J.Cat Blinkle Shimmer Eyeshadow - Oh My Ruby Review

Innholdsfortegnelse:

J.Cat Blinkle Shimmer Eyeshadow - Oh My Ruby Review
J.Cat Blinkle Shimmer Eyeshadow - Oh My Ruby Review

Video: J.Cat Blinkle Shimmer Eyeshadow - Oh My Ruby Review

Video: J.Cat Blinkle Shimmer Eyeshadow - Oh My Ruby Review
Video: Holiday Makeup | Shimmery Eyes & Red Lips - YouTube 2023, Juni
Anonim

Hei flotte lesere! Dette er min andre J.Cat Beauty shimmer øyenskygge (etter Tangerine Light), og jeg er sikker på at jeg vil kjøpe flere nyanser fra dette området også i fremtiden. Les videre for å få vite mer om dette produktet.

Image
Image

Pris: $4.99

Produktbeskrivelse: Hva det er: Meget pigmentert øyenskygge som gir kremhet til berøring med en flott fargepengning. Meget ugjennomsiktig og med våt børste gir foliefinish.

Hva det gjør: Skape øynene dine med vår Blinkle Shimmer Eyeshadow. Alt fra 12 forskjellige nyanser, nøytrale til dristige farger, passer til enhver anledning. Pigmentene gir øynene et supermettet utseende med hint av ultrafint glimmer. Med hvert blink reflekterer glimmer lyset og gjør øynene til å være ønskelige og sultrige. Noen av de dristige, fryktløse nyanser gjør at du vil gå på en fargekonvensjon. Du kan også få en foliefinish med en våt børste.

Hvordan å bruke: Påfør Blinkle Shimmer Eyeshadow med en flat syntetisk øyenskygge børste over øyelokket. Bruk penselen våt hvis du ønsker å oppnå en mykt finish.

Jeg tar på J.Cat Blinkle Shimmer Eyeshadow - Oh My Ruby:

emballasje: Produktet kommer i en sirkulær aluminiumspanne som deretter settes i et plasthus med et klart lokk med navnet på produktet skrevet på toppen og annen info på baksiden av pannen. Det kommer ikke med en børste eller annen type applikator.

Image
Image

Tekstur: Det er som en folieøyskygge og utfører akkurat som en, spesielt når den brukes med en våt applikasjonsbørste. Det virker ikke pulveraktig; det er blandbart og fargepigmentering kan også bygges opp, men det er ikke nødvendig fordi en enkelt feie gir en virkelig god fargepengning og i de fleste tilfeller vil være nok.

Image
Image

Farge: Oh min rubin er en peachy rosa farge som i utgangspunktet jeg ikke likte i pannen så mye som jeg ville, men det ser pent ut på huden min siden det har varme undertoner og ikke skiller seg ut på en ryddig måte mot huden min. Denne fargen er perfekt for min hudtone og passer de fleste av oss. Denne fargen kan brukes ensom eller med et brunt røykfylt øyeutseende.

Image
Image

pigmentering: Bare en fei ga fargen i fargeprøven jeg fotograferte, men det er ikke så bra som den siste nyansen jeg har gjennomgått. Fargen kan bygges opp litt mer og kan blandes ut med en lys taupe eller brun farge.

Image
Image

Applikasjon: Jeg brukte den på lokkene og indre hjørnet for å legge til mer definisjon i øynene, men det kan også brukes på pannebein (lett hånd). Jeg personlig liker å ha den med brunt eller svart, røykaktig øyeutseende fordi de to farger gir en fin dybde og definisjon i øynene, og siden det er så lyst og sparkly det får øynene mine til å bli større og lysere.

Brukstid: Den forblir i 8 til 9 timer og kanskje mer. Det forblir satt under hele varigheten jeg bærer den. Man kan øke slitestiden hvis man bruker en primer eller påfør den med en våt børste.

Pros av J.Cat Blinkle Shimmer Eyeshadow - Oh My Ruby:

• Klar lokk hjelper deg med enkel identifisering. • God mengde for betalte penger. • Rosa farge med varme undertoner. • Ser godt ut på alle hudtoner. • Har en glansfarge, som for en folieøyeskygge. • Minimal faller ut. • Legger til definisjon for øyne og får dem til å vises større. • Ingen duft. • Lett å blande. • Kan brukes vått eller tørt. • Stå på for en anstendig tid. • Rimelig.

Ulemper av J.Cat Blinkle Shimmer Eyeshadow - Oh My Ruby:

• Tilgjengelighet kan være et problem for noen. • Pigmentering ikke like god som Mandarinlys.

IMBB Rating: 4.9/5

Ville jeg tilbakekjøp J.Cat Blinkle Shimmer Eyeshadow - Oh My Ruby? Nei, fordi det vil vare meg lenge, men jeg planlegger å kjøpe alle fargene fra dette området siden de har det så bra og er så lette på lommen min. Dette spekteret fra J.Cat er verdt et forsøk.

Maybelline Diamond Glow Eyeshadow Quad-Wine Pink Maybelline Diamond Glow Eyeshadow: Grå Rosa Jane Iredale Dreamy Pink Purepressed Eye Shadow Single Review Baby Pink Smokey Eye Tutorial JCat Beauty 3rd Place Flying Solo Eyeshadow Review J.Cat Beauty House Party Flying Solo Eyeshadow Review JCat Beauty en gang i måneden Flying Solo Eyeshadow Review

Populært emne