjøpe det igjen. Det er at en gang luksus kjøper for meg. 🙂 | KJØP DETTE PRODUKTET HER |

Image
Image
Demo:
Demo:
Og dette er en alt med en vattpinne. Jeg trengte ikke å bruke mer sminkefjerner for å rense de siste sporene av sminke. Produktene som er farget på hånden min, er en kremkontur, en langvarig leppestift, langvarig vanntett eyeliner og highlighters.
Og dette er en alt med en vattpinne. Jeg trengte ikke å bruke mer sminkefjerner for å rense de siste sporene av sminke. Produktene som er farget på hånden min, er en kremkontur, en langvarig leppestift, langvarig vanntett eyeliner og highlighters.

Chanel Gentle Biphase Eye Makeup Remover Review Lancome Bi Facil Eye Makeup Remover Review Clarins Instant Eye Makeup Remover Review Best Makeup Removers tilgjengelig i India Tom Ford Sahara Pink 03 Ultra Skinn Lip Gloss Review, Swatch Lever Tom Ford Duo Eye Primer opp til høy pris? Tom Ford Cheek Color - 06 Wicked Review

Populært emne