Forest Essentials Narayana Cold Pressed Body Massasje Oil Review

Forest Essentials Narayana Cold Pressed Body Massasje Oil Review
Forest Essentials Narayana Cold Pressed Body Massasje Oil Review

Video: Forest Essentials Narayana Cold Pressed Body Massasje Oil Review

Video: Forest Essentials Narayana Cold Pressed Body Massasje Oil Review
Video: How To Apply: The Cold- Pressed, Ayurvedic Body Massage Oils - YouTube 2023, Juni
Anonim
Image
Image

Krav og ingredienser:

Image
Image
Image
Image

Pris: Rs 1.195

Min erfaring med Forest Essentials Narayana Boy Massage Oil

Jeg vet ikke om dere vet at jeg er litt allergisk mot lukten av kokosnøttolje. Jeg får hodepine med kokosolje lukten. Og denne oljen lukter en blanding av kokos, sesam og eukalyptus. I tillegg er det en sterk luktende olje. Hvis du får en massasje gjort med denne oljen, ville det fylle rommet med duften. Det er en tung olje slik at den er utmerket for kroppsmassasje. Du kan også gjøre litt selvmassasje det 30-40 minutter før du tar bad. Jeg fikk massasje gjort med denne oljen to ganger, og jeg kunne ikke stå på lukten av den. Det var litt for sterk for mine sanser. I stedet for at jeg ble avslappet, kunne jeg ikke vente på å bli kvitt lukten.

Jeg sluttet å bruke den. En dag spurte svigersammemannen om jeg hadde litt olje. Jeg ga dette til henne og ba henne om å prøve. Hun ELSKET det. Hun ligger foran TV-en og masserer hendene og føttene hver dag. Så dro hun. På hennes neste tur spurte hun om oljen igjen, og jeg gav henne feil annen olje. Hun ba om denne spesielle oljen og nevnte bare tilfeldig at denne oljen slapper av sine trette føtter og lemmer. Plus hun likte duften.

Jeg tror det er en utmerket olje med en så kraftig sammensetning av naturlige oljer. Jeg sier bare at du lukter den før du kjøper. Den eneste grunnen til at det ikke fungerte for meg var duften. Jeg mener for noen det kan bare gi deg et ultimate spa slags avslapning. Det blir ikke absorbert fordi dette er en tung olje. Jeg foreslår at du tar bad etter at du har brukt dette. Ikke bruk harde såper, og du kan hoppe over med fuktighetskrem etterpå.

Den kommer i en vanlig FE-flaske. Enkel og effektiv. Ser bra ut.

Hvis du spør meg, vurderer jeg det 3/5, og hvis du spør min mor-i-lov, vurderer hun denne 5/5. Det er hennes favoritt kroppsolje noensinne. üòõ Verdt et forsøk hvis du liker duften.

Image
Image
Swatch
Swatch
Image
Image

Forest Essentials Tranquil Sleep Review Forest Essentials Ayurvedic Head Massage Oil Review Forest Essentials Avansert Soundarya Age Defying Facial Serum med 24K Gold Review Forest Essentials Cold Pressed Body Massasje Olje Madurai Jasmine og Mogra Review Forest Essentials Madurai Jasmine og Mogra Bath and Shower Oil Review Forest Essentials Ayurvedic Head Massage Oil Sugandha Review Khadi Sandalwood Herbal Massage Oil Review 5 kroppsmassasjeoljer - Khadi, Himalaya, Parachute, Johnson Biotique Bio Vitamin Terapeutisk Kropp Massasje Oil Review

Populært emne