Det er en 10 Miracle Leave-In Plus Keratin Review

Innholdsfortegnelse:

Det er en 10 Miracle Leave-In Plus Keratin Review
Det er en 10 Miracle Leave-In Plus Keratin Review

Video: Det er en 10 Miracle Leave-In Plus Keratin Review

Video: Det er en 10 Miracle Leave-In Plus Keratin Review
Video: IT'S A 10 MIRACLE LEAVE IN plus KERATIN VS for BLONDES: WHICH ONE IS BEST? #frizzyhairsolution - YouTube 2023, Juni
Anonim

Hei alle vakre mennesker! Jeg har alltid vært på jakt etter et rimelig, men likevel effektivt hår styling produkt, og til slutt har søket mitt stoppet (hvis ikke endt) på dette forlatt produkt som har gjort min frisyre rutine enklere og sluttresultatet tilfredsstillende.

Image
Image

Pris: $ 20 for 120 ml

Produktbeskrivelse: Glatt, slank, myk, sterk … Det er alt enklere enn noensinne takket være de essensielle balsamene og den enkle spritz-on-applikasjonen. Det er en 10 Miracle Leave-In Conditioner Plus Keratin. Utmerket utelukkende fra dusjen som en detangler, og enda bedre som en barriere for beskyttelse mot varmestyling, trenger denne lette, duftende balsammen dypt inn i hårakselen, gjenoppbygger tørt og skadet hår fra innsiden ut med hårets viktigste ingrediens - Keratin. Brukes daglig, gjør produktet til rette stiler speilglatt og glanset, gir krøller myk, frizzfri definisjon, og gjør alle typer hår mer berørbare og elastiske med hver applikasjon.

Image
Image

DET ER ET 10 MIRACLE LEAVE-IN PRODUKT ER FORTIFISERT MED NATURKRAFTIGE INGREDIENSER SOM: Panthenol: et svært effektivt styrker Solsikkefrøuttrekk: naturlig solkrem som beskytter mot fargefading og / eller brassiness Green Tea Leaf Extract: beskytter hår mot miljøskader med kraftige antioksidanter Silkeaminosyrer: gjenoppretter naturlig fuktighetsbalanse mens du legger styrke og glans Sitronsyre (Vitamin C): En kraftig antioksidant som forsvarer hårets naturlige styrke og skjønnhet

Miracle leave-in pluss keratin tilbyr: 1. Vedlikehold av keratinrettingsbehandlinger 2. Øker styling og håndterbarhet 3. Perfekt for alle hårtyper 4. Beskytter den naturlige keratinen i håret 5. Miljøvern 6. Beskytter mot varme 7. Gjenoppretter hydratiseringsbalansen 8. Detangles, de-frizzes & adds shine 9. Styrker hårstrukturen 10. Seals cuticles for ekstra silkeaktig hår

ingredienser: Vann (Aqua), Cetearylalkohol, Behentrimoniumklorid, Propylenglykol, Hydrolysert Keratin, Keratinaminosyrer, Cyclopentasiloksan, Duft, Camellia Sinensis Blad Utdrag, Aloe Barbadensis Bladjuice, Butylenglykol, Helianthus Annuus (Solsikke) Seed Extract, Panthenol, Quaternium 80, Silkaminosyrer, hydroksykitronell, benzylsalisylat, hydroksyisoheksyl 3-cykloheksenkarboksaldehyd, butylfenylmetylpropianal, linalol, citronellol, limon, metylparaben, propylparaben, metylklorisotiazolinon.

Jeg tar på det er en 10 Miracle Leave-In Plus Keratin:

Når jeg google om gode hår styling produkter, en det er en 10 leave-in balsam er alltid nevnt og etter mye mislykket tryst med flere andre produkter, jeg endelig kjøpt dette og har ikke stoppet å bruke det siden da. Emballasje: Produktet kommer i en plast, blå flaske med en oransje spray dyse; Men som en generell advarsel vil jeg nevne at det er bedre å teste dysen før kjøp fordi første gang jeg kjøpte den, ble sprøytemekanismen brutt.

Image
Image

bruk: Etter at jeg har sjampo og kondisjonert håret mitt, la jeg det lufttørke til det er 80% tørt og deretter bruke en ertstørrelse på dette produktet gjennom hele håret mitt. Jeg begynner å tørke håret mitt og deretter følge det med et hårjern for å legge til mer konsistens i håret mitt og tamme det litt mer; Jeg har imidlertid lagt merke til at etter at jeg har brukt dette produktet, er det bare tilstrekkelig med tørketørking.

Image
Image

effekt: Det hevder å være mirakuløs og ja, det er litt av et ekstremt ord. Jeg vil fortsatt si at dette produktet er fantastisk og gjør håret mitt veldig mykt, silkeaktig og skinnende uten å veie det ned eller gjøre det altfor feit eller fet. Det holder stilen intakt til neste sjampo økt og har betydelig redusert håret mitt fall.

Image
Image

Konklusjon: Det er et fantastisk produkt og har gjort min hårstyling rutine lettere, enklere og raskere.

Pros av det er en 10 Miracle Leave-In Plus Keratin:

• Robust og pen emballasje - lett å reise med og lagre. • Har en pumpemekanisme og gjør produktprogrammet enkelt. • Har ingen vesentlig duft. • Veier ikke håret ned eller gjør dem oljete. • Lett tilgjengelig online og alle lokale apotek. • Har betydelig redusert hårfallet. • Gjør håret mykt og skinnende. • Holder hår stil intakt til neste sjampo økt. • Bare et ertformet produkt er nok for hele håret mitt.

Cons av det er en 10 Miracle Leave-In Plus Keratin:

• Pumpe mekanismen kan mislykkes til tider. • Kan være litt dyrt for noen.

IMBB Rating: 5/5

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale det er en 10 Miracle Leave-In Plus Keratin? Ja, jeg vil fordi det er fantastisk og har gjort underverk for håret mitt. Jeg anbefaler det til leserne fordi det er et produkt som utfører så vel som overdrevne krav.

BBlunt Blown Away Volumizing Leave-in Spray Review BBlunt Climate Control Anti-Frizz Leave-In Cream Review B Stump High Definition Curl Defining Leave-In Cream Review Bed Head Ego Boost Split-end Mender og Leave-in Conditioner: Review John Frieda Frizz-Ease Daglig Næringsopplæring Kiehl's Damage Repairing og Hydrating Leave-In Treatment Review

Populært emne