Bath & Body Works Aromaterapi Eukalyptus Tea Body Wash & Skum Bath Review

Innholdsfortegnelse:

Bath & Body Works Aromaterapi Eukalyptus Tea Body Wash & Skum Bath Review
Bath & Body Works Aromaterapi Eukalyptus Tea Body Wash & Skum Bath Review

Video: Bath & Body Works Aromaterapi Eukalyptus Tea Body Wash & Skum Bath Review

Video: Bath & Body Works Aromaterapi Eukalyptus Tea Body Wash & Skum Bath Review
Video: Bath & body works Aromatherapy eucalyptus + spearmint - YouTube 2023, Juni
Anonim

Hei søt, Bath & Body Works (B & BW) Aromaterapi rekkevidde har vært en stor hit siden alle som har brukt dette har forelsket seg i det. Jeg så denne og ble fristet til å plukke den på grunn av "Stress relief" kravet! Jeg får tilbake smerte til tider fordi jeg sitter og jobber hele tiden, og derfor trenger jeg bare å slappe av musklene mine på slutten av dagen! Og hva kan være bedre enn dette for min dusj? La oss se om dette virket som en stressavlastning eller ikke!

Image
Image

Pris: $ 13 (Rs 870) på deres hjemmeside for 295 ml

Produktbeskrivelse: Denne skummende kroppsvasken er infundert med beroligende hudbalsam, mens en aromaterapiblanding av essensielle oljer og naturlige ingredienser fordeler kropp, sinn og humør. Pust inn dypt for å få de beste resultatene. Key Fragrance Notes: Beroligende Eucalyptus Essential Oil og Tea bidrar til å berolige følelser av stress og usikkerhet

Image
Image

bruk: Legg til en dråpe til våt svamp og massasje i skum. Skylle. For et boblende bad, legg til et par gram til rennende vann.

Min erfaring med Bath & Body Works Aromaterapi Eukalyptus Tea Body Wash & Skumbad:

Image
Image

emballasje: Dusjgelen kommer i en stor flaske som ser ganske mye annerledes ut enn signaturen B & BW-flasker. Dette er sikkert et premium utvalg av merkevaren, så det ser mye mer sofistikert og luksuriøst ut. Dette "Eucalyptus te" -området er betegnet i lilla, derfor har den en lilla etikett over den.

Flasken har en flip åpen hette som har en liten dyse som lar ut dusjgelen. Selv om mengden er stor, finner jeg ikke det tungt i det hele tatt, noe som gjør det bra for reiser. Da jeg først kjøpte det, trodde jeg det ville være en glassflaske, men jeg er glad det er en solid plastikk.
Flasken har en flip åpen hette som har en liten dyse som lar ut dusjgelen. Selv om mengden er stor, finner jeg ikke det tungt i det hele tatt, noe som gjør det bra for reiser. Da jeg først kjøpte det, trodde jeg det ville være en glassflaske, men jeg er glad det er en solid plastikk.
Image
Image

Konsistens, lukt og følelse på huden: Konsistensen ser tykk ut, men når jeg heller den på loofa, kan jeg se det blir veldig rennende. En liten mengde er nødvendig når det brukes med loofah siden det skaper mye skum. Det føles super skånsomt på huden som de fleste dusjgeler. Det irriterer ikke huden min på noen måte og forårsaker heller ingen rødhet. Nå kommer til den beste delen og USP av denne dusjgelen, duften! Det lukter bare ut av verden. Det er en av de duftene å dø for! Den har en sterk aroma av luksuriøse eteriske oljer med en parfymert berøring. Det har ingen hint av te, og det er det jeg elsket om det. Min dusj blir fylt med denne duften hver kveld, og aromaen som er opprettet, er super beroligende og beroligende. De sier at du må inhalere mye når du tar dusj, og det er det jeg gjør. Og det øyeblikket duften når nesen, blir tankene mine og sanser super avslappet og beroliget. Det er ikke en løsning for å stresse, men lukten beroliger seg helt ned i sinnet. Duften lingers i 1-2 timer på huden min og deretter fades. Jeg kunne faktisk gå i dvale etter å ha brukt dette. Helt forelsket i denne duften!

Image
Image

resultater: Bortsett fra å lindre stress, renser det kroppen min veldig bra. Hvis det brukes alene, tror jeg ikke det er sterkt nok til å rense alt skitt, men jeg bruker det vanligvis med en loofah, så det tar bort alt skitt og urenheter som forlater huden min, super ren. Det gjør ikke huden min tørr, men gir ikke tilsatt fuktighet, så jeg må følge opp med en god lotion.

Totalt elsket det!

Pros av Bath & Body Works Aromaterapi Eucalyptus Tea Body Wash & Skumbad:

• En hel Eucalyptus te serie tilgjengelig for å doble opp resultatene. • Så mange forskjellige underområder i "Aromaterapi-serien" å velge mellom i henhold til behov og dufter. • En reisevennlig flaske med feilfri emballasje. • Gjennomgående flaske. • Meget mild på huden. • Latter seg utrolig bra. • Rengjør huden veldig pent. • Ikke gjør huden tørr. • Duften er bare fantastisk av parfymerte essensielle oljer som er så avslappende. • Duften er perfekt egnet for stressavlastende tittel. • Veldig beroligende og beroligende. • Duften linger på huden min i 1-2 timer etter bruk.

Cons av Bath & Body Works Aromaterapi Eucalyptus Tea Body Vask og Skum Bath:

• Dyrt. • Mengden er ganske mindre i forhold til prisen. • Det er ikke løsningen på stresset ditt; lukten bare beroliger deg.

IMBB Rating: 4/5

Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale Bath & Body Works Aromaterapi Eucalyptus Tea Body Wash & Skumbad? Ja; Jeg vil absolutt anbefale deg å prøve ut dette spekteret! Dusjgelene, kroppsskrubbene og kroppsrørene er noe som sikkert er verdt å prøve. Jeg ville sikkert få noe mer fra dette området når jeg er ferdig med dette!

Konklusjon: Elsker dette for øyeblikket for å lindre alt stress på slutten av dagen!

Bath og Body Works Sandalwood Rose Stress Relief Body Wash Review Bad og kroppsarbeid Stress Relief Sandalwood Rose Body Lotion Review Bath and Body Works Aromaterapi Stress Relief Body Lotion Review Bath and Body Works Aromaterapi Stress Relief Eucalyptus Spearmint Body Cream Review Bath og Body Works Vanilla Verbena Stress Relief Body Lotions Review Bath og Body Works Sleep Lavendel Vanilje Body Wash og Skum Bath Review

Populært emne