Elle 18 Valentine Pink Color Pops Lipstick Review

Innholdsfortegnelse:

Elle 18 Valentine Pink Color Pops Lipstick Review
Elle 18 Valentine Pink Color Pops Lipstick Review

Video: Elle 18 Valentine Pink Color Pops Lipstick Review

Video: Elle 18 Valentine Pink Color Pops Lipstick Review
Video: Beginner's tutorial-winged liner (Indian drugstore products) - YouTube 2023, Juni
Anonim

Hei alle!

Jeg har vært hamstre leppebalmer, leppeblyanter og leppestifter som noe i disse dager. Kaller det en leppefase eller noe! 😀 Bare noen uker tilbake, var jeg inne i neglelaket, fargepulveringsfasen, vel som slitt av og dette begynte. Så her er en anmeldelse av en annen Elle 18-kjære som jeg kjøpte en stund siden.

Pris: INR 120 for 4,3 g
Pris: INR 120 for 4,3 g

ingredienser: Kakaosmør og jojobaolje er nevnt, komplett ingrediensene mangler.

Image
Image

Min erfaring med Elle 18 Valentine Pink Color Pops Lipstick:

emballasje: Lippestiften kommer i et svart plastrør, med en svart lue som har et bilde av en jente. Jeg finner det ekstremt søt, selv om det er spinkelt. Den er solid nok og kan bli kastet i håndvesker. Jeg ville ha likt om det var fargekodet, siden det var lett å finne nyanser. Skyggenavnet og nummeret begge er trykt på et klistremerke som ligger fast under røret.

Image
Image

Skygge: Valentine Pink er en myk koral-rosa. Det har ikke shimmers. Fargen er myk og slet ikke neon. Det ville smette rettferdig til middels hudtoner. Jeg er helt inn i denne skyggen i disse dager!

Tekstur: Leppestiftkulen har to deler, en myk kjerne omgitt av den faktiske fargen. De tekstur av leppestift er balmy og lett. Selv om det ikke setter seg i fine linjer, har det en tendens til å tørke ut leppene til slutt. Det glir på lepper som drøm. Men den myke tekstur fører til brudd lett, så det må tas vare på.

Image
Image

pigmentering: Denne nyansen har gjennomsnittlig pigmentering, men fargen kan bygges. Jeg trengte bare 2 swipes for full dekning, men pigmenterte lepper kan trenge mer. Denne leppestift smelter bokstavelig talt på leppene. Jeg føler at pigmenteringen kunne ha vært litt bedre, ikke at jeg klager.

Image
Image

Stå i kraft: Igjen, akkurat som andre nyanser, selv denne er ikke annerledes når det gjelder overføring. Selv den minste kontakten og den overfører overalt. Det forblir nesten ikke i 2 timer eller så og etterlater en rosa fargetone etter å ha forsvunnet. Det er en slik smerte å se alle koppene og skjeene messet med leppestiftet, for ikke å nevne forlegenhet. Jeg fant ut at det bløder når det er lagdelt. Selv med den myke kjerne, var det litt tørking.

Fargeprøver:

Image
Image
Image
Image

Fordeler med Elle 18 Valentine Pink Color Pops Lipstick:

• Jeg elsker den søte emballasjen. • Superb tekstur. • Nydelig korall-rosa nyanse. • Ingen shimmers. • Ingen neonhint. • Fargeintensitet kan bygges. • Føler seg veldig lett. • Glir glatt på leppene. • Så rimelig!

Ulemper med Elle 18 Valentine Pink Color Pops Lipstick:

• Emballasje kan føle seg spinkel. • Overføringer som helvete. • Oppholdsstyrke kunne vært bedre.

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Elle 18 Valentine Pink Color Pops Lipstick? Dette er en veldig fin farge, stol på meg! Jeg elsker virkelig nyanser fra Elle 18. Dette kan prøves som det ikke vil skade lommen mye.

Elle 18 Color Pops Lipstick: Rosy Blush Elle 18 Color Boost Hyper Orange Lip Color Elle 18 Color Pops Lipstick: Pinken Elle 18 Color Pops Candy Kiss Elle 18 Farge Pop Liner Grey Valentinsdag Makeup Breakdown Stilfil - Hva skal du ha på denne Valentinsdag Valentinsdag Makeup Look

Populært emne