Revlon Photoready Eye Art Lokk + Line + Lash Gold Glitz Shadow Review

Innholdsfortegnelse:

Revlon Photoready Eye Art Lokk + Line + Lash Gold Glitz Shadow Review
Revlon Photoready Eye Art Lokk + Line + Lash Gold Glitz Shadow Review

Video: Revlon Photoready Eye Art Lokk + Line + Lash Gold Glitz Shadow Review

Video: Revlon Photoready Eye Art Lokk + Line + Lash Gold Glitz Shadow Review
Video: Revlon PhotoReady Eye Art | Review & Demo | Glitter without Fallout? - YouTube 2023, Juni
Anonim

Skin Tone-Medium, NC42, varme undertoner Revlon kom ut med forskjellige ting i deres Photoready-sortiment, og som alltid var jeg super nysgjerrig på å prøve ut de to endte skyggene, og dermed endte med å plukke 2 nyanser. Her er anmeldelsen på skyggen Gold Glitz.

Image
Image

Pris - Rs 750 / - Produktbeskrivelse: Dual-endede skygger som kombinerer en pulserende metallskygge med kontrast av en intenst strålende glans. Kremaktig, lett skyggeformel er enkel å påføre og gir slitasjefri slitasje. Slank børsteapplikator gjør det enkelt å påføre glitter på lokk, lash line og tips av visker.

Image
Image

Min erfaring med Revlon Photoready Eye Art Lokk + Line + Lash Gold Glitz Shadow:

Emballasjen er veldig imponerende. På den ene enden er det skyggen med fotfotapplikatoren og i den andre enden er foringen med en vanlig børste. Begge ender er gjennomsiktig, derfor kan du holde oversikt over nyanser og mengde. Skyggenavnet og nummeret er nevnt på emballasjens midtparti. Jeg finner emballasjen å være veldig smart og elegant.

Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne og hvor jeg skal slutte. Dette er en DUD! Hvis du merker den manglende EOTD, klandre den på tekstur av produktet. Både skyggen og liner var umulig å komme på lokket og derfor kunne jeg ikke gjøre øye sminke utseende med disse. Selv om det viser seg godt på håndsprøven, holder det øyeblikket jeg legger det på lokket av, i flakene på fingertuppene / børsten. Ingen mengde primer / base var nok til å feste fargene til lokket.

Image
Image

Nyansene var interessante og slitesterkt med gulaktig gull og skimrende svart, men det klarte ikke å bli påført på lokket, så det var ikke meningen å være en unik, men slitesterk kombinasjon. Jeg kan ikke rant nok om hvor ille produktet er. Å holde strøm er null da den ikke plasserte seg på lokket. Det er bedre å stoppe anmeldelsen her, da jeg bare har ekkel ting å si om dette produktet. Boo meg da jeg fikk 2 nyanser og anmeldelsen av den andre nyansen kommer snart!

Pros av Revlon Photoready Eye Art Lokk + Line + Lash Gold Glitz Shadow:

• Intelligent konsept.

Image
Image

Ulemper med Revlon Photoready Eye Art Lokk + Line + Lash Gold Glitz Shadow:

• Ingen fargebetaling. • Verste formelen noensinne. • Kunne ikke plassere det på lokket, det fortsatte bare å komme av.

IMBB Rating - 1/5 (1 mark for konseptet) Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Revlon Photoready Eye Art Lokk + Line + Lash Gold Glitz Shadow? NEI!

Revlon PhotoReady Kobolt Krystall Øyekunst Lokk + Linje + Lash Revlon Photoready BB Cream Skin Perfector med SPF 30 Revlon PhotoReady Makeup SPF 20 Foundation Revlon Photoready Airbrush Mousse Makeup Foundation Revlon Photoready Color Correcting Primer Revlon Photoready kompakt sminke Revlon PhotoReady Eye Primer + Brightener Revlon PhotoReady Powder Revlon Photoready Insta-Fix Make Up Spf 20 Medium Beige

Populært emne