Hard Candy Show Off # 1052 Fierce Effects Lipstick Review

Innholdsfortegnelse:

Hard Candy Show Off # 1052 Fierce Effects Lipstick Review
Hard Candy Show Off # 1052 Fierce Effects Lipstick Review

Video: Hard Candy Show Off # 1052 Fierce Effects Lipstick Review

Video: Hard Candy Show Off # 1052 Fierce Effects Lipstick Review
Video: Sudden Fear 1952 - Joan Crawford, Jack Palance - YouTube 2023, Juni
Anonim

Av Priya Sinha

Hei flotte damer,

Min definisjon av den perfekte "røde leppestiftskyggen" er en kombinasjon av å bruke MAC Ruby Woo på leppene og på toppen av det med Colorbar Ta meg som jeg er i skyggen Sensuous Red. Da jeg oppdaget denne kombinasjonen, trodde jeg at jeg hadde funnet min perfekte røde nyanse for livet, men min preferanse har forandret seg litt nå, og jeg har begynt å likne røde nyanser med plommeundertoner. Jeg tror at plomme nyanser passer alle hudtoner og alle aldre. Og gjett hva damer? Jeg fant endelig min perfekte plomme-røde nyanse! Jeg snakker om Hard Candy Fierce Effects Lipstick i skyggen "Show Off."

Image
Image

Krav / Produktbeskrivelse: Vri hodene med Hard Candy Fierce Effects Lipstick. Dristig og høyt pigmentert med en ultra-myk vektløs konsistens, er formelen infundert med arganolje for tilsatt fuktighet og glans. Den glir på lepper med ett slag i et ustoppelig nyanserområde.

Pris: CAD 6,99
Pris: CAD 6,99

Min erfaring med Hard Candy Show Off # 1052 Fierce Effects Leppestift:

Hard Candy som et merke har virkelig imponert meg med kvaliteten og emballasjen av deres sminkeprodukter. Den rimelige prisen som den er tilgjengelig på, er isingen på kaken. Denne linjen "Fierce Effects Lipstick" er en sikker hit for meg. Som det var et nytt merke (som jeg prøvde) og en ny lansering, kjøpte jeg bare 3 nyanser av forskjellige fargefamilier for å eksperimentere og vite mer om kvaliteten på disse leppestifter med hensyn til pigmentering, levetid, valg av skygge, etc., men etter å ha prøvd disse ut, er jeg sikker på at du vil få alle de resterende nyansene veldig snart.

emballasje: Emballasjen til denne leppestiften er helt fancy med en matt svart kropp og skinnende sølv prikker på hetten som ser ut som diamanter. Øverst på dekselet er fargekodet til leppestiftkulen. Lippestiftkulen virvler opp uten problemer og holder seg ikke til selve røret. Skyggenavnet er nevnt på bunnen av leppestiftet. Det beste er at leppestifthetten lukkes med en sikker klikklyd. Alt i alt en veldig solid og super attraktiv emballasje.

Image
Image

Farge: Å snakke om fargen på denne leppestiften, alt jeg kan si er at det er en fabelaktig, rød rød nyanse med plomme undertoner. Det er bare den plomme-røde skyggen som du ville elske å flaunere med et nøytralt sminkeutseende. Denne leppestiftskyggen er sikkert ikke en dagligdagse nyanse, men jeg vil fortsatt si at vi trenger en nyanse i denne leppestiftkolleksjonen for de spesielle anledninger.

Image
Image

Tekstur: Denne leppestiften har en veldig jevn og kremaktig tekstur og gjelder som smør på leppene som er fantastisk. Tekstur er ikke så tørr og ujevn i det hele tatt. Faktisk føles det forholdsvis ganske komfortabelt på leppene, men jeg vil foreslå skjønnheter med ekstremt tørre, lekkede lepper (som meg) for å påføre en leppebalsam før denne leppestiften, slik at det ikke blir trukket eller trukket. Denne leppestiften inneholder ingen glimmer. Takk Gud!! Jeg despiserer helt leppestifter med frostfinish eller shimmers.

Image
Image

pigmentering: Pigmenteringen av denne Hard Candy Fierce Effects leppestift i Show Off er kjempebra! En svep av denne leppestiften gir en betydelig mengde dekning. Det beste med denne leppestiften er at den kan bygges uten å bli ujevn eller føle seg tung. Du kan bruke den med en lett hånd for den vakre flushen eller gå for en full dekning hvis du vil. Siden det er en kremaktig formulering, overfører det litt, men det er helt greit. Også, damer med pigmenterte lepper kan glede seg da dette leppestift dekker pigmenterte lepper veldig bra. Nå er det virkelig bemerkelsesverdig, ikke sant?

Longevity: Jeg var fast overbevist om at bare matte leppestifter er langvarige, men denne babyen har forandret min oppfatning helt. Til tross for den meget kremete ish glatte finishen varer den på leppene i minst 5 til 6 timer med litt snacks og drikkevarer. Det gir også en nyanse bak som jeg virkelig liker. Så imponerende !!

Image
Image

Kvalitet: Den generelle kvaliteten på Hard Candy Fierce Effects Lipsticks er forbløffende. Det er ikke mindre enn noen high end lipsticks. Jeg mener, hvis Gucci, MAC eller Shiseido kom opp med samme formulering av leppestiftet, ville jeg ikke bli forbauset. Folk ville elske det veldig mye og betale mer enn tre ganger beløpet for det samme. Alt i alt er jeg helt fornøyd med denne leppestiften.

Pros av Hard Candy Show Off # 1052 Fierce Effects Leppestift:

 • Super fancy og solid emballasje.
 • Infused med argan olje.
 • Perfekt rød nyanse med plomme undertoner.
 • Fantastisk fargebetaling.
 • Tørker ikke ut leppene.
 • Virkelig langvarig.
 • Velvety-cum-kremete tekstur.
 • Komfortabelt å ha på leppene og føles ikke tung.
 • Ikke bosette seg i de fine linjene i leppene.
 • Fremhever ikke tørre flekker på leppene.
 • Bløder ikke eller fjær.
 • Glider lett og jevnt på leppene.
 • Rimelig.
 • Lett tilgjengelig i apotek og online.

Cons av Hard Candy Show Off # 1052 Fierce Effects Leppestift:

 • Ikke tilgjengelig i India.
 • Ikke gutt venn / ektemann vennlig (overfører litt).

IMBB Rating: 5/5 (Jeg trekker ikke noen poeng for at det kan overføres !!).

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Hard Candy Show Off # 1052 Fierce Effects Lipstick?

Jeg anbefaler denne linjen med leppestift av Hard Candy til alle. Hvis du aldri har prøvd Hard Candy-leppestifter før, vennligst gjør det nå. Dette merket trenger mye mer anerkjennelse og kjærlighet enn hva den mottar.Jeg er ganske sikker på at denne spesielle leppestiften i "Show Off" passer til alle hudtoner i alle aldre. Du kan hente denne rimelige lilla leppestiften og prøve den ut for fargen. Jeg er helt glad i det og skal sikkert kjøpe det igjen hvis jeg aldri går tom for det.

Hard Candy Berry Matte All Matte Up Hydrating Lip Stain Hard Candy All Matte Up Hydrating Lip Stain - Mattely In Love Hard Candy Twinkle Star Bare Glow Baked Illuminating Duo Hard Candy Sassy Eyes Sultry Eyeshadow Palette Rimmel London 020 Shake Up Pink Fargespill Av Lippestift Rimmel fargeshow av leppestift - vær fet Rimmel Color Show Off Lipstick - Fortell Ingen

Populært emne