Lotus Herbals ColorStylo Chubby Lip Color - Fuchsia Angel Review

Innholdsfortegnelse:

Lotus Herbals ColorStylo Chubby Lip Color - Fuchsia Angel Review
Lotus Herbals ColorStylo Chubby Lip Color - Fuchsia Angel Review
Anonim

Hudtone: Rett til medium Hudtype: Kombinasjon og akne utsatt

Hei søt,

Lotus Herbals lanserte endelig sine egne klumpete leppefargestifter, akkurat som andre merker. Jeg elsker slike poppy og livlige leppefargestifter for somre, og jeg er glad jeg plukket opp denne sommerfulle nyansen. Jeg plukket opp 2 nyanser som heter "Rouge Desire" og "Fuchsia Angel". Den tidligere nyansen har allerede blitt gjennomgått, så jeg vil gjennomgå fuchsiaen en for dere. Så la oss begynne.

Pris: INR 495
Pris: INR 495

Produktbeskrivelse: • Langt opphold • Fuktighetsgivende • Konserveringsfri

Image
Image

Min erfaring med Lotus Herbals ColorStylo Chubby Lip Color - Fuchsia Angel:

emballasje: Lotus Herbals lipcrayon kommer i en fin rosa og hvit boks med alle detaljer skrevet over det. Den har en søt leppeformåpning nederst som lar oss se skyggen gjennom utskjæringen; Dette gjør det enkelt for oss å få øye på disse hvis vi eier noen få. Lekkekritonen har en fargekodd emballasje, og denne har en varm rosa emballasje som ser veldig søt ut. Den har en gjennomsiktig hette som må lukkes ordentlig, noe som kan få et produkt. Totalt sett ingen feil med emballasjen, og det er også svært nyttig.

Image
Image

Skygge: Skyggen, Fuchsia Angel, er en av de beste pinks jeg egentlig eier. Det er en blanding av rosa og fuchsia som gir opphav til denne vakre girlyrosa skyggen. Fuchsiaen er ikke veldig varm eller har ikke for mye blå undertoner. Det er en dyp fuchsia som vil utfylle alle hudfarger vakkert. Denne skyggen er en allsidig, siden det ville se bra ut med en blomsterkjole til dagsklær og med en sexy LBD for kveldsklær også. Skyggen er super feminin og gir meg en veldig søt pout. Jeg elsker å ha denne skyggen for kjedelige dager når jeg ikke er virkelig i humør for å gjøre noen sminke siden det øyeblikkelig lyser opp ansiktet mitt. En fin rosa for alle!

Image
Image

Konsistens og pigmentering: Konsistensen er ekstremt kremaktig og glir som smør på leppene mine. Den kremete tekstur gir den en blank overflate som ser bra ut og gir glamour til sminke. Pigmenteringen er like fantastisk som fargen vises på mine lepper på bare en gang, dette var helt uventet, og jeg er imponert! Det bløder heller ikke, og tar seg opp i linjene først. Men etter 3-4 timer når jeg har et måltid eller noe, setter det seg i fine linjer siden fargen delvis kommer av. Det overfører på grunn av kremaktig konsistens, men det bryr meg ikke siden det skjer med alle kremete leppefarger.

Image
Image

Stå i kraft: Den forblir på god 5-6 timer uten mat, men fargen taper intensiteten gradvis. Men når jeg har et måltid, kan jeg se at fargen delvis kommer av. Med et fullt måltid kan det være på rundt 3 timer eller så. Det etterlater en flekk, men når det gjør det, holder noen farge på de tørre flekkene på leppene mine, men jeg finner ikke store tørre flekker siden dette leppefargestoffet har gode fuktighetsegenskaper for å holde leppene mykt.

Alt i alt:Store leppefargestifter av Lotus Herbals og sannsynligvis de billigste nå! Så ta tak i din favoritt nyanser!

Fargeprøver:

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Pros av Lotus Herbals ColorStylo Chubby Lip Color - Fuchsia Angel:

• Et bredt utvalg av vakre nyanser å velge mellom • Fargekodd emballasje • Veldig praktisk og lett å bruke • Konsistensen er ekstremt glatt • Fuchsia Angel er en dyp fuchsia-nyanse som umiddelbart gir meg en levende pout • Denne fargen gir en veldig feminin touch • Perfekt nyanse for somre • Denne fargen er egnet for både dag og natt • Passer til alle hudtonene • Pigmenteringen er stor • Fargen forblir på leppene mine i 5-6 timer uten mat og 3-4 timer med mat

Ulemper med Lotus Herbals ColorStylo Chubby Lip Color - Fuchsia Angel:

• Overfører mye • Klær for å tørke flekker etter at jeg har mat • Ser veldig loslitt etter at fargen delvis kommer av

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Lotus Herbals ColorStylo Chubby Lip Color - Fuchsia Angel? Ja, jeg kan, men jeg er ikke så sikker. Jeg vil ikke få denne nyansen igjen fordi jeg kan finne en slik nyanse i andre områder også. Men absolutt anbefalt siden disse er gode i kvalitet og har massevis av nyanser å velge mellom.

IMBB Rating: 4/5

Konklusjon: Helt kommer til å nyte denne skyggen i sommer!

Lotus Herbals ColorStylo Rouge Desire Chubby Lip Farge Lotus Herbals Colorstylo Chubby Lip Color - Naken Blush Lotus Herbals Colorstylo Chubby Lip Color - Orange Spice Lotus Herbals Ecostay Langvarig Lip Color - Vin 'N' Rum Lotus Herbals Radiant Pearl Cellular Lightening Facial Kit Colorbar 004 Fuchsia Ultimate 8hrs Stay Lipstick Stila Angel Light Whitening Powder Foundation Makeup Revolution Ultra Eyeshadows Eyes Like Angels Palette NYX Angel Veil Skin Perfecting Primer

Populært emne