NYX Pro Lip Cream Palette - Nudes Review

Innholdsfortegnelse:

NYX Pro Lip Cream Palette - Nudes Review
NYX Pro Lip Cream Palette - Nudes Review

Video: NYX Pro Lip Cream Palette - Nudes Review

Video: NYX Pro Lip Cream Palette - Nudes Review
Video: NYX SOFT MATTE LIP CREAM REVIEW / LIVE LIP SWATCHES - YouTube 2023, Juni
Anonim

Av Priya S.

Hei flotte damer,

Gjett hva gutta? NYX har nylig lansert noen fantastiske lip paletter kalt NYX Pro Lip Cream Palettes i 4 fargefamilier - Nudes, The Reds, The Plums and The Pinks. Jeg hadde gått over disse palettene siden jeg først så dem på Instagram og til slutt betalte en nylig tur til min lokale Shopper's Drugmart. Jeg så disse babyene sittende i "New" -delen av NYX-produkter. Unødvendig å si, jeg plukket opp alle nyanser! I dag vurderer jeg paletten "The Nudes" fra denne NYX-leppepalen. Jeg vet at dere er glade, så la oss bare starte.

Krav / Produktbeskrivelse: Pucker opp - leppene dine er i for en godbit! Våre nye Pro Lip Cream Palettes har seks ekspertkoordinert fargekombinasjoner av intenst pigmenterte leppe kremer. Bruk hver nyanse alene eller bland dem alle sammen for et helt tilpasset utseende!
Krav / Produktbeskrivelse: Pucker opp - leppene dine er i for en godbit! Våre nye Pro Lip Cream Palettes har seks ekspertkoordinert fargekombinasjoner av intenst pigmenterte leppe kremer. Bruk hver nyanse alene eller bland dem alle sammen for et helt tilpasset utseende!

Pris: CAD 19,99

ingredienser:

Image
Image

Min erfaring med NYX Pro Lip Cream Palette - Nakenhetene:

Jeg er ganske sikker på at denne NYX Pro Lip Cream Palette i Nudes skal bli en favoritt for alle siden alle liker nøytral og n * de nyanser, og denne paletten er en nydelig samling av slike nyanser. Jeg er veldig imponert over at NYX tok vare på alles preferanser mens du designer denne paletten og velger nyanser som passer for alle.

Image
Image

emballasje: Påminner emballasjen til NYX-leppepaletten deg om noe? Ja du har rett! Det ser ut akkurat som MAC Pro Lip Palettes. NYX brydde seg ikke engang om å endre navnet på sine lip paletter: P! Denne leppepaletten er ganske solid med et klart lokk. Inne i paletten er det 6 panner hvor leppe nyanser er plassert som tilhører samme fargefamilie, i dette tilfellet - n * des. Det kommer ikke med et speil eller en leppebørste, noe som er ganske bekymrende for meg, med tanke på at dette er mer egnet for å reise, men likevel ser denne paletten super dyrt og stilig ut.

Image
Image

Farge: Det er 6 nydelige nyanser i denne leppepaletten, som alle hører til den nøytrale n * de-familien. Den triste delen er at det ikke er noen navn på disse nyanser, det er bare skyggenumre. Det er ganske nydelig skygge utvalg av nøytral tonet n * des og browns i denne NYX Lip Palette som passer for alle hudtoner. Jeg er ganske sikker på at du kan finne en kamp for hudtonen din, og hvis du ikke er fornøyd med nyanser oppgitt, har du en fargepalett med 6 nyanser å blande og matche for å finne din perfekte nyanse.

Image
Image

pigmentering: Jeg har prøvd leppepalettene i fortiden, men de feilet alle i form av pigmentering. Jeg føler at enkelte leppestiftkuletter fungerer best, men denne babyen viste meg feil! Pigmenteringen av disse leppestiften er fantastisk. De er mye pigmentert og det beste er at de kan bygges opp etter dine preferanser uten å føle seg tung eller goopy. Du kan gå for et rent utseende ved å bruke disse nyanser med fingrene og også gå for en fyldigere fargepenger ved å bruke disse med en leppebørste.

Image
Image
Image
Image

Tekstur: Jeg vil si at teksten til disse leppestifterne er perfekt. Disse er heller ikke for kremete å glide av eller fjær bort, heller ikke for tørr for å gå på ujevn eller flakket på leppene. Lippestifter i denne NYX-paletten er kremete nok til å holde seg på leppene og fuktighetsgivende dem til en viss grad. Det gir en halvglanset finish til leppene som ser nydelig ut og gir en illusjon av sunne lepper.

Image
Image

Longevity: En annen fantastisk funksjon av disse leppestifterne er at disse er ganske langvarige. Til tross for sin kremete ish glans, holder den på leppene i minst 5 til 6 timer med litt snacks og drikkevarer. Det legger også en nyanse bak som jeg virkelig liker, så imponerende !!

Image
Image

Kvalitet: Jeg er forelsket i damer! Denne leppepaletten har fått meg tilkoblet så dårlig at jeg ikke kan komme over det. Jeg tror at etter at L'Oreal overtok NYX, har kvaliteten og emballasjen til NYX-produkter blitt betydelig forbedret. Vel, jeg kan ikke nekte det faktum at NYXs priser også er mer som L'Oreal nå, men for produktkvalitet og ytelse, kan jeg forsømme det.

Image
Image

Fordeler med NYX Pro Lip Cream Palette - Nakenhetene:

 • Super stilig emballasje.
 • Helt nydelig nyanse utvalg.
 • Passer til alle hudtoner og preferanser.
 • Fantastisk fargeutbetaling.
 • Tørker ikke ut leppene.
 • Virkelig langvarig.
 • Velvety-cum-kremete tekstur.
 • Komfortabelt å ha på leppene og føles ikke tung.
 • Ikke bosette seg i de fine linjene i leppene.
 • Fremhever ikke tørre flekker på leppene.
 • Bløder ikke eller fjær.
 • Glider lett og jevnt på leppene.
 • Rimelig.
 • Lett tilgjengelig i apotek og online.

Cons av NYX Pro Lip Cream Palette - Nakenhetene:

 • Ingen speil eller applikator.
 • Ikke tilgjengelig i India.

IMBB Rating: 4.9/5

Ville jeg anbefale / tilbakekjøp NYX Pro Lip Cream Palette - Nakenhetene? Helt damer! Jeg har ikke prøvd MAC Pro Lip Palettes ennå, og nå føler jeg ikke engang behovet for å prøve dem ut for en hel del $ 40 når jeg elsker disse NYX Pro Cream Lip Palettes så mye. Jeg er likevel ikke en stor fan av MAC lipsticks. Vennligst ikke drep meg for dette, men jeg har andre leppestiftformuleringer som jeg absolutt elsker og denne NYX-paletten er sikkert en av dem. Prøv det ut damer, det kan være en perfekt palett for fargenfamilien du liker.

NYX Pro Lip Cream Palette - Plommer NYX Pro Lip Cream Palette - The Reds NYX Pro Lip Cream Palette - The Pinks NYX Highlight og Contour Pro Palette NYX Conceal Correct Contour Palette NYX Luscious Lip Gloss Palette NYX Diamond Sparkle Lip Gloss Beige Sparkle Makeup Revolution London Ikke ta meg ned Ultra Velour Lip Cream Slank Makeup Party Pink Matte Me Ultra Glatt Lip Cream NYX Soft Matte Lip Cream - Amsterdam Alle Mac Viva Glam Lip Farger + Lip Swatches 10 Office Wear / Nude Lipsticks fra min samling Topp 20 Naken leppestifter for indiske hudtoner

Populært emne