J.Cat Beauty The Big Eye Pencil - Spinat gjennomgang

Innholdsfortegnelse:

J.Cat Beauty The Big Eye Pencil - Spinat gjennomgang
J.Cat Beauty The Big Eye Pencil - Spinat gjennomgang
Anonim

Hei, fine damsels! Disse Big Eye Pencils av J.Cat er som NYX jumbo øye blyanter og de ser likevel ut, bortsett fra den tidligere er litt slankere enn sistnevnte. Jeg likte ytelsen til dette produktet, noe som var en overraskelse fordi jeg ikke likte NYX jumbo øye blyanter. Fortsett å lese for å vite hvorfor jeg er så fornøyd med dette produktet.

Image
Image

Pris: $3.99

Produktbeskrivelse: Større er definitivt bedre! Vår Big Eye Pencil kan brukes som en blendbar øyenskygge eller kremaktig eyeliner som leverer fantastisk pigment tilgjengelig i 18 fascinerende nyanser.

ingredienser:

Image
Image

Jeg tar på J.Cat Beauty The Big Eye Pencil - Spinat:

Dette er en unik farge å dabble med og ikke en nyanse jeg er glad i, men jeg ville fortsatt legge den til min forfengelighet for å få mer farge til min sminkesamling.

Image
Image

emballasje: Produktet kommer i en fett blyant form med hvit ytre deksel og en klar plast hette som akkurat som NYX jumbo blyantens hette er utsatt for sprekker og brudd. Jeg skulle ønske at blyanten hadde en vridningsmekanisme, men i stedet må den bli skjerpet hver gang, og hele prosessen er jo mer rotete på grunn av super myk tekstur av produktet.

Image
Image

Tekstur: Den er super myk og buttery og er veldig lett å påføre og blande. Før jeg bærer sminken min, bruker jeg Maracuja olje rundt øynene mine som en del av min hudpleie regime, og det pleier å bryte sminke min til tider til tross for en god primer under, men dette produktet ble ikke krøllet eller ødelagt spesielt etter at jeg toppet det med en grønn fargepulverøyskygge.

Image
Image

Farge: Det kalles spinat, så jeg ventet på en mørkegrønn farge eller skoggrønn nyanse, men det viste seg å være en minty grønn farge som jeg fant litt garish, men jeg gjorde det til å fungere ved å parre det med en oljegrønn pulverøyskygge.

Image
Image

pigmentering: En feie gir en god farge lønn og gir en strålende mint grønn farge som ville se spesielt pen på rettferdig hud tonet skjønnhet. Brukstid: Når du har brukt det, må du ikke rote med det i minst 15 sekunder eller fylle det opp med en pulverskygge eller gjennomskinnelig pulver, og man kan bruke den i god 8 til 12 timer.

Pros av J.Cat Beauty The Big Eye Pencil - Spinat:

• Produktet kommer i blyantform og kan brukes som øyenskygge eller øyenliner. • Gir en god fargeutbetaling i ett slag. • Ingen duft. • Lett å blande og smuss. • Farge ser veldig pen ut på rettferdige hudtoner og er tydelig synlig på vannlinjen. • Det er vanntett, svettesikkert og smussbeskyttet. • Det er rimelig. • Den kan brukes under en pulverøyskygge for å intensivere fargen og øke slitestiden.

Cons av J.Cat Beauty The Big Eye Pencil - Spinat:

• Trenger å bli skjerpet som fører til produktspild. • Cap er veldig skjøre.

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg tilbakekjøpe J.Cat Beauty The Big Eye Pencil - Spinat? Ikke denne skyggen, men vil gjerne kjøpe andre nyanser fra dette området. Jeg anbefaler det til leserne og er verdt et forsøk.

J.Cat Beauty Rocker Chic Velvet Touch Vanntett Gel Eyeliner - Back In Black Review J.Cat Beauty Rocker Chic Velvet Touch Vanntett Gel Eyeliner - Mosh Pit Review J Katt Tangerine Light Blinkle Shimmer Eyeshadow Review J.Cat Blinkle Shimmer Eyeshadow - Oh My Ruby Review JCat Beauty 3rd Place Flying Solo Eyeshadow Review J.Cat Beauty House Party Flying Solo Eyeshadow Review

Populært emne