Aveeno Absolutt Ageless Eye Cream Review

Innholdsfortegnelse:

Aveeno Absolutt Ageless Eye Cream Review
Aveeno Absolutt Ageless Eye Cream Review
Anonim

Av Priya S.

Hud / Hårtype: Oljig og av og til akne utsatt / Normal hår

Hei flotte damer,

Hudpleie og smink av Walmart intrigerer meg mye for å finne ut noen nybegynnere. Min venn som følger med meg til Walmart, vet hvor jeg skal finne meg hvis vi ikke er sammen! 😛 Uansett, jeg kom ganske nylig over denne nylig lanserte hudpleielinjen av Aveeno kalt "Aveeno Absolutely Ageless." Jeg hente noen produkter fra dette området, og i dag vurderer jeg Aveeno Absolutly Ageless Eye Cream. De andre produktene jeg plukket opp er Aveeno Absolutly Ageless Moisturizing Cleanser, Aveeno Absolutt Ageless Daily Moisturizer SPF 30 og Aveeno Active Naturals Positivt Ageless Skin Strengthening Hand Cream. La oss begynne med øyekrem.

Krav / Produktbeskrivelse:
Krav / Produktbeskrivelse:
Image
Image

Pris: CAD 24.99 | Kjøp det her |

ingredienser:

Image
Image

Min erfaring med Aveeno Absolutt Ageless Eye Cream:

Aveeno er et lovende merke fra apoteket for gode hudpleieprodukter. Aveeno "Absolutly Ageless" -linjen er fokusert mot "hydrerende" hudpleieprodukter. Jeg har Absolutly Ageless Moisturizing Cleanser, Aveeno Absolutt Ageless Daily Moisturizer SPF 30 og Aveeno Active Naturals Positivt Ageless Skin Strengthening Hand Cream, og jeg elsker absolutt dem.

Image
Image

emballasje: Emballasje av Aveeno Absolutt Ageless Eye Cream er et slank rør med en vinklet applikator som vanligvis har alle øyekrem. Jeg skulle ønske at vinkletapplikatoren ville vært et metalltips for å bekjempe den tidlige morgenen under øyet puffiness. Denne røret er plassert i en fancy papp-boks som har alle detaljer om produktet. Skruenhetten lukkes sikkert og gjør det til et reisevennlig produkt.

Farge og lukt: The Aveeno Absolutly Ageless Eye Cream er en hvit-farget krem som blander fargeløs inn i huden. Den har en vakker, mild blomsterduft som gir en illusjon av lukt som en bukett med blomster. Jeg gutter deg ikke, duften er helt fascinerende. Alle produktene i denne nye linjen av Aveeno har samme duft som ikke varer lenge på huden. Det er heller ikke overveldende, og det irriterer ikke huden.

Image
Image

Tekstur: Teksten til denne Aveeno Absolutt Ageless Eye Cream er veldig kremaktig, men ikke fettete. Det er et lett produkt med konsistens mellom en krem og en lotion. Det er heller ikke for rennende eller for tykt som en rik krem. Med tanke på at jeg har fet hud, forlater det ikke en oljeaktig rester rundt øynene mine, men blir absorbert i huden ganske godt og enkelt etter påføring. Jeg er ganske imponert over tekstur og konsistens i denne øyekremmen. Godt gjort Aveeno!

Longevity: Jeg må si at dette produktet er ganske fuktighetsgivende og den hydrering det gir, forblir på huden hele natten til jeg vasker den av om morgenen. Jeg liker å ha på seg om natten etter serumet mitt, og det forblir satt hele natten uten å gjøre huden min fett eller fet.

Kvalitet: Totalt sett vil jeg si at jeg er helt imponert over denne nye hudpleielinjen av Aveeno. Helt ærlig, jeg er ganske positivt overrasket med denne øyekremmen. Min hud har endret seg litt siden jeg flyttet til Canada som vinter her, og temperaturen går ned til nesten -30. Men dette produktet har stått gjennom og ikke gjort huden min fettete. Jeg nyter grundig denne øyekrem, og jeg bruker den om natten som en del av min hudpleie rutine.

Pros av Aveeno Absolutt Ageless Eye Cream:

 • Attraktiv emballasje med en pumpe!
 • Creamy-lotion som konsistens som er lett å jobbe med.
 • Lader underøya-området føles hydrert og plumpet.
 • Ikke-fettete tekstur.
 • Irriterer ikke følsomt øyeområde.
 • Hydrerende i klassisk forstand av begrepet.
 • Veldig mild og mild.
 • Forårsaker ingen brudd eller reaksjoner.
 • Passer til alle hudtyper.
 • Rimelig.
 • Lett tilgjengelig online og i apotek.

Cons av Aveeno Absolutt Ageless Eye Cream:

 • Ikke sikker på anti-aging krav.
 • Ikke tilgjengelig i India.

IMBB Rating: 4.6/5 | Kjøp det her |

Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Aveeno Absolutt Ageless Eye Cream? Denne Aveeno Absolutly Ageless Moisturizing Daily Moisturizer SPF 30 har raskt blitt min go-to-face krem for å overleve de chilling vintrene i Canada. Selv om jeg ikke kunne merke noen anti-aldrende effekter siden jeg ikke har noen fine linjer under mine øyne, men generelt elsker jeg denne babyen mye og anbefaler det!

Aveeno Positivt Ageless Anti-Wrinkle Eye Cream Aveeno Active Naturals Positivt Ageless Skin Strengthening Hand Cream Aveeno Positivt Ageless Firming Body Lotion Aveeno anti-kløe konsentrert lotion Biotique Bio Dandelion Ageless Lightening Serum Natio Ageless Brightening Eye Cream Natio Ageless Lysende Primer VLCC Skin Defense Almond Under Eye Cream Neutrogena Fine Fairness Eye Cream L'Oreal Paris Youth Code Foryngende Anti-Wrinkle Eye Cream Olay Total Effects Anti-Aging Eye Cream

Populært emne