Garnier SkinActive Clean + Rensing Oljefri Rensing Håndkle Skrutrekker

Innholdsfortegnelse:

Garnier SkinActive Clean + Rensing Oljefri Rensing Håndkle Skrutrekker
Garnier SkinActive Clean + Rensing Oljefri Rensing Håndkle Skrutrekker

Video: Garnier SkinActive Clean + Rensing Oljefri Rensing Håndkle Skrutrekker

Video: Garnier SkinActive Clean + Rensing Oljefri Rensing Håndkle Skrutrekker
Video: How to Cleanse and Hydrate in One Step with Garnier SkinActive Micellar Water All-in-1 Replumping - YouTube 2023, Juni
Anonim

Hudtype: Kombinasjon og akne utsatt

Hei søt, Sommerdager er endelig her, og nå trenger vi absolutt noen hudpleie-nødvendigheter som forfriskende ansiktsmåter og beroligende rengjøringsservietter! Jeg har noen veldig fine rensende kluter som syntes å være perfekt for min oljeholdige hud siden den er laget for min hudtype og den har kull også. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg blir lett trukket til produkt som består av trekull for hudpleie, men resultatene er lovende. Så la oss se hvordan disse wipes fungerte for meg.

Image
Image

Pris: $ 5,99 for 25 kluter Produktbeskrivelse av Garnier: Straks trekker ut pore-clogging smuss, olje og sminke + kontrollerer olje og mattifies. Oljeskinn har spesifikke rensebehov. For å se og føle seg best, trenger den riktig ren og spesifikk omsorg. Våre myke, åndbare håndkleker fjerner øyeblikkelig pore-clogging smuss, olje og sminke. Formelen infundert med trekull trekker ut urenheter som en magnet. resultater: Ved 1 bruk fjerner du sminke og overflødig olje.

Image
Image

Min erfaring med Garnier SkinActive Clean + Rensing oljefri rengjøring Håndkle:

emballasje: Garnier-klutene kommer i en stor, blank, svart pakke med alle detaljer om produktet skrevet over det. Pakken består av 25 kluter som er veldig gode siden kontinuerlig bruk vil vise bedre resultater på huden min. Men sammenlignet med vanlig apotekservietter fant jeg at disse var litt dyrt, men de var helt verdt det. Pakken er praktisk for daglig reise, men jeg tror det vil ta mye plass når du reiser ut av stasjonen. Den har en liten peeling over den som de andre klutene som må trekkes ut for å plukke tørken. Den klissete tingen over den er også veldig bra, fordi med mange kluter, hvis den klissete skrellen taper klistreligheten, så har alle kluterne en tendens til å miste fuktigheten hvis pakken er åpen igjen. Så, ingen slike feil med emballasjen!

Image
Image

Tekstur og følelse på huden: Tekstilene på disse klutene er som en honningkake. Jeg kan helt merke det design over klutene. De er super myke og milde og er veldig beroligende på huden. De kan også brukes av personer med sensitiv hud. I begynnelsen da jeg rørte på disse kluterne, følte de seg ikke våt nok til å rydde huden min feilfritt. Men resultatene viste seg å være strålende.

Image
Image

resultater: Klutene føles veldig våte når jeg brukte dem på ansiktet mitt. De er fylt med fuktighet og de tar av alt og alt fra ansiktet mitt på bare en gang. Det tok bort alt overskudd av olje og sebum fra ansiktet mitt, som avslørte den faktiske gløden i ansiktet mitt. Det tok bort alt skittet fra ansiktet mitt, som jeg faktisk kunne se på tørken selv. Det fikk meg også av alle sminkeene, enten det var vanntett eller ikke på en gang. Det kan ta jut 2 milde swipes for å fjerne øye sminke. Det forlot ansiktet mitt knirkende rent og jeg kunne ikke engang gjenkjenne at jeg hadde lag med sminke på! Kommer til å mattifisere huden min, ja det gjør huden mykere, men ikke for alltid. Det holder bare oljen i sjakk i flere timer, det er det. Men samlet har jeg absolutt ingen klager angående disse klutene.

Image
Image

Fordeler med Garnier SkinActive Clean + Rensing Oljefri Rensing Håndkle:

• En stor pakke for bedre resultater. • Det har kulltilstedeværelse som er ment å avgifte og rense huden. • Klutene er super milde på huden. • Det gir ansiktet mitt en lett kjølefølelse som er veldig avslappende. • Det blir kvitt all olje, sebum og urenheter og avslører en naturlig glød. • Det tar av alt sminket mitt på bare en gang. • Ansiktet mitt står igjen, knirkende rent. • Det tar ikke mer enn 30 sekunder å vise resultater, og derfor er dette greit for netter når du er lei til å ta sminken av. • Ikke brøt meg ut og mattet min oljeholdige hud i noen timer.

Ulemper med Garnier SkinActive Clean + Rensing Oljefri Rensing Håndkle:

• Litt dyrt. • Begrenset tilgjengelighet i India.

IMBB Rating: 4.8/5

Vil jeg tilbakekjøp / Anbefal Garnier SkinActive Clean + Rensing Oljefri Rensing Håndkle? Ja, helt til alle de oljeskinnede skjønnhetene. Dette er noen fantastiske sminke kluter, men jeg vil anbefale å bruke dem for sminkefjerning og ikke for vanlig bruk fordi de er ganske dyre i forhold til vanlige kluter.

Garnier Skin Naturals Detoxifying Grape Extract Ultra Cleansing Wipes Skjønnhetsformler Australian Tea Tree Cleansing Wipes Garnier Pure Active 2 i 1 Make-Up Remover Purifying Gel Garnier Micellar Cleansing Water Neutrogena Makeup Remover Cleansing Håndkle Guardian Antibacterial Wipes Olay Essentials Wet Cleansing Wipes Natio Gentle Cleansing Wipes med grønn te og kamille

Populært emne