Hard Candy Living Doll Blush Crush Baked Blush Review

Innholdsfortegnelse:

Hard Candy Living Doll Blush Crush Baked Blush Review
Hard Candy Living Doll Blush Crush Baked Blush Review

Video: Hard Candy Living Doll Blush Crush Baked Blush Review

Video: Hard Candy Living Doll Blush Crush Baked Blush Review
Video: Watch BEFORE You Buy These NEW BLUSHES! 😬 - YouTube 2023, Juni
Anonim

Av Priya Sinha

Hudtype: Fet og av og til akne utsatt

Hei flotte damer, Etter å ha blitt imponert over mange Hard Candy makeup-produkter, skal jeg i dag dele et annet sminkeprodukt fra Hard Candy. Jeg elsker helt den kuppelformede emballasjen av bakte sminkeprodukter og denne babyen er ikke noe unntak. Jeg var så fascinert av denne rødmen at jeg bestemte meg for å legge det til min sminke umiddelbart. La oss finne ut om jeg tok den riktige avgjørelsen eller ikke.

Produktbeskrivelse: Bakt rødme gir kinnene over varme og glød. De ultralette, mikroniserte pigmentene er infundert med strålingsforsterkende perler og blander enkelt i huden for å forbedre hudtonen og gi deg en naturlig utseende.
Produktbeskrivelse: Bakt rødme gir kinnene over varme og glød. De ultralette, mikroniserte pigmentene er infundert med strålingsforsterkende perler og blander enkelt i huden for å forbedre hudtonen og gi deg en naturlig utseende.

Pris: CAD 9,99

Min erfaring med hard candy levende dukke rødme knuse knust bakte rødme:

Jeg svømte rundt sminkehallen på Walmart som vanlig da jeg så denne rødmen i den nye delen av Hard Candy sminke. Mine øyne skinnet som jeg visste at dette definitivt kommer til å fungere for meg. Det var da jeg så dette rødme tett og gikk uke i kneet. Se på bildene, damene! Jeg vet ikke om deg, men jeg visste at jeg var forelsket!

Image
Image

emballasje: Den ene egenskapen til dette produktet som ringte navnet mitt, er denne babyens emballasje. Den kommer i en super solid og sikker kompakt med et klart lokk. Inne i pannen er den vakre blusher-cum-highlighter plassert. Skyggenavnet og ingredienslisten er nevnt i teenie små bokstaver på bunnen av kompakten. Det kommer ikke med et speil eller en pensel. Men hvem bryr seg? Jeg bruker ikke speilet eller penselen med produktene uansett.

Image
Image

Farge: Blush er en nydelig rosa-y farge rødme med en nydelig glans. Blush-cum-highlighter på egen hånd er en fin utseende sølvfarget skinnende nyanse med en vakker glans. Skyggen, når den blandes sammen ved å svirpe børsten rundt hele pannen, er en fantastisk blanding av rosa-rødme med gylden-y-høydepunkt for den gløden på ansiktet. Samlet er skyggen av denne rødmen fantastisk.

pigmentering: Jeg vil si at pigmenteringen av rødmen er bedre enn gjennomsnittet. Produktet er ikke fullt pakket med pigmenter, men gir fortsatt god fargemengde. Forresten, ingen vil ha en rødme som gjør at du ser ut som en klovn og en høylys som gjør deg til en disco ball! Så vurderer det at pigmenteringen er god.

Image
Image

Tekstur: Teksten i denne rødmen er ekstremt myk og glatt. Det er som en buttery finish pulver, hvis du vet hva jeg mener. Siden det ikke har noen shimmers i det, er teksturen ikke gritty i det hele tatt. Den gir en vakker farge og glans i ansiktet og blander seg som en drøm.

Longevity: Oppholdsstyrken til dette produktet fra Hard Candy er gjennomsnittlig. Det forblir på huden i en god 5 timer, men etter det begynner den å falme bort som noe pulver med en glans vilje. Siden jeg bruker den over rødmen min, blir den borte etter en stund. Men jeg klager ikke da alle produkter av denne tekstur og konsistens vil oppføre seg det samme. Også det tjener mitt behov godt, så jeg er glad.

Image
Image

Kvalitet: Den overordnede kvaliteten på dette produktet er ganske darn bra. Det gjør hva det hevder og står tro mot dem. Jeg liker å bruke dette produktet når ansiktet mitt ser kjedelig ut eller på dager som uansett hva du gjør, ser du ut som du nettopp våknet - trøtt og trøtt! Det legger tilbake livet til ansiktet og gjør det glønt og vakkert. Det tilbyr definitivt solkyset utseende som vi alle lengter etter. Alt i alt er jeg ganske imponert!

Pros av Hard Candy Living Doll Blush Crush Baked Blush:

• Fantastisk og solid emballasje • Gir en myk, rosa glød til ansiktet • Fargebetaling er en blanding av rosa og gylden med glans • Myk, blandbar tekstur • Ingen shimmers eller chunky glitter • Gjennomsnittlig pigmentering • Ganske langvarig • Litt går langt • Rimelig • Lett tilgjengelig i apotek og online

Cons av Hard Candy Living Doll Blush Crush Baked Blush:

• Ingen speil eller børste (Ikke en stor con though) • Ikke tilgjengelig i India • Vises ikke godt på ansiktet hvis det brukes alene

IMBB Rating: 4.5/5

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Hard Candy Living Doll Blush Crush Baked Blush? Jeg vil absolutt anbefale dette produktet som det er et multi-bruk produkt og er ganske unikt også. Det vil være et herlig tillegg til sminkebrettet ditt, da det kan tjene som en rødme, rødme, topplys og til og med som øyenskygge, hvis du vil. Så mye til en rimelig pris! Hvis du liker superpigmenterte rødmer eller highlighters, hopper du over dette. Men ellers, gå for det damene.

Hard Candy Glow All The Way Ombre Blush - Punch Hard Candy Heat Wave Så Baked Bronzer Review Hard Candy Twinkle Star Bare Glow Baked Illuminating Duo Review Hard Candy Cheeky Tints - Du er en dukke anmeldelse Hard Candy Cheeky Pink Highlighter og Contour Review Living Proof Perfekt Hair Day Night Cap Overnatting Perfector Makeup Revolution Lip Hug Lipsticks - hvem er vi, nåværende har ingen levende, når du kom til meg, hun er oppe hele natten Catrice Glam og Doll Ultra Black og Curl Mascara Givenchy Blush Memoire Rose Delicat Layer'r Wottagirl Secret Crush Body Splash Milani Red Vino Baked Blush

Populært emne