Hei damer,

Vi tar oss alle godt i vår hud og elsker å skjemme bort det. Ansiktsbehandling er noe vi alle elsker å hengi fra tid til annen. I dagens innlegg, la oss finne ut noen doser for å gjøre ansiktssesjonene mer effektive, og noen unnlater å unngå allergier eller røde støt.

Kjenn hudtype

Hvis du gjør deg selv eller du skal få det gjort på en salong, bør du vite din hudtype. Å ha en ansiktsbehandling i henhold til hudtype, vil definitivt gi deg flere fordeler. Ha en snakk med personen som skal gjøre ansiktet om hudtype, allergier (hvis du har noen) og alle dine bekymringer.

Gjør en patetest

Jeg hadde en veldig dårlig opplevelse da jeg fikk en ansiktsbehandling for første gang. Jeg endte med virkelig rødt ansikt, og jeg måtte konsultere en lege bare fordi jeg hadde veldig følsom hud og ansiktsbehandling reagerte veldig dårlig med huden min. Så uansett hvor mye fart du er inne, vennligst ikke glem en oppdateringstest.

Kontroller produksjons- og utløpsdato

Dette er veldig viktig. Det spiller ingen rolle om du får ansiktet ditt fra et fancy sted, du kan fortsatt aldri vite. Det er alltid tilrådelig å gå for pålitelige og anerkjente merkevarer og også sjekke utløpsdatoen for produktene som skal brukes på ditt dyrebare ansikt.

Gå for det om kvelden

Når vi får en ansiktsbehandling, blir vår hud veldig følsom og solstråler på den tiden kan ødelegge den allerede følsomme huden. Så prøv å planlegge en avtale om kvelden når det ikke er sol. Hvis du må gjøre det ferdig om ettermiddagen, bruk så god solkrem av god kvalitet til å slather på ansikt og nakke.

Unngå ansiktsbehandling på solskinnet hud

Hvis du har returnert fra en ferie og du er solbrent, så kan det ikke være riktig å få en ansiktsbehandling gjort. Gi huden din litt tid til å gjenopprette og planlegg en avtale.

Ikke vask ansiktet i 3-4 timer etter en ansiktsbehandling

Mange gode produkter har blitt brukt på ansiktet ditt, så la dem bli absorbert og la huden høste maksimale fordeler fra produktene som brukes. Hvis du mener at ansiktet ditt er elastisk, kan du velge å bruke en ansiktsdose på ansiktet ditt.

Unngå såpe og sminke

Sminke bør unngås i de neste 8-10 timer. Siden huden din er lastet med produkter og bruker sminke på dem, kan det forårsake alvorlige allergier og brennereaksjoner. Selv om vi egentlig ikke bruker såpe på våre ansikter, men hvis du gjør det, må du fjerne klærne i 2-3 dager.

Drikk mye vann

Vann hjelper oss å holde seg hydrert og vann er likevel godt for kroppene våre. Vann bidrar også til å presse ut noen giftstoffer som kan ha blitt utgitt i ansiktet. Prøv å unngå luftet drikke og koffein på ansiktsdagen.

Unngå ansiktsbehandling når du opplever breakouts

Hvis du ser en stor pimple på dagen for avtale, kan det hende at det ikke er riktig dag å få ansiktsbehandling gjort. Alt som masserer kan spre det kvise til ansiktet ditt og kan føre til dårlig hud.

Bildekilder: 1, 2, 3, 4, 5

At Home Facial Mistakes du sannsynligvis gjør Makeup Fjerne feil du sannsynligvis gjør Noen smykker feil du sannsynligvis gjør Nighttime Beauty feil å unngå 10 vanligste sminkefusjoner 7 Exfoliation feil du bør unngå 10 vanligste sminkefusjoner Topp 5 Bronzing feil å unngå

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: