Rimmel London Fix og Protect Makeup Primer Review

Innholdsfortegnelse:

Rimmel London Fix og Protect Makeup Primer Review
Rimmel London Fix og Protect Makeup Primer Review

Video: Rimmel London Fix og Protect Makeup Primer Review

Video: Rimmel London Fix og Protect Makeup Primer Review
Video: How to Apply Primer | Makeup Tutorial | Rimmel London - YouTube 2023, Juni
Anonim

Av Priya S.

Hud / Hårtype: Oljig og av og til akne-utsatt / Normal

Hei flotte damer,

Etter lanseringen av Rimmel Fix og Perfect Primer har Rimmel kommet ut med en annen primer som nå kalles Rimmel Fix og Protect Primer. Denne nye primeren fra Rimmel skal gi 4 fordeler for huden som er - Anti-forurensning, Anti-Stress, Protective Shield og Skin Perfection. Mens alt som høres ganske spennende, tenkte jeg på å gi denne babyen en prøve som jeg aldri hadde brukt noen primere fra Rimmel. Så, la oss finne ut hvordan denne har gått 🙂

Krav / Produktbeskrivelse:
Krav / Produktbeskrivelse:
Image
Image

Pris: CAD 8,99 (prisene kan variere på tvers av butikker). | Kjøp det her |

ingredienser:

Image
Image

Min erfaring med Rimmel London Fix og Protect Makeup Primer:

Jeg har aldri vært veldig begeistret for high-end sminke, noe som kan virke rart fordi jeg har en stor stash av dyre sminke, men det jeg mener er at jeg alltid har elsket drogbutikk og tror på å finne de skjulte perlene i apoteket. Hovedårsaken til at jeg aldri har vært i stand til å fullt ut godkjenne high end sminke er fordi det er gode og dårlige anmeldelser om dem også, og jeg trenger ikke å bruke masse penger for å finne ut et high-end-produkt er en dud!

emballasje: Primeren kommer i et lite klemme-rør med en skruehett som inneholder 30 ml primer. Røret er rosa og hvitt i fargen som gjør det veldig attraktivt. Det er lett å klemme ut og bruke produktet og også reise vennlig.

Image
Image

Farge og lukt: Primeren har også en veldig lett duft, som jeg liker siden jeg har høy vedlikeholds hud og sterke dufter kan forverre huden min til en viss grad. Fargen på denne primeren er også hvit, men den blander fargeløs inn i huden og gir ikke noe hvitt kast på ansiktet.

Tekstur: Denne primeren er hvit med kremaktig konsistens som føles som en glatt fuktighetskrem. Når den er påført huden, har den ikke den silikonefølelsen som noen primere har, for eksempel Maybelline Baby Skin. Denne primer føles ikke som det er tilstopping av porene dine, men gir bare en jevnere base for ansiktsmagasinet ditt. Dette produktet passer godt inn i huden din. Jeg gni det ikke inn som en fuktighetskrem, men bare plasser den på huden min og forsiktig spre den ut.

Image
Image

Longevity:Denne primer gjør min sminke sist på ansiktet godt for hele dagen. Den maksimale tiden jeg har testet denne primeren på en gang, er i 11 timer, og det gjorde en fantastisk jobb på den. Jeg har ikke en primer hver dag, men dette er sikkert et flott produkt å bære under sminke din hvis du vil at den skal vare lenge. Jeg er ganske imponert over levetiden til denne Rimmel-primeren.

Image
Image

Kvalitet: Alt jeg kan si er at denne primer gir god verdi, god kvalitet og resultater til konkurranse mye, mye pricier produkter. Min første ever Rimmel primer, og hvis denne er noe å gå forbi, så vil det ikke være min siste. Så for å oppsummere alt, gjør primer huden til å se matt, det gjør noe produkt du bruker på toppen av primeren lenger, og det er ganske rimelig. Høres ut som en flott primer rett? Det er sikkert!

Pros av Rimmel London Fix og Protect Makeup Primer:

 • Søt og reisevennlig emballasje.
 • Glatt og lett struktur.
 • Skaper en perfekt base for fundamentet.
 • Passer til alle hudtyper.
 • Fantastisk levetid.
 • Fyller i porene og mattiserer huden.
 • Mild duft.
 • Gjelder klart.
 • Gjør ikke sminke visne bort eller gå ujevn.
 • Veldig rimelig.
 • Lett tilgjengelig online og i apotek.

Cons av Rimmel London Fix og Protect Makeup Primer:

 • Lever ikke opp til alle sine krav.
 • Har du en kikk på den enorme listen over kjemikalier?
 • Ikke tilgjengelig i India.

IMBB Rating: 4.8/5 | Kjøp det her |

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Rimmel London Fix og Protect Makeup Primer? Jeg var alltid imponert over Rimmel skygge liners og lip liners, men jeg hadde ingen anelse om at de kunne komme ut med en fantastisk primer som denne. Jeg vil anbefale dette produktet til alle dere damer om du liker å ha en primer daglig eller ikke. Denne lette primeren vil sikkert bli din favoritt som det er for alle hudtyper. Gi det en prøve damene, som for denne prisen er det sikkert en verdi for pengene produkt!

Rimmel Fix og Perfect Pro Primer i Shade 002 Rimmel London Stay Matte Primer Rimmel London Fix og Perfect Foundation Primer 001 Rimmel London Skjul Blemish Concealer Makeup Revolution Focus og Fix Eye Primer Original Makeup Revolution London Pro Fix - Det er en rask løsning for at du skal se intakt ut MAC Prep + Prime Face Beskyttelsesbeskyttelse Visage SPF 50 Olay Age Protect Anti-Aging Cream 10 Makeup Primer Fakta du absolutt trenger å vite! Body Shop Alt-i-ett Instablur Makeup Primer Gjøre opp for Ever Step 1 Skin Equalizer Radiant Primer i Pink Gjøre opp for Ever Step 1 Skin Equalizer Mattifying Primer

Populært emne