Elle 18 Color Pops Lipstick - Pink Mocktail Review

Innholdsfortegnelse:

Elle 18 Color Pops Lipstick - Pink Mocktail Review
Elle 18 Color Pops Lipstick - Pink Mocktail Review

Video: Elle 18 Color Pops Lipstick - Pink Mocktail Review

Video: Elle 18 Color Pops Lipstick - Pink Mocktail Review
Video: BEAUTY NEWS - 2 July 2018 | Updates - YouTube 2023, Juni
Anonim

Hei alle sammen! Lipsticks er noe jeg ikke kan motstå. Hvis jeg liker en nyanse veldig mye og jeg ikke kan kjøpe den, så bruker jeg søvnløse netter og tenker på det! Jeg har noen få leppestifter fra Elle 18 nylig. Jeg var veldig spent på å se slike quirky nyanser og plukket så mange jeg kunne. Her er anmeldelsen av en annen av dem.

Image
Image

Pris: INR 120 for 4,3 g

Produktbeskrivelse: Nå får du myke, smarte og myke lepper med Elle 18 Color Pops. Kakaosmør og jojobaolje pakket inn i en fuktighetsgivende kjerne, sørger for å gi deg intense, fargede fuktige lepper. Finnes i mer enn 40 nyanser. Så fortsett, velg fargen på kysset ditt fra Frosted Cherry til Iced Chocolate, fra Spice Ginger to Grape Rain.

Image
Image

ingredienser: Kakaosmør og jojobaolje (komplett ingrediensliste mangler).

Min erfaring med Elle 18 Color Pops Lipstick - Pink Mocktail:

emballasje: Lippestiften kommer i et svart plastrør, med en svart lue som har et bilde av en jente. Jeg finner det ekstremt søtt, selv om det er spinkelt. Den er solid nok og kan bli kastet i håndvesker. Jeg ville ha likt om det var fargekodet, siden det var lett å finne nyanser. Skyggenavnet og nummeret er trykt på et klistremerke som ligger fast under røret.

Image
Image

Skygge: Rosa mocktail er en lys, varm rosa farge. Det er ikke veldig klebrig og kan lett bli trukket av. Den har små shimmers i det som ikke er synlig, men legger til glansen. Det passer de fleste hudfarger godt.

Image
Image

Tekstur: Leppestiftkulen har to deler, en myk kjerne omgitt av den faktiske fargen. Lippestikkens tekstur er balmy og lett. Selv om det ikke slår seg i fine linjer, har det en tendens til å tørke ut leppene til slutt selv med den kule kjernen. Den glir på lepper som bris. Men den myke tekstur fører til brudd lett, så det må tas hensyn når du søker.

Image
Image

pigmentering: Denne nyansen er pent pigmentert. To swipes er tilstrekkelig til å få den faktiske fargen på leppene. Det kan også brukes som en fargetone. Denne leppestift smelter bokstavelig talt på leppene. Fargen kan også bygges.

Image
Image

Stå i kraft: Igjen, akkurat som andre nyanser, selv denne er ikke annerledes når det gjelder overføring. Selv den minste kontakten og den overfører overalt. Det er en slik smerte å se alle koppene og skjeene messet med leppestiftet, for ikke å nevne forlegenhet. Denne holder seg rundt 2,5-3 timer med snacking og drikking. Det etterlater en rosa fargetone etterpå. Jeg pleier å kaste det godt og lag det for å unngå overføring. Jeg fant ut at det bløder når det er lagdelt.

Image
Image

Pros fra Elle 18 Color Pops Lipstick - Pink Mocktail:

• Super søt emballasje. • Superb tekstur. • Vakker, rosa farge. • Pent pigmentert. • Fargeintensitet kan bygges. • Føler seg veldig lett. • Glir glatt på leppene. • Så rimelig!

Cons av Elle 18 Color Pops Lipstick - Pink Mocktail:

• Emballasje kan føle seg spinkel. • Overføringer som helvete.

IMBB Rating: 4.5/5

Vil jeg anbefale Elle 18 Color Pops Lipstick - Pink Mocktail? For alle rosa elskere der, anbefaler jeg denne nyansen. Denne fargen lyser bare opp stemningen og lyser opp ansiktet. Vakker farge og rimelig også.

Elle 18 Color Pops Lipstick - Fuscia Fancy Elle 18 Color Pops Blush Pink Lipstick Review Elle 18 Color Pops Lipstick - Pink Feber Review Elle 18 Color Pops Lipstick i Berry Ice Review Elle 18 Color Bombs Lip Color Cranberry, granateplekake, Mystery Mauve Elle 18 Color Pops Lipstick: Hot Pink Review

Populært emne