Makeup Revolution Duel Matte Ikonisk Pro Lipstick Review

Innholdsfortegnelse:

Makeup Revolution Duel Matte Ikonisk Pro Lipstick Review
Makeup Revolution Duel Matte Ikonisk Pro Lipstick Review

Video: Makeup Revolution Duel Matte Ikonisk Pro Lipstick Review

Video: Makeup Revolution Duel Matte Ikonisk Pro Lipstick Review
Video: I Finally Tried Makeup Revolution... - YouTube 2023, Juni
Anonim

Hudton - Fair til Medium

Hei darlings,

Vi har alle sett disse nye lippene ved Makeup revolusjon, og hvordan kan vi gå glipp av nye lanseringer? Jeg plukket en kremaktig nyanse og en matte, og her skal jeg se på den matte. Det er svært begrenset matte nyanser i samlingen, og jeg ønsker virkelig at de hadde lagt til mer mat fordi kvaliteten er fantastisk. Så uten videre chit-chat, vil jeg komme rett til gjennomgang av denne nydelige skjønnheten!

Image
Image

Pris: 2,49 GBP / Rs 249 (Tilbakestilles til Rs 600 i India)

Produktbeskrivelse av Makeup Revolution: Vær tøff. Vær ikonisk. Vær Revolusjonerende. ICONIC Lips er her. Makeup Revolution gir deg en enestående samling av de mest ønskede leppestift nyanser. Super-intensiv dekning og behagelig å ha på seg. Vår moderne emballasje er nå lakkert for å gi deg ammunisjonen du trenger hele tiden. Vær tøff. Vær ikonisk. Vær Revolusjonerende. Det er 20 nyanser å velge mellom.

Image
Image

Min erfaring med Makeup Revolution Duel Matte Ikonisk Pro Lipstick:

Det var rundt 20 nyanser å velge mellom, men jeg endte igjen med å plukke en rød og for en forandring en oransje. Men jeg er veldig imponert over skyggevalget da alle vil finne nyanser av deres smak.

emballasje: Lippestiften kommer i en grunnleggende svart boks med skyggenavnet og prisen. Og innsiden sitter leppestiftet. Lippestiften kommer i en pen emballasje i svart og rosa gull med fargekoding på bunnen sammen med skyggenavnet, og dermed blir de veldig enkle å få øye på. Mange bloggere har sammenlignet emballasjen med MAC-leppestifter, og de ser faktisk det samme med unntak av kombinasjonen med rosengull. Lippestiften er praktisk, og luken lukkes med et klikk, så det er ingen bekymringer for at kula blir flått av. Men konsistensen er veldig kremaktig og derfor må vi være forsiktig med at hele kulen går ned før luken avsluttes, siden hvis det ikke skjer, da kan kulen bli revet av.

Image
Image

Skygge: Skyggen "Duel matte" er en super sexy dyp tranebær rød nyanse. Det ser absolutt veldig imponerende og stilig i det øyeblikket jeg bruker det. Denne vakre dype røde har muligheten til å endre hele sminke spillet. Det skaper en sexy pout og tar bort oppmerksomhet fra ansiktet mitt. Den nydelige skyggen passer for dagslitasje og kveldsklær begge ganger, men ser 10 ganger bedre og nydelig når den brukes om kvelden. Det vil komplimentere alle hudfarger og aldersgrupper vakkert. Det er ikke en nøyaktig kamp, men denne nyansen er svært nær MACs Ruby Woo. Så i tilfelle, hvis du leter etter en lignende rød, bør du prøve denne ut.

Image
Image

Konsistens og pigmentering: Konsistensen er kremaktig, men ikke så kremaktig som varianter. Det glir jevnt på leppene mine, men med litt stopp. Målet er ultra matt og jeg er så sikker på at de matte elskerne kommer til å bli forelsket i dette. Og hvis du ikke liker mattes og foretrekker kremere, så er "Duell" en ny nyanse som du kan prøve fra dette området. Det tørker ikke ut mine lepper, men kan klamre seg til bestemte tørre områder, siden det er helt matt, men det bryr meg ikke, siden det bare vil bli synlig hvis noen observerer det veldig nøye.

Image
Image

Oppholdsstyrke: Oppholdsstyrken er et sted rundt 6-7 timer uten mat. Fargen forblir intakt, men etter et måltid mister den fargeintensiteten. Det blir litt lettere enn hva det så opprinnelig. Fargen blir dratt av fra midtparten av leppene mine etter 4 timer eller så. Det overfører mye på kopper og men legger seg ikke i fine linjer. Det etterlater en rød rød flekk som kommer av lett med en sminkefjerner.

Image
Image

Pros av Makeup Revolution Duel Matte Ikonisk Pro Leppestift:

• Anstendig emballasje i svart og rosa gull; hetten lukkes med et klikk så veldig praktisk. • Fargekodning nederst med skygge navn så enkelt å identifisere dem. • Rikelig med vakre og vakre nyanser å velge mellom. • Området byr på både kremete og matte nyanser. • Skyggen "Duel matte" er en nydelig dyp tranebærskygge som ser helt sexy og fantastisk ut. • En flott nyanse for bruder, bryllup, fester og kveldsklær. • Det skaper øyeblikkelig en nydelig pout og lyser opp min hudfarge. • Ultra matt finish som ser veldig stilig ut. • Fargen dukker opp på mine lepper i bare en sveipe. • Den forblir intakt i 6-7 timer uten mat. • Det tørker ikke ut leppene mine, og heller ikke det i fine linjer. • Passer til alle hudfarger og aldersgrupper.

Image
Image

Ulemper med Makeup Revolution Duel Matte Ikonisk Pro Leppestift:

• Fargen mister intensiteten etter et fullmåltid. • Overfører mye.

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg tilbakekjøpe / Anbefale Sminke-Revolution Duell Matte Ikonisk Pro Leppestift? Ja, jeg personlig elsket denne nyansen og ville ikke ha noe å få en av dette til. De som elsker dyp røde og matt finish, bør ikke gå glipp av denne. Konklusjon: De har vakre nyanser, så fortsett og prøv dem.

Makeup Revolution Et sted der ute Iconic Pro Lipstick Review Makeup Revolution Propaganda Matte Ikonisk Pro Lipstick Review Makeup Revolution Iconic Pro Lipstick - Absolutt feilfri gjennomgang Makeup Revolution gjør det i City Iconic Pro Lipstick Review Makeup Revolution Iconic Pro Lipstick - Vi var Lovers Review Makeup Revolution London Divine Amazing Lipstick Review Makeup Revolution London Twist Utrolig leppestift gjennomgang, fargeprøver Makeup Revolution London Amazing Lipstick i Naken Review Makeup Revolution Utrolig leppestift i Dazzle

Populært emne