Makeup Revolution Ikonisk Smokey Palette Review

Innholdsfortegnelse:

Makeup Revolution Ikonisk Smokey Palette Review
Makeup Revolution Ikonisk Smokey Palette Review

Video: Makeup Revolution Ikonisk Smokey Palette Review

Video: Makeup Revolution Ikonisk Smokey Palette Review
Video: ICONIC SMOKEY PALETTE: SWATCHES, TUTORIAL & GIVEAWAY | Makeup Revolution - YouTube 2023, Juni
Anonim

Hei peeps, Hvordan skal du feire? dhulendi i morgen? Håper dere alle har en trygg og en super glad Holi! Kommer til vurderingen, har jeg utviklet en nylig kjærlighet til Makeup Revolution (MUR) produkter og etter å ha gjort MUR dupes innlegget, ble jeg fristet til å få denne smokey paletten som regnes som en dupe for Urban Decay smokey palett! Jeg er ikke i det hele tatt en øye-make-up person, men jeg prøvde mitt beste for å kutte ned mine tanker! Så la oss gå videre til anmeldelsen.

Image
Image

Pris: 6 GBP / Rs 600 på deres hjemmeside (selges til Rs 1350 i India)

Produktbeskrivelse: Det er ikonisk. Det er Smokey. Ikonisk Smokey er her. 12 røkt nyanser fra grått til brunt og svart for det perfekte, røykrike øye som tar deg fra dag til natt. Meget pigmenterte og blendbare nyanser og komplett med vår Pro-dobbelte øyenskygge børste laget av det fineste syntetiske håret for enkel bruk.

 Få smokey effekten nå.
Få smokey effekten nå.

Min erfaring med Makeup Revolution Ikonisk Smokey Palette:

Jeg er superimpressert med MUR øyenskyggepaletter fordi de har mer enn 25 varianter å velge mellom, noe som er det beste for øyemake-elskere siden du kommer til å velge skyggeområdene du liker.

Image
Image

emballasje: Øyenskyggepaletten kommer i en veldig attraktiv, serig elegant svart boks. Den lukkes med et klikk, så bekymringer for at den åpnes mens du reiser. Den store pannen kommer inn i en veldig fin boks som har navnet skrevet over det i smokey mønsteret. Jeg liker ganske godt hvordan MUR designer ting, veldig søt og anstendig. Den har et stort speil fast inne i paletten som er flott. Den har en dobbeltbørste medfølger, men jeg skulle ønske det var en svampapplikator fordi den gir en veldig ferdig blanding. Paletten er litt tung, men den kan lett holdes i en veske for reiser.

Image
Image

Shades: • Lys - En pen rose gull champagne nyanse med vakre shimmers. • Glød - En subtil skinnende gullskygge som er flott for hverdags bruk og å nøytralisere en titt. • Stained - En skinnende gyldenbrun farge som ville fungere bra med de tidligere 2 nyanser for et festlig utseende. • Erupt - En vakker taupe nyanse med subtile shimmers som gir en metallisk glans. Det gir en start til de grå nyanser i paletten; ville elske å bruke denne skyggen i ytre ytre øyne. • Silvery - Den lyseste sølvskyggen med vakre grå undertoner med glimmer som er flott for hele lokket for det intense, røykaktige utseendet. • Røyk - En mørkegrå med subtile shimmers som er flott å bli blandet med sølvfarget. • Skygge - En mørkere versjon av røyk. • Haze - En veldig pen, purpur grå nyanse som er egnet for creasen. • Damp - En grunnleggende taupe nyanse med en matt finish. • Rubble - En matt, gjørmete brun skygge som jeg ikke liker mye siden den blander litt med skinnet. • Flimmer - En kjøttfarget nyanse med rosa og ferskenhint som kan brukes som høylys for pannebenet, eller jeg bruker det midt i dekslene for å skape en fremhevende effekt og få litt oppmerksomhet. • Utånding - En matt beigefarge for å markere hensikt; Det indre hjørnet av øynene ser veldig uskyldig og subtil når det blir markert med dette.

 Jeg tror skyggevalget er perfekt for denne paletten, og hver nyanse har et unikt hint.
Jeg tror skyggevalget er perfekt for denne paletten, og hver nyanse har et unikt hint.

Tekstur, fargebetaling og finish: Tekstur er veldig jevn og ser veldig ut på fingrene eller borsten. Det er ikke krittete eller gritty, og det er derfor det passer veldig pent på øynene. Pigmenteringen er veldig bra og fargebetalingen er fantastisk. Det vises i den første swipe seg selv, men jeg sveiper det 2-3 ganger for å bygge opp intensiteten. Målet er veldig glatt og definert. Shimmers vises veldig bra og ikke billig i det hele tatt. Faktisk på øynene, skaper det et meget profesjonelt utseende.

Image
Image

Stå i kraft: Jeg trodde at jeg hadde en primer under, ville øke den varige kraften, og det gjorde det. Men selv om jeg ikke hadde en primer, ville det ikke ha gjort stor forskjell fordi det varer ganske lenge alene. Det varer i 7-8 timer og forårsaker ikke utfall. Så jeg er veldig imponert over det!

Image
Image
Image
Image

Pros av Makeup Revolution Ikonisk Smokey Palette:

• Utrolig emballasje som er kompakt med et stort speil og en dobbeltbørste. • Paletten har både matte og glitrende nyanser. • Nyanser er virkelig fantastisk og sexy og bidrar til å skape et perfekt, røykaktig øyeutseende. • En rekke forskjellige øyeformatutseende kan opprettes med bare 1 palett. • Pigmenteringen er stor i forhold til prisen. • Fargebetalingen opptrer briljant i 2 swipes. • Fargens intensitet kan bygges opp med en anstendig primer. • Nyansene passer perfekt sammen med hverandre, men jeg kan merke hver nyanse annerledes også. • Opphold legges i 7-8 timer og enda mer med en primer. • Forårsaker minimal utfall.

Cons of Makeup Revolution Ikonisk Smokey Palette:

• Jeg skulle ønske det var en svampapplikator på den ene enden av børsten.

Image
Image

IMBB Rating: 4.5/5

Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale sminkepalett? Jeg ville ikke kjøpe det igjen fordi dette vil gå langt! Ja, helt anbefalt fordi det gir en fantastisk utbetaling til en rimelig pris. Hvis du ikke vil bruke en bombe, men vil ha en anstendig palett, så gå til MUR-palettene!

Konklusjon: Jeg har 2 MUR-paletter og elsker dem begge; dere burde få en palett fra dem snart fordi jeg er sikker på at du vil elske det også!

Makeup Revolution Redemption Iconic 1 Eye Shadow Palette er nær perfekt Makeup Revolution London Redemption Palette Iconic 2 Anmeldelse Makeup Revolution Iconic 3 Redemption Eye Shadow Palette er en dupe for? Makeup Revolution Ultra Eyeshadows Flawless Palette Review Makeup Revolution Ultra Eyeshadows Eyes Som Angels Palette Review Makeup Revolution Farge Chaos Salvation Palette Review

Populært emne