Hard Candy Brows Nå Ultimate All-in-One Brow Powder Kit Review

Innholdsfortegnelse:

Hard Candy Brows Nå Ultimate All-in-One Brow Powder Kit Review
Hard Candy Brows Nå Ultimate All-in-One Brow Powder Kit Review

Video: Hard Candy Brows Nå Ultimate All-in-One Brow Powder Kit Review

Video: Hard Candy Brows Nå Ultimate All-in-One Brow Powder Kit Review
Video: New Makeup from HARD CANDY | Tutorial, Review & Wear Test - YouTube 2023, Juni
Anonim

Av Priya Sinha

Hei flotte damer,

Jeg har elsket mange Hard Candy-produkter i det siste. Faktisk, da jeg var i India, ville jeg se bloggere som bruker Hard Candy makeup og raving om dem. Jeg ble også kjent med at noen produkter ikke var så gode. Så i utgangspunktet hadde jeg et klart bilde av hvilke produkter fra Hard Candy jeg ville kjøpe, og hvilke jeg ville hoppe over hvis jeg hadde en sjanse til å plukke dem opp. Og nå, når jeg har tilgang til dette merket, viser jeg det mye kjærlighet! I dag er produktet jeg skal gjennomgå, Hard Candy Brows nå i skyggen "Medium Dark." La oss finne ut om det gjorde mine browsere "Wow."

Image
Image

Krav / Produktbeskrivelse: Et øyenbryn utforming kit som inneholder alt du trenger for å forme brows som en proff! Kompakt inneholder en pannepudderduo, myk pannevoks og flammehøyttalere. De slitesterke pulverene kommer i gratis nyanser, slik at du kan tilpasse blanding for overlegen nyanse. Tamme og sett unruly brows med innstillingen voks. Forbedre og løft pannebenet med kremlyset. Inkluderer også et speil, en hard vinkel børste applikator og blanding pensel, og veilede instruksjoner for ekspert søknad.

Pris: CAD 9,99
Pris: CAD 9,99

ingredienser:

Image
Image

Min erfaring med Hard Candy Brows nå Ultimate All-in-One Brow Powder Kit:

Ærlig talt, den beste og enkleste måten for meg å gjøre mine penner er ved å bruke en øyenbryn blyant. Og etter å ha jaktet på den ene pennpennen som ville gjøre livet mitt enklere, fant jeg endelig min perfekte kamp - det er L'Oreal Brow Stylist Definer, men å være makeup lover og eksperimenter (er det enda et ord?) Som jeg er, Jeg ønsket å prøve forskjellige formater av øyenbrynsprodukter. Jeg har aldri brukt en øyenbrynpomade eller et øyenbrynspulver med voks og ting. Så da jeg kom over Hard Candy Brow Wow-settet, tok jeg det og på CAD 9,99, kan du ikke gå galt, ikke sant?

Image
Image

emballasje: HERREGUD! La oss snakke om det damer! Emballasjen til denne babyen er så forseggjort, men likevel praktisk. Dette øyenbrynssettet er utstyrt med et mørkt pannepulver, et lyst pannepulver, et øyenbrynshøyde, buevoks, to teenie-applikatorer og ja, et speil! Kan du tro det! Det er det jeg vil ringe et kit! Hvis du ser bildene, vil du innse hvor søt emballasjen er! Dette settet leveres med en ytre emballasje som har alle detaljer og instruksjoner om bruk av dette settet på best mulig måte.

Image
Image

Farge: Dette øyenbrynssettet er tilgjengelig i 2 nyanser - Lys Medium (1064) og Medium Dark (1065). Jeg har tydeligvis plukket opp den mørkere skyggen da jeg har mørke brynder og lyset med middels skygge er for lett for meg. Det er også to nyanser av pulver i samme sett. Så, enten av nyanser kan brukes til brynene, eller hvis de fortsatt ikke stemmer, kan de to nyanser blandes og matches til brynene. Jeg foretrekker å bruke lysere nyanse i begynnelsen av mine penner for å gi det et naturlig utseende, og bruk den mørkere skyggen for resten av pannen.

Image
Image

pigmentering: En pannepulver skal ha middels pigmentering, ellers bare en sveipe over våre penner vil få oss til å se ut som en av de rakshasaerat Ravana hadde! 😛 Beklager de dårlige gutta, men jeg håper du får bildet. Dette Hard Candy Brow Kit har prefektpigmentering for å skape naturlig utseende, men jeg liker ikke høylyseren som følger med dette settet. Den har en forferdelig konsistens og swipes veldig ujevn på huden.

Image
Image

Tekstur: Pannepulver har en meget passende tekstur. De gjelder pent og har ingen nedfall. Pannevoksen er også fin og kremaktig og smelter ikke eller fjær av pannen. Som sagt, det eneste produktet jeg ikke liker som en del av dette settet er høylyseren. Som du kan se i bildene, ble det ikke engang svette godt.

Longevity: For å være ærlig, forventer jeg ikke mye når det gjelder lang levetid ut av dette pannepulverpakken og noen pannepulver generelt, men jeg tok feil. Hvis hele settet brukes, må det brukes, så forblir produktet på brynene i ca 7-8 timer. Voksen forhindrer også pannehåret på å bli urettferdig.

Image
Image

Kvalitet: Den overordnede kvaliteten på dette Hard Candy Brow Wow Kit er veldig bra bortsett fra highlighter. Teenie Weenie-applikatorene som følger med settet, er gjennomsnittlig kvalitet og fortsatt brukbar. Jeg vil si at dette vil være det perfekte settet for å reise som en container har alt for å få feilfri øyenbryn. Godt arbeid Hard Candy!

Pros av Hard Candy Brows Nå Ultimate All-in-One Brow Powder Kit:

 • Robust og reisevennlig emballasje med alle komponenter i en beholder.
 • Glatt og myk tekstur av øyenbrynspulver.
 • Øyenbryn pulver er tilgjengelig i to nyanser.
 • Ingen nedfall med øyenbrynpulver.
 • Kremaktig voks for å gjøre øyenbrynene på plass.
 • Brow voks gjør ikke browene skarpe (som noen øyenbryn gel mascaras).
 • Perfekt pigmentering - ikke for mørk, ikke for lys.
 • Kit er tilgjengelig i 2 nyanser.
 • Lett tilgjengelig i apotek og online.
 • Veldig rimelig.

Cons av Hard Candy Brows Nå Ultimate All-in-One Brow Powder Kit:

 • Dårlig høyttaler
 • Ekstremt tidkrevende å gjøre brynene i forhold til pennblyanter.
 • Ikke tilgjengelig i India.

IMBB Rating: 4.3/5

Vil jeg anbefale Hard Candy Brows nå Ultimate All-in-One Brow Powder Kit? Hvis du finner pannepulverformatet riktig, så er dette verdt å sjekke ut. Personlig finner jeg det for tidkrevende å bruke det på daglig basis.Som jeg nevnte tidligere, har jeg funnet min perfekte kamp når det gjelder brynprodukt, og jeg skal være lojal overfor det. Hvis jeg noen gang prøver noen nye panneprodukter, vil det bare være å teste formatet eller det kan være rave vurderinger, men jeg kommer aldri til å bytte pennepennen min noensinne!

Hard Candy Admired 853 Plumping Serum Gel Stick Hard Candy All Matte Up Hydrating Lip Stain - Mattely In Love Hard Candy Natural Eyes Nøytral Eyeshadow Palette Hard Candy Sassy Eyes Sultry Eyeshadow Palette Maybelline Fashion Brow Duo Shaper Brown Makeup Revolution Jeg ♡ Makeup Browsers Kit jeg våknet opp dette pleide Maybelline Fashion Brow Duo Shaper Grå Makeup Revolution Jeg ♡ Makeup Browsers Kit jeg våknet opp dette pleide The Balm Mr Skriv (nå) Eyeliner Pencil Lakme Ni til Fem Kohl Ultimate Revlon Ultimate All-in-One Mascara Miss Sporty Ekstra Svart Lash Millionaire Alt i ett Mascara Natio Brow Kit Slank Makeup Browsett Mørk Elf Studio Eyebrow Kit Makeup Revolution Light - Medium Focus og Fix Brow Kit Jordana Brow Pulver Duo

Populært emne