Naturens Essens Lip Rich Colored Moisturizing Stick - Orange Review

Innholdsfortegnelse:

Naturens Essens Lip Rich Colored Moisturizing Stick - Orange Review
Naturens Essens Lip Rich Colored Moisturizing Stick - Orange Review

Video: Naturens Essens Lip Rich Colored Moisturizing Stick - Orange Review

Video: Naturens Essens Lip Rich Colored Moisturizing Stick - Orange Review
Video: I’ve tried all lip balms out there, these are the TOP 5 #aliandreea #shorts - YouTube 2023, Juni
Anonim

Hei alle! Du kan kanskje vite om min sitrusavhengighet nå. Det var det som fikk meg til å kjøpe denne leppebalmen sammen med sitronen. La oss se hvordan denne gikk!

Image
Image

Pris: INR 99

Produktbeskrivelse:

Image
Image

Min erfaring med naturens essens Lip Rich Colored Moisturizing Stick - Orange:

Image
Image

emballasje: Denne kommer i en papppakke med alle detaljer trykt på baksiden. Emballasjen er hvit og oransjefarget, den samme som den faktiske leppebalsamens emballasje. Leppebalmen kommer i en matt plastemballasje. Det er små appelsiner trykt i hvitt som ser super søt ut. Jeg gir full karakter til emballasjen. Leppebalmen ser ut som Elle 18 leppestifter med en gjennomsiktig, myk kjerne og farget eksteriør. Leppebalmen er skrå, så det er lett å bruke. Luken lukkes med et fint klikk og kommer ikke til å bli utelatt; Derfor er det trygt å reise med.

Image
Image

Farge: Leppebalmen er en lyse oransjefarget, noe som gir en liten farge på håndleddet, men det kommer som en gjennomsiktig leppebalsam på leppene. Alt det gjør er å gi en liten glans til leppene dine. Jeg skulle ønske det hadde gitt en liten nyanse på leppene, men ikke noe imot.

Image
Image

Tekstur: Jeg elsker tekstur av denne balsammen. Det er tykt og nesten pinner til leppene dine. Jeg elsker det fordi leppebalmer med tynn konsistens har en tendens til å bli tørket av mens de spiser / drikker / snakker. Ikke dette en skjønt. Denne vil ikke bevege seg hvis du gjør alt ovenfor. Den forblir på leppene dine lenger og overlever opp til ett måltid. Selv om det er en tykk leppebalsam, føles det ikke tungt på leppene dine. Det føles som om du har ingenting! Det fukter leppene mine veldig godt og hydrerer dem for litt lenger. Så selv om leppebalmen har slitt seg, trenger du ikke å skynde å påføre et annet strøk fordi det ikke tørker ut leppene.

Image
Image

Oppholdsstyrke: Som jeg sa, har denne leppebalmen en tendens til å holde på leppene i lang tid. Jeg sier ikke det er klissete, men det beveger seg ikke så lett på leppene. Den forblir i 5-6 timer, og det forsvinner med måltider og snakker, men selv det lille produktet som er igjen på leppene dine, vil gjøre leppene dine følsomme nok.

Image
Image

Lukt / Smak: Det lukter godt og duften varer ikke lenger enn 10 sekunder etter at du har brukt det på leppene dine. Det har ingen smak overhodet.

Oppsummering fordeler og ulemper,

Pros av Nature's Essence Lip Rich farget fuktighetsgivende pinne - oransje:

• Rimelig; leveres med SPF 30. • God emballasje. • Tykk tekstur, men føles veldig lett. • God oppholdsstyrke. • Fuktes leppene veldig bra. • Går veldig glatt. • Ingen smak. • Fin duft. • Flytter ikke det lett på leppene.

Ulemper av naturens essens Lip Rich Colored Moisturizing Stick - Oransje:

• Ingen.

IMBB Rating: 4.5/5

Vil jeg anbefale Naturens Essence Lip Rich Colored Moisturizing Stick - Orange? Dette er den beste leppebalsam jeg har funnet på lenge. Jeg vil absolutt anbefale det til dere.

Bio Bloom Orange Lip Balm Review Beste Lip Balms med SPF Doctor Lip Bangs Lip Freak Clockwerk Orange Lip Balm Review VLCC Orange Lovable Lips Review Maybelline Orange Baby Lips Candy Wow Review Sjekk ut Maybelline Electro Pop baby lepper i Oh! Oransje! For 'Oh-So-Orangy' Lips LipIce Lip Balm Tangy Orange Review

Populært emne