Aveeno Absolutt Ageless Fuktighetsgivende Cleanser Review

Innholdsfortegnelse:

Aveeno Absolutt Ageless Fuktighetsgivende Cleanser Review
Aveeno Absolutt Ageless Fuktighetsgivende Cleanser Review

Video: Aveeno Absolutt Ageless Fuktighetsgivende Cleanser Review

Video: Aveeno Absolutt Ageless Fuktighetsgivende Cleanser Review
Video: #shorts Dermatologist Shops Anti-Aging Products at Walmart - YouTube 2023, Juni
Anonim

Av Priya S.

Hud / Hårtype: Fet og av og til Akne-Prone / Normal

Hei flotte damer,

Hør om "anti-aging hudpleie", jeg pleide å tenke automatisk "produkter for de som er 40 år og eldre." Men jeg lærte at om du har eller ennå ikke har opplevd tegn på aldrende hud - fine linjer, rynker, sagging, kjedelighet - og uansett alder, er det aldri for tidlig eller for sent å begynne å bruke anti-aldrende hudpleieprodukter. Så var jeg spent da jeg nylig fikk en mulighet til å prøve noen av produktene fra Aveenos "Absolutly Ageless" hudpleie linje, noe som er en ganske ny lansering i markedet. Jeg har brukt Aveeno Absolutly Ageless Moisturizing Cleanser i en måned nå, og jeg er klar til å se gjennom den.

Image
Image

Krav / Produktbeskrivelse: Hjelper til å forbedre elastisitet og fasthet for å avsløre yngre hud på bare 1 uke! Lag et sunt grunnlag for yngre hud med fuktighetskrem med Aveeno Absolutt Ageless Daily Moisturizer med solbeskyttende bredt spektrum SPF 30. Det er klinisk bevist at det ikke bare bidrar til å redusere de synlige effektene av elastin og kollagen tap, men å også nærme huden, for å beholde det ser sunnere og yngre ut. Det bidrar til å styrke hudens naturlige fuktighetsbarriere for å opprettholde et sunnere utseende, som bidrar til å redusere tegn på aldring. Denne anti-aging daglig fuktighetskrem med solkrem inneholder Active Naturals Blackberry Complex infundert med vitaminer, antioksidanter og kraftige anti-aging ingredienser for å holde huden ser yngre, lenger. Den dermatologistestet og hypoallergenformelen er ikke fet og vil ikke tette porene.

Image
Image

Pris: CAD 19,99 | KJØP DET HER |

Ingredienser og beskrivelse:

Image
Image

Min erfaring med Aveeno Absolutt Ageless Fuktighetsgivende Cleanser:

Siden jeg har fet og av og til akne-utsatt hud, skriker ordene "hydrering eller fuktighetskrem" for meg, da jeg tror det kan ødelegge ødeleggelse på min hudtype. Men fordi jeg elsker Aveeno som et merke, samlet jeg litt mot til å prøve denne "fuktighetsgivende" renseren fra Aveenos nye hudpleie. Aveeno har allerede en "Positivt Ageless" hudpleie linje, og denne nye heter "Absolutly Ageless."

emballasje: Denne Aveeno rengjøringsmidler kommer i en fin og solid flaske med en pumpe. Flasken er off-white og lilla i farge og har noen ganske lilla blomster på den. Det ser så nydelig ut. Kvaliteten på flasken eller pumpen er på ingen måte spinkel eller billig følelse. Det er veldig fint og pumpen har også en låsemekanisme som gjør det reisevennlig.

Image
Image

Tekstur: Rengjøringen er en klar gellignende formulering som er litt rennende. Det føles ikke fettete eller oljete i det hele tatt som de fleste hydratiserende produkter gjør. Min hud har en tendens til å være fet, så jeg var glad for å oppdage at dette rengjøringsmiddelet er flott å hydrere huden min, men er lett og ikke fettete. Jeg var overrasket over at huden min følte seg mindre fet etter bruk av den som er veldig sjelden.

Image
Image

Lukte: Nå kommer funksjonen jeg virkelig liker - duften! Den har en vakker, mild blomsterduft som gir en illusjon av lukt som en bukett med blomster. Jeg gutter deg ikke, duften er helt fascinerende. Alle produktene i denne nye linjen av Aveeno har samme duft som ikke varer lenge på huden. Det er heller ikke overveldende, og det irriterer ikke huden.

Image
Image

Kvalitet: Oppriktig sagt, jeg er ganske imponert over dette rengjøringsmiddelet. Min hud har endret seg litt siden jeg flyttet til Canada som vinter her, og temperaturen går ned til nesten -30, men dette produktet har ikke fjernet huden min av naturlige oljer, og det har heller ikke gjort huden min fettete. Jeg nyter grundig denne rengjøringen og bruker den dag og natt som en del av min hudpleie rutine.

Pros av Aveeno Absolutt Ageless Fuktighetsgivende Cleanser:

 • Attraktiv emballasje med en pumpe!
 • Gellignende konsistens som er lett å jobbe med.
 • Lepper huden knirkende rent.
 • Ikke-fettete eller oljete tekstur.
 • Tørker ikke ut ansiktet eller gjør det elastisk etter å vaske ansiktet.
 • Fjerner noen spor av sminke.
 • Hydra!
 • Meget mild og flott for høy vedlikeholds hud.
 • Forårsaker ingen brudd eller reaksjoner.
 • Passer til alle hudtyper.
 • Rimelig.
 • Lett tilgjengelig online og i apotek.

Cons av Aveeno Absolutt Ageless Fuktighetsgivende Cleanser:

 • Ikke sikker på anti-aging krav.

IMBB Rating: 4.7/5 | KJØP DET HER |

Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Aveeno Absolutt Ageless Fuktighetsgivende Cleanser? Denne Aveeno Absolutly Ageless Moisturizing Cleanser har raskt blitt min go-to cleanser for å overleve de chilling vintrene i Canada. Jeg elsker denne babyen mye og anbefaler det!

Aveeno Absolutt Ageless Eye Cream Aveeno Positivt Ageless Anti-Wrinkle Eye Cream Aveeno Active Naturals Positivt Ageless Skin Strengthening Hand Cream Aveeno Positivt Ageless Firming Body Lotion Aveeno anti-kløe konsentrert lotion Freeman Kiwi og Yoghurt Facial Moisturizing Cleanser Nourish Organisk Fuktighetsgivende Cream Face Cleanser St. Ives Fresh Skin Moisturizing Olive Cleanser 7 fantastiske måter å bruke cetaphil fuktighetskrem i ditt skjønnhetsregime

Populært emne