Gjennomgang av en nydelig duftdusj fra alles favorittmerke "Bath and Body Works" - det er Bath and Body Works Signature Collection Gardenia og Fresh Rain Shower Gel. Les videre for flere detaljer.

Pris: $ 12 for 295 ml / 10 fl oz. Produktbeskrivelse: Du er invitert til en fabelaktig hagefest! Bli med oss ​​når vi feirer den perfekte vårdagen med frodige blomster og uimotståelig godbit! Viktige notater: Frisk Gardenia, Vårregn, Kjølt Bergamot, Hvit Peony, Solkisset Musk. Våre dusjgel er den perfekte daglige rengjøringen. Inneholder shea smør, vitamin E og aloe. Gir en luksuriøst rik skum. Etterlater huden følelsen uimotståelig myk og vakkert duftende.

Min erfaring med bad og kroppsarbeid Signatursamling Gardenia og Fresh Rain Shower Gel:

Dusjgelen kommer i en solid plastflaske med en metallisk lokk. Kappen må trykkes ned for å frigjøre produktet. Produktdetaljer er skrevet på flasken. Den gresskledde grønne væsken ser veldig pen og sommerlig ut. Flasken er ikke lekkasikker og er ikke et godt alternativ for reiser.

Teksturen ligner andre dusjgeler fra Bath and Body Works. Det er et gelbasert produkt, heller ikke for tykt eller rennende. Mens det ser en grønn grønn farge i flasken, har den en veldig mild grønn fargetone når du tar den i hånden. Det skummes godt, en myntstørrelses mengde på en loofah kan grundig rengjøre og oppdatere kroppen din. Det kan også legges til badekar, for en beroligende boblebadopplevelse.

Duften er behagelig for sansene. Jeg kan ikke skille notatene, men jeg oppdager noen blomsterspor i en frisk duft. Jeg liker duften, det er ikke overveldende eller heftig, men ganske tiltalende. Det fyller opp på badet med en nydelig duft og lingers på en stund.

Det gir en ren følelse til huden min, og fjerner ikke fuktighet. Selv om jeg bruker dette med en varm dusj, føler huden min ikke elastisk eller tørr. Det ser smidig og frisk ut. Men gitt kjøligere vær, ville du definitivt trenge en body lotion å forsegle i fuktighet.

Pros av Bath and Body Works Signatur Collection Gardenia og Fresh Rain Shower Gel:

  • Nydelig emballasje.
  • Ikke gjør huden elastisk.
  • Lammer godt.
  • Har en vakker duft.
  • Gjør bading en fin opplevelse.

Ulemper med bad og kroppsarbeid Signatursamling Gardenia og Fresh Rain Shower Gel:

  • Flasken er ikke lekkasjebestandig.
  • Tilgjengelighet i India.

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Bath og Body Works Signature Collection Gardenia og Fresh Rain Shower Gel? Jeg har brukt det ganske lenge, så kanskje ikke tilbakekjøp. Definitivt anbefalt. IMBB Rating: 4.5/5

Bad og Kroppsarbeid Beautiful Day Shower Gel Bad og kroppsverk Bali Blue Surf Shower Gel Bath og Body Works Cashmere Glow Shower Gel Bath og Body Works Magic i Air Shower Gel Kroppsbutikken English Dawn Gardenia Eau De Toilette Marks and Spencer La Maison de Senteurs Gardenia Rose Håndkrem Marc Jacobs Splash Regn Eau De Toilette Sebamed Fresh Shower Gel Yves Rocher konsentrert dusjgel Bourbon Vanilla Kroppsbutikken British Rose Shower Gel Naturals By Watsons Argan Oil Shower Gel

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: