NYX Frostbite Prismatic Shadows Review

Innholdsfortegnelse:

NYX Frostbite Prismatic Shadows Review
NYX Frostbite Prismatic Shadows Review

Video: NYX Frostbite Prismatic Shadows Review

Video: NYX Frostbite Prismatic Shadows Review
Video: Make-up tutorial using only Nyx Cosmetics - YouTube 2023, Juni
Anonim

Av Priya S.

Hei flotte damer,

NYX har alltid vært et av mine favoritt apotek merker. Selv om jeg elsket å bruke sine rødme og leppestifter, vil jeg gjerne innrømme at jeg aldri var en fan av NYX eyeshadows, enten singler eller paletter. Deretter går - NYX Prismatic Eyeshadow som forandret min oppfatning om NYX øyeskygge. NYX prismatiske øyenskygger ble lansert i fjor, og siden jeg ikke hadde tilgang til disse, kunne jeg ikke velge disse babyene. Nylig begynte min lokale Shopper Drugmart å bære en hel rekke NYX-produkter, og jeg nyter det grundig. Så, la oss ta en titt på hvorfor jeg elsker denne NYX Prismatic Eyeshadow i Frostbite.

Image
Image

Krav / Produktbeskrivelse: Lev i en verden av kalejdoskopfarge med våre prismatiske skygger. Bland og match noen av disse 12 briljante metallskyggene for å oppnå et morsomt, imponerende øyeutseende på noen sekunder.

Pris: CAD 8

ingredienser:

Image
Image

Min erfaring med NYX Frostbite Prismatic Shadows:

NYX Prismatic eyeshadows er tilgjengelig i 12 nydelige nyanser som er - Frostbite, Punk Heart, Liquid Gold, Girl Talk, Mermaid, Smoke and Mirrors, Golden Peach, Blue Jeans, Fireball, Bedroom Eyes, Jaded og Tin. Siden jeg ikke var sikker på kvaliteten på disse babyene, hentet jeg bare en til å prøve. Men nå som jeg er super imponert over denne, vet vi alle hva som skal skje, rett damer? 😛

Image
Image

emballasje: Denne skyggen kommer pakket i en søt liten sølv og svart krukke med et lås som er en liten sølvbue. Hvor freaking utrolig søt er det! Det er en fin måte å legge den lille piken på den lille øyeskyggen uten å bli gal. Emballasjen er robust, slank og enkel. De har også en hengslingsåpning, som ligner på de andre øyeskyggene, som jeg foretrekker å ha en lue som kommer helt av.

Farge: "Frostbite" er hvit med en lilla duokrom når den fanger lyset. Bare nydelig! Jeg har ikke en nyanse som ligner på dette i min samling, og da jeg svømte dette i butikken, falt jeg for det! Jeg elsker duokrom i alt - jeg mener spikerfarger, innpakningspapir og øyenskygge også!

Image
Image

pigmentering: Pigmenteringen er helt utrolig! Denne øyeskyggeformuleringen som er opprettet av NYX, kan konkurrere med alle dyre high-end øyenskygger på markedet. Det var derfor disse var så hyggelig overraskelse fordi de opprinnelige NYX-øyeskyggene var anstendig, men jeg var ikke imponert over dem. I bildene av håndprøven og øyeprøven blir disse fargede uten primer, slik at du kan se hvor pigmentert disse er!

Image
Image

Tekstur: Dette er sannsynligvis noen av de mykeste og jevneste øyeskyggene jeg noensinne har rørt! Ingen overdrivelser damer, jeg mener det! Du kan faktisk se hvor myk de er i håndprøven. For meg er de ikke mindre enn et høypigmentert løs øyenskyggepigment som ble løst presset sammen. Den eneste ulempen for dem som er denne myke er at de har en tendens til å ha mye fallout, så du må være forsiktig med det.

Image
Image

Longevity: Uten en primer varer denne øyeskyggen på lokket mitt i god 8 timer, og med MAC Paint-potten min, øker levetiden til minst 12-13 timer med samme liv og farge det viste seg da jeg først søkte det, hvis det er fornuftig. Så konklusjonen er at de er langvarige også!

Image
Image

Pros av NYX Frostbite Prismatic Shadows:

 • Helt søt emballasje.
 • Nydelig festslitasje.
 • Fabelaktig skyggeområde.
 • Duokrom nyanse med en lilla glans.
 • Fantastisk pigmentering.
 • Super langvarig.
 • Vakker og dristig metallisk finish.
 • Blend som en drøm.
 • Helt langvarig med en primer.
 • Ikke veldig dyrt.
 • Lett tilgjengelig i apotek og online.

Ulemper med NYX Frostbite Prismatic Shadows:

 • Falle ut.
 • Ikke tilgjengelig i India.

IMBB Rating: 4,9 / 5 (0,1 poeng trekkes for fallout).

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp NYX Frostbite Prismatic Shadows? Ja til begge! Jeg tror jeg ikke trenger å si mye, som dere vet hvor mye jeg elsket det!

NYX ES145 Marrakesh Eyeshadow NYX Merci Beaucoup kjærlighet i Paris Eye Shadow Palette NYX ES74 Kul blå øyeskygge NYX ES38 Cotton Candy Eyeshadow NYX ES65 Red Bean Eyeshadow Kina Glaze Prismatic - Optisk Illusjon Nail Polish Makeup Revolution Ultra Eyeshadows Eyes Like Angels Palette

Populært emne