BH Kosmetikk Glitter Eyeliner - Riot Review

Innholdsfortegnelse:

BH Kosmetikk Glitter Eyeliner - Riot Review
BH Kosmetikk Glitter Eyeliner - Riot Review

Video: BH Kosmetikk Glitter Eyeliner - Riot Review

Video: BH Kosmetikk Glitter Eyeliner - Riot Review
Video: You Picked New Makeup for Me to Try 😱 - YouTube 2023, Juni
Anonim

Hei alle, Glad Holi til alle leserne og medlemmene av IMBB. Håper du nyter tiden din. Siden det er festlig tid splittet jeg åpenbart og kjøpte massevis av ting fra BH Cosmetics. Jeg fikk denne glitterliner fordi den grep min oppmerksomhet. Slik fungerer det for meg.

Image
Image

Pris: $ 8 (unntatt fraktkostnader)

Produktbeskrivelse: Glitter er alltid et alternativ med denne brukervennlige, vannbaserte glitter eyeliner. Den hurtigtørkende, superfine glitteren kan bygges, brukes lett og forblir satt hele dagen, slik at du ikke vil forlate en glidestrek overalt hvor du går.

Funksjoner og fordeler: Vannbasert formel Tynn tips tillater presisjonsapplikasjon Glider på ubesværet Tørker naturlig uten flak vegan

ingredienser: Aqua / Vann / Eau, SD Alkohol 40-B, Polyetylentereftalat, PVP, VP / VA-kopolymer, Glyserin, Polyuretan-33, Karbomer, Akrylaterkopolymer, Laurtrimoniumklorid, Natriumhydroksid.

Min erfaring med BH Kosmetikk Glitter Eyeliner - Riot:

emballasje: Jeg liker hvordan peppy og morsomt den ytre boksen er, men innsiden er liten. Det er grunnleggende eyeliner emballasje som ser ut som en mini flytende leppestift. Det er reisevennlig som dette er plast og ikke glass.

Image
Image

Tekstur: Tekstur av denne flytende foringen er ganske vannaktig. Jeg føler at det er ekstremt rennende og du må være ganske forsiktig når du bruker den. Jeg er ikke den største fanen av tekstur.

Image
Image

pigmentering: Det er ikke veldig pigmentert som jeg ville at det skulle være. Jeg trodde dette eyeliner ville ha glitter i hver sveipe, men de fleste swipes har bare en vannaktig limtype substans. Du må gå igjen og igjen i røret for å få glitterdelen.

Image
Image

Ytterligere tanker: Jeg må starte med ulemper først fordi de er ganske mye. Denne rennende rotete øyeforingen er ikke så god som jeg ville at den skulle være. Du kan egentlig ikke få den perfekte applikasjonen eller vingeforingen med dette fordi du må fortsette å gå igjen og igjen i røret for å få glitterpartiklene. Jeg prøvde det hele over lokket, men det ser rart ut, og da jeg prøvde å lage en liner type vinge (på bildet) med dette, slått det opp siden jeg måtte gå tilbake til røret så mange ganger. Jeg liker det faktum at det ikke tørker ut øyelokket helt eller føles for tungt, men det er ikke så bra. Vannet tekstur kan være litt irriterende, og hvis du ikke er forsiktig, kan du ende opp med å sette den i øynene dine ved et uhell. En annen ting er at det er vanskelig å fjerne, og hvis det skjer å komme inn i øynene, kan det irritere mye. Så vær ekstremt forsiktig når du tar den av. Den gode delen er at dette er ekstremt lang iført og det vil forbli på lokkene dine i flere timer.

Samlet sett kan jeg jobbe med dette, men jeg er ikke så glad. Denne sølvgrå glitrende skyggen kunne ha hatt flere glitterpartikler i stedet for klistret limstoff.
Samlet sett kan jeg jobbe med dette, men jeg er ikke så glad. Denne sølvgrå glitrende skyggen kunne ha hatt flere glitterpartikler i stedet for klistret limstoff.

Pros av BH Kosmetikk Glitter Eyeliner - Riot:

• Rimelig. • Lang slitasje. • Ikke for tørking. • Multifunksjonsprodukt. • Har ingen lukt.

Cons av BH Kosmetikk Glitter Eyeliner - Riot:

• Vanskelig å bruke. • Gjelder ujevn. • Ikke nok glitterpartikler. • For vannaktig. • Vanskelig å fjerne. • Kan irritere øynene.

IMBB Rating: 2/5

Vil jeg anbefale BH Cosmetics Glitter Eyeliner - Riot? Jeg vil ikke anbefale noen å gå for denne skyggen i det hele tatt. Ikke det beste! Jeg vet at jeg kanskje høres gal, men jeg vil kjøpe de andre fargene i denne linjen for å se om det var et problem med denne skyggen, eller alle er de samme. Jeg elsker å prøve nye ting!

BH Kosmetikk Party Girl Vanntett Gel Eyeliner i Wish Review BH Party Girl Vanntett Gel Eyeliner Pencil - Etter Timer gjennomgang Kiko Glitter Eyeliner # 02 Silver Review MUA Sequin Queen Glitter Eyeliner Review Makeup Academy Gold Nugget Intense Glitter Eyeliner Review NYX CGL 09 Green Candy Glitter Liner Review

Populært emne