Hei venner!

Hvordan går det med deg? Jeg gjør det bra og håper alt gjør bra på slutten! Vel, i dag, ville vi snakke om fantastiske natt ansiktspakker for hudbleking. Hudbleking er en av de vanligste hudpleiehensynene, spesielt for jenter med mørk hud. Selv om det finnes utallige hudblekingskrem tilgjengelig på markedet, velger de fleste jentene enkle og effektive hjemmemekanismer. Uten lang forberedtid eller problem med å kjøpe dyre produkter fra markedet, kan du bruke disse nattsykepakkerne til å gi deg glødende og lys hud.

Så sjekk ut noen enkle, effektive og fantastiske natt ansiktspakker for hudbleking.

1. Jordbærmaske:

Jordbærmaske er en av de beste nattmasker som kan bidra til å fremme lysere og lysere hud. Jordbær inneholder en stor mengde vitamin C som kan bidra til å fremme klar hud. Dessuten er jordbær rik på folsyre, noe som kan bidra til å øke kollagenproduksjonen. Ta noen jordbær og mash dem for å lage en pasta. Nå legg litt rå melk til den og bland sammen. Påfør ansiktet og vask av med kaldt vann etter 20 minutter.

2. Gurkemeie og Grammelmask:

Gurkemeie og grammelkmaske er en av de mest effektive og eldgamle medisinene som kan bidra til hudbleking. Denne sammensetningen gir en utmerket nattmaske for en enkel og fet hud. Ta en skje med jordet gurkemeie og bland den med to skjeer grammel. Legg nå en skje med rå melk og bland sammen for å lage en tykk pasta. Påfør, og la den stå i 20 minutter og vask av med kaldt vann. Grammel bidrar til å suge overflødig olje fra ansiktet, mens gurkemeie fungerer effektivt på akne. Melk bidrar til å berolige huden og hvite den naturlig.

3. Agurk og Olivenolje Mask:

Gurka og olivenolje maske er en utmerket avgiftningsmaske som kan bidra til å fjerne smuss og støv fra ansiktet enkelt. Dette er en utmerket nattmaske for å fremme ung, nydelig og glødende hud. Agurk er rik på vitamin C, mens olivenolje er rik på antioksidanter som kan være til nytte for huden din på mange måter. Ta en agurk og rist den. Trekk ut juice og legg til litt olivenolje på den. Bland sammen og bruk dette på ansiktet ditt. La det tørke og vaske av med kaldt vann.

4. mandel og melk maske:

Almond inneholder en høy mengde vitamin E, som kan bidra til å fremme glødende og nydelig hud. Lastet med E-vitamin og antioksidanter, ved bruk av mandel natt ansiktsmaske kan forhindre skade forårsaket av solstråler. For å lage denne mandelmasken, suge 7-8 mandler i melk. Nå, slip dem for å lage en tykk pasta og spre på ansiktet. Vent litt og vask av med kaldt vann. Ved hjelp av denne masken kan du gi deg silkeaktig og jevn hud.

5. Kamille temaske:

Kamille te inneholder mange antioksidanter og vitaminer, som kan bidra til å fjerne urenheter fra ansiktet. For å lage denne pastaen, ta to skjeer med havre, to skjeer med mandelolje og fem skjeer av nybrygget kamille-tevann. Bland sammen og bruk denne masken på ansiktet. Vent i 30 minutter og vask av med kaldt vann. Bruk denne masken regelmessig for å få den sunne, glødende og lyse huden.

6. Tomat- og honningmaske:

En annen flott nattpakke som kan fremme hudbleking, er tomat og honningmaske. Tomater inneholder naturlige hudblekningsegenskaper, som kan bidra til å lette huden din naturlig. Honning inneholder fuktighetsgivende egenskaper som kan bidra til å hydrere og fukte huden din. Ta to skjeer med tomatsaft og legg til en skje med honning til den. Bland sammen og bruk på ansiktet. Vask av med kaldt vann etter 20 minutter.

7. Yoghurt og havre:

Yoghurt er en naturlig hudbelysning og blekningsbestanddel som kan bidra til å fremme glødende hud. Havre inneholder eksfolierende egenskaper som bidrar til å slough av de døde hudceller enkelt. Ta to skjeer med yoghurt og legg til en skje med havre til den. Bland sammen og bruk på ansiktet. Skrubbe for en stund og vask av med kaldt vann. Bruk denne løsningen to ganger eller tre ganger på en dag for å nyte bleking av huden.

7 Amazing Beauty Fordeler med Grapeseed Oil 7 fantastiske skjønnhetsfordeler med grapefrukt 7 fantastiske fordeler med havtornhorn olje for hud, hår og negler 7 fantastiske måter å få huden din til å føles veldig bra Hvordan lage over natten hjemmelagde ansiktspakker Lakme Absolute Skin Gloss Overnight Mask L'Oreal Hydrafresh Hydration + Antiox aktiv nattmaske-i gelé Aviance White Intense Radiance Gjenopprett Natt Masque Aroma Magic Vitamin C Skin Lightening Gel Blossom Kochhar Aroma Magic Skin Lightening Serum Lotus Herbals Whiteglow Active Skin Whitening og Oil Control Face Wash

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: