Suave Essentials Amethyst Sunset Body Wash Review

Innholdsfortegnelse:

Suave Essentials Amethyst Sunset Body Wash Review
Suave Essentials Amethyst Sunset Body Wash Review

Video: Suave Essentials Amethyst Sunset Body Wash Review

Video: Suave Essentials Amethyst Sunset Body Wash Review
Video: PALMOLIVE SHOWER ROUTINE|| SMELL FRESH ALL DAY LONG - YouTube 2023, Juni
Anonim

Hilsen til alle IMBBians !! Jeg bruker ikke en såpestang til mine daglige badebehov, og hver uke eller to kjøper jeg en ny kroppsvask med en annen duft, bare for å holde ting interessant. Kroppsvasken i denne anmeldelsen er mitt siste kjøp, og selv om jeg har hatt bedre erfaring tidligere, trodde jeg fortsatt at dette produktet fortjente en anmeldelse. Fortsett å lese videre for å vite hvorfor jeg elsker denne kroppen vaske.

Image
Image

Pris: $2.98

Produktbeskrivelse: Opplev sansene dine med denne romantiske Amethyst Sunset body wash. Dans i en strålende solnedgang, aglow med ametyst og gyldne stråler. Denne glitrende duften synger av lilla jasmin, jeweled aprikos, rubinrød grapefrukt og søt lindenblomst.

Infused med acai, lidenskap blomst og hud condition Vitamin E. En lys, romantisk daglig kropp vask og dusj gel.
Infused med acai, lidenskap blomst og hud condition Vitamin E. En lys, romantisk daglig kropp vask og dusj gel.

Jeg tar på Suave Essentials Amethyst Sunset Body Wash:

Jeg har brukt vanlig kroppsvask som en av Dove eller VOS, og jeg har brukt mer luksuriøse av Victoria's Secret, Bath og Body Works og så videre, men jeg har ingen personlig favoritt og jeg beholder skiftende merker i denne forbindelse. Imidlertid likte jeg produktet gjennomgått i dette innlegget og tenker på å kjøpe en annen flaske når jeg går tom for denne. Dette produktet er et slikt kjøp for å prøve et nytt produkt og duft.

Image
Image

emballasje: Produktet kommer i en stor klemmeflaske med en flip cap på toppen og det er super lett å dispensere produkt fra flasken på min loofah. Flasken er gjennomsiktig og viser fargen og mengden av produktet i flasken.

Image
Image

Konsistens: Siden det er en fuktighetsgivende kroppsvask, har den en tykk lotion som konsistens og en liten mengde er nok for en dusjøkt hvis den brukes med en god loofah.

Image
Image

Parfyme: Jeg liker lukten, men ikke en gal fan - den har myk floral duft og har ingenting proprietær om det. Men det var fortsatt en god opplevelse fordi den hadde en subtil duft, ga generøs mengde skum og tørket ikke ut huden min.

effekt: En liten dollop på en våt loofah er nok for en dusjøkt. Jeg gni min loofa over hele kroppen og massasje for gode få minutter med ekstra konsentrasjon på områder som jeg barberer siden de trenger ekstra peeling. Når jeg ikke er i rush, bruker jeg en børste for å fjerne inngrodd hår og også å bli kvitt cellulitt i øvre lårregion. Det gir en generøs mengde skum, til det punktet at hvis jeg til tider ikke har tid til å bruke en barberkrem eller kroppsolje for å barberer, bruker jeg bare denne kroppen til å barbere av bena og når den brukes under varm dusj gjør det hele prosessen jevn og lett.

Konklusjon: Det er en god og rimelig kroppsvask som ville gjøre det bra i vår dusjcaddy. Påstanden om at den inneholder eksotiske blomster, bær og frukter, eller at det gir silke som glatthet til huden, høres litt overdrevet, men igjen merker alle merkene sine opp for å få tak i forbrukerens oppmerksomhet, og derfor har jeg ingen tvil om Suave gjør det.

Pros av Suave Essentials Amethyst Sunset Body Wash:

• Emballasje - krøllete, klemmeflaske. • Liten mengde går langt. • Har en subtil floral aroma. • Gir en sjenerøs mengde skum. • Liten mengde er nok for store områder. • Kan brukes til barbering av ben. • Exfoliates kroppen når den brukes med loofah eller body brush. • Leaves huden myk, glatt. • Ikke i det hele tatt tørking. • Ikke dyrt.

Cons av Suave Essentials Amethyst Sunset Body Wash:

• Aroma kunne ha vært sterkere og mer unik.

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg tilbakekjøp Suave Essentials Amethyst Sunset Body Wash? Vanligvis reagerer jeg ikke på kroppen min, og jeg vil mest sannsynlig holde fast ved den oppfatningen med dette også, for som jeg nevnte ovenfor, er det ingenting unikt om dette produktet; men alle som liker å prøve ut ny kroppsvask, nå og da, bør prøve denne Suave kroppsvasken.

Suave Essentials Almond Verbena Creamy Body Wash Review Suave Naturals Ocean Breeze Body Wash Review Suave Naturals Creamy Tropical Coconut Body Wash Review Suave Naturals Melk og Honey Splash Creamy Body Wash Review Suave Naturals Mango Mandarin Body Wash Review Suave Professionals Marokkansk Infusjon Silching Body Wash Review

Populært emne