Elle 18 Color Pops Lipstick - Café Atreyi Review

Innholdsfortegnelse:

Elle 18 Color Pops Lipstick - Café Atreyi Review
Elle 18 Color Pops Lipstick - Café Atreyi Review
Anonim

Hei alle! Jeg har kjøpt ganske mange av Elle 18 leppestifter i det siste. Så her er anmeldelsen av enda en ny nyanse.

Image
Image

Pris: INR 120 for 4,3 g

Produktbeskrivelse: Nå får du myke, smarte og myke lepper med Elle 18 Color Pops. Kakaosmør og jojobaolje pakket inn i en fuktighetsgivende kjerne, sørger for å gi deg intense, fargede fuktige lepper. Finnes i mer enn 40 nyanser. Så fortsett, velg fargen på kysset ditt fra Frosted Cherry til Iced Chocolate, fra Spice Ginger to Grape Rain.

Image
Image
ingredienser: Kakaosmør og jojobaolje er nevnt, komplett ingrediensene mangler.
ingredienser: Kakaosmør og jojobaolje er nevnt, komplett ingrediensene mangler.

Min erfaring med Elle 18 Color Pops Lipstick - Café Atreyi:

emballasje: Lippestiften kommer i et svart plastrør, med en svart lue som har et bilde av en jente. Jeg finner det ekstremt søtt, selv om det er spinkelt. Den er solid nok og kan bli kastet i håndvesker. Jeg ville ha likt om disse var fargekodede, siden det ville være lett å finne nyanser. Skyggenavnet og nummeret er trykt på et klistremerke som sitter fast på bunnen av røret.

Image
Image

Skygge: Café Atreyi er en nakenbrun med sølvskimmere. Fargeintensiteten er litt lav. Shimmers er ikke så klumpete, men er tydelige nok. Denne skyggen vil ikke passe dusky skjønnhet så mye. Disse typer nyanser går bra med tung øye sminke.

Image
Image

Tekstur: Leppestiftkulen har to deler, en myk kjerne omgitt av den faktiske fargen. Lippestikkens tekstur er balmy og lett. Selv om det ikke setter seg i fine linjer, har det en tendens til å tørke ut leppene til slutt. Teksten til denne er ikke så myk i forhold til de andre nyanser, kanskje på grunn av skumrene som gjør det grusomt.

Image
Image

pigmentering: Denne nyansen har gjennomsnittlig pigmentering. Jeg trenger 2-3 swipes for å få fullstendig farge på. Siden skyggen ikke er så lys, tror jeg ikke det dekker pigmenterte lepper så godt. Jeg liker å ha den med glans på toppen. Fargeintensiteten kan heller ikke bygges.

Image
Image

Stå i kraft: Igjen, akkurat som andre nyanser, er selv denne ikke annerledes når det gjelder overføring. Selv den minste kontakten og den overfører overalt. Det overlever nesten ikke et måltid, og etter at fargen svimmer, går skummerne over hele veien. Det varer i ca 1,5-2 timer med lette måltider, siden dette er en blek farge. Det gir ingen tynn bak.

Pros fra Elle 18 Color Pops Lipstick - Café Atreyi:

• Jeg elsker den søte emballasjen. • Fin nakenbrun nyanse. • Ser naturlig ut. • Føler seg veldig lett. • Glir glatt på leppene. • Så rimelig!

Ulemper med Elle 18 Color Pops Lipstick - Café Atreyi:

• Emballasje kan føle seg spinkel. • Overføringer. • Shimmers reiser hele tiden etter at fargen fades. • Pigmentering og fargebetaling kunne vært bedre. • Passer ikke alle hudtoner.

IMBB Rating: 3/5

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Elle 18 Color Pops Lipstick - Café Atreyi? Hvis du er i lyse og livfulle nyanser, så er dette et skip. Jeg vil ikke få denne igjen.

Elle 18 Color Pops - Mauve Sorbet Elle 18 Color Pops Lipstick - Tangerine Shot Review Elle 18 Color Pops Lipstick: Roasty Red Review Elle 18 Color Pops Candy Kiss Review Elle 18 Color Pops Lipstick - Strawberry Falls Review Elle 18 Kirsebær Rød Farge Pops Review, Fargeprøver

Populært emne