Hard Candy Nylig Berried Fierce Effects Lipstick Review

Innholdsfortegnelse:

Hard Candy Nylig Berried Fierce Effects Lipstick Review
Hard Candy Nylig Berried Fierce Effects Lipstick Review

Video: Hard Candy Nylig Berried Fierce Effects Lipstick Review

Video: Hard Candy Nylig Berried Fierce Effects Lipstick Review
Video: NEW CANDY GRAPES RECIPE - YouTube 2023, Juni
Anonim

Av Priya Sinha

Hei alle sammen,

Jeg har vært på en makeup shopping spree i det siste, spesielt Hard Candy sminke. Takket være at dette merket ikke er tilgjengelig i India, blir jeg fristet til å få noen få produkter til å prøve hver gang jeg går forbi Hard Candy-gangen. I dag vil jeg gjerne dele mine erfaringer med Hard Candy Fierce Effects Lipstick i skyggen "New Berried." Det er så kult navn, forresten!

Krav / Produktbeskrivelse: Vri hodene med Hard Candy Fierce Effects Lipstick. Dristig og høyt pigmentert med en ultra-myk vektløs konsistens, er formelen infundert med arganolje for tilsatt fuktighet og glans. Den glir på leppene med ett slag i et ustoppelig skyggeområde.
Krav / Produktbeskrivelse: Vri hodene med Hard Candy Fierce Effects Lipstick. Dristig og høyt pigmentert med en ultra-myk vektløs konsistens, er formelen infundert med arganolje for tilsatt fuktighet og glans. Den glir på leppene med ett slag i et ustoppelig skyggeområde.

Pris: CAD 6,99

Image
Image

Min erfaring med Hard Candy Nylig Berried Fierce Effects Leppestift:

Lippestift er en av de første sminkeproduktene jeg brukte fra mors mors sminke. Som alle mødre, la hun meg aldri bruke leppestift, men jeg var alltid vellykket i å stjele et par leppestifter da hun ikke var der. Og min kjærlighet til leppestift har ikke gått siden da. Derfor forstår jeg helt hva vår kjære KK føler når hun vurderer en leppestift. Takk KK! Uansett, så la oss komme inn i detaljene i denne leppestiften.

emballasje: Kan vi ta et minutt her og beundre den nydelige emballasjen til denne leppestiften! Denne leppestiften har en matt svart kropp med skinnende sølv prikker på hetten som ser ut som diamanter. Øverst på dekselet er fargekodet til leppestiftkulen. Lippestiftkulen virvler opp uten problemer og holder seg ikke til selve røret. Skyggenavnet er nevnt på bunnen av leppestiftet. Det beste er at leppestifthetten lukkes med en sikker klikklyd. Alt i alt en veldig solid og super attraktiv emballasje.

Image
Image

Farge: Fargen på denne leppestiften er en så fin og unik lilla farge med rosa undertoner. Det er bare den perfekte lilla-y-rosa skyggen som er så passende for vår og sommer. Denne leppestiftskyggen er veldig subjektiv, men jeg vil fortsatt si at denne spesielle nyansen er for lilla leppestiftelskere. Du kan flaute den med tradisjonelle indiske antrekk og også rocke den med vestlig slitasje. Du trenger ikke å tenke to ganger!

Image
Image

Tekstur: Denne leppestiften har en veldig jevn og kremaktig tekstur og gjelder som smør på leppene som er fantastisk. Tekstur er ikke så tørr og ujevn i det hele tatt. Faktisk føles det forholdsvis ganske komfortabelt på leppene, men jeg vil foreslå skjønnheter med ekstremt tørre og utjevne lepper (som meg) å påføre en leppebalsam før denne leppestiften, slik at det ikke blir trukket eller trukket. Denne leppestiften inneholder ingen shimmers. Takk Gud!! Jeg despiserer helt leppestifter med frostfinish eller shimmers.

pigmentering: Pigmenteringen av dette Hard Candy Fierce Effects Lipstick i "New Berried" er bang på! En svep av denne leppestiften gir en betydelig mengde dekning. Det beste med denne leppestiften er at den kan bygges uten å bli ujevn eller føle seg tung. Du kan bruke den med en lett hånd for den vakre flushen eller gå for en full dekning hvis du vil. Siden det er en kremaktig formulering, overfører det litt, men det er helt greit. Også, damer med pigmenterte lepper kan glede seg da dette leppestift dekker pigmenterte lepper veldig bra. Nå er det virkelig bemerkelsesverdig, ikke sant?

Image
Image

Longevity: Jeg var fast overbevist om at bare matte leppestifter er langvarige, men denne babyen har forandret min oppfatning helt. Til tross for den meget kremete ish glatte finishen varer den på leppene i minst 5 til 6 timer med litt snacks og drikkevarer. Det gir også en nyanse bak som jeg virkelig liker. Så imponerende !!

Image
Image

Kvalitet: Den generelle kvaliteten på Hard Candy Fierce Effects leppestifter er forbløffende. Det er ikke mindre enn noen high-end leppestift. Jeg mener, hvis Gucci, MAC eller Shiseido kom opp med samme formulering av leppestift, ville jeg ikke bli forbauset. Folk ville elske det veldig mye og betale mer enn tre ganger beløpet for det samme. Alt i alt er jeg helt fornøyd med denne leppestiften.

Pros av Hard Candy Nylig Berried Fierce Effects Leppestift:

 • Super fancy og solid emballasje.
 • Infused med argan olje.
 • Helt nydelig nyanse.
 • Fantastisk fargeutbetaling.
 • Tørker ikke ut leppene.
 • Virkelig langvarig.
 • Velvety-cum-kremete tekstur.
 • Komfortabelt å ha på leppene og føles ikke tung.
 • Ikke bosette seg i de fine linjene i leppene.
 • Fremhever ikke tørre flekker på leppene.
 • Bløder ikke eller fjær.
 • Glider lett og jevnt på leppene.
 • Rimelig.
 • Lett tilgjengelig i apotek og online.

Cons av Hard Candy Nylig Berried Fierce Effects Leppestift:

 • Ikke tilgjengelig i India.
 • Ikke kjæreste / mann vennlig (overfører litt).

IMBB Rating:

5/5 (Jeg trekker ikke noen poeng for at det kan overføres !!)

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Hard Candy Ny Berried Fierce Effects Lipstick?

Jeg anbefaler absolutt denne linjen med leppestifter av Hard Candy til alle. Hvis du aldri har prøvd Hard Candy-leppestifter før, vennligst gjør det nå. Dette merket trenger mye mer anerkjennelse og kjærlighet enn hva den mottar. Jeg er ikke sikker på om alle kommer til å like denne skyggen, men det er ingen skade å eksperimentere, ikke sant? Du kan hente denne rimelige lilla leppestiften og prøve den ut for fargen. Jeg er helt glad i det og skal sikkert kjøpe det igjen hvis jeg aldri går tom for det.

Hard Candy 1051 Prowler Fierce Effects Lipstick Hard Candy Show Off # 1052 Fierce Effects Lipstick Hard Candy Plumping Serum Gel Stick - Ønsket Hard Candy Admired 853 Plumping Serum Gel Stick Beste Berry Lipsticks Tilgjengelig i India Lakme Absolute Creme Lipstick - Sheer Berry Streetwear Color Rich Ultra fuktig leppestift - Berry Dreamy Lotus Herbals Pure Colours Iced Berry Lipstick Elizabeth Arden Color Intrigue Effects Leppestift i Wood Rose Cream Maxfactor Flipstick Color Effect leppestift Boreal Mauve

Populært emne