Covergirl TruBlend Face Primer for fet hudanmeldelse

Innholdsfortegnelse:

Covergirl TruBlend Face Primer for fet hudanmeldelse
Covergirl TruBlend Face Primer for fet hudanmeldelse

Video: Covergirl TruBlend Face Primer for fet hudanmeldelse

Video: Covergirl TruBlend Face Primer for fet hudanmeldelse
Video: Top 5 CoverGirl Products! - YouTube 2023, Juni
Anonim

Hudtype: Fet og av og til akne utsatt

Av Priya Sinha

Hei flotte damer,

Covergirl har nylig kommet ut med 3 nye primere under sitt nye "TruBlend" -utvalg. Det finnes tre varianter fordi det finnes en for hver hudtype - Fet hud, Normal hud og tørr hud. Alle hudtyper er forskjellige, og derfor bør det være forskjellige primere. Er det ikke en god idé? Jeg trodde det også. La oss se om dette produktet er en dud eller en drøm 🙂

Image
Image

Krav / Produktbeskrivelse: Designet for din unike hudtype. Blir perfekt sammen med truBLEND-fundamentet. Passer for sensitiv hud. Vil ikke tette porene. Forbereder huden for jevn og feilfri truBLEND grunnleggende applikasjon. Skaper et glatt lerret, for et perfekt grunnlagsprogram.

Pris: CAD 12,99 (pris varierer i henhold til butikker).

ingredienser:

Image
Image

Min erfaring med Covergirl TruBlend Face Primer for fet hud:

Jeg er en stor fan av dette nylig lanserte TruBlend-serien av Covergirl. Øyenskyggepalettene, blushes og bronzers er bare fantastisk. Alle disse produktene har overgått forventningene mine med hensyn til ytelse og også emballasjen. Derfor har jeg ikke hatt noen nøling med å prøve denne nydelige utseendet av Covergirl.

emballasje: Covergirl har sikkert spikret emballasjen til alle sine nye produkter, inkludert denne primeren. Dette produktet kommer i et lite matt hvitt rør med et glanset gyldent band som strekker seg over røret og har "truBlend" trykt på den. Dette røret inneholder 30 ml primer og har en skruehett.

Image
Image

Farge og tekstur: Primeren er et hvitt farget halvflytende produkt. Konsistensen er ganske flytende-y og føles som vann på huden. Det har ingen oljeaktig følelse og absorberer seg godt i huden. Etter et minutt søknad, mattes dette produktet huden og føles jevnt.

Lukte: Husker du hvordan vi blandet Fevicol med vann for å tegne oppdrag i skolen? Dette lukter akkurat slik! Gudskelov, lukten lurer ikke på huden for lenge. Det forsvinner raskt etter påføring.

Image
Image

Longevity: Denne babyens levetid er ujevn. Det er heller ikke ekstremt godt eller ekstremt dårlig. Det gjør sminke sist på huden i ca 5-6 timer, hvorpå ansiktet ser litt kjedelig ut når sminke begynner å falme ut. Selv om en innstrålingsspray hjelper, gjør denne primeren ikke en god jobb med å gjøre sminkebenket vare lenger alene.

Image
Image

Kvalitet: Nå er det her alle mine forventninger og spenning gikk ned i dreneringen! Denne primeren brøt meg ut! Huden min var ren og frisk morgenen jeg hadde på denne primeren under min sminke, men da jeg kom hjem, ble jeg overrasket over å se 4-5 synlige støt på huden min. Jeg visste at jeg ikke byttet hudpleie, men det skjedde fortsatt. Så, jeg holdt dette produktet på vent i noen dager til huden min ryddet og gjett hva? Bumpene var tilbake etter at jeg hadde på seg det igjen. Fryktelig!!

Pros av Covergirl TruBlend Face Primer for fet hud:

 • Attraktiv og praktisk emballasje.
 • Blur synlige porer og linjer.
 • Blader huden jevn og myk.
 • Lettvektsformel.
 • Blander godt og absorberer raskt i huden.
 • Rimelig.
 • Lett tilgjengelig i apotek og online (Canada).

Ulemper med Covergirl TruBlend Face Primer for fet hud:

 • Brøt meg ut! Dette er en avtalebryter for meg 🙁
 • Veldig løpende konsistens, gjør det vanskelig og rotete å bruke.
 • Fevicol-ish luktende primer.
 • Ikke tilgjengelig i India.

IMBB Rating:

2/5

Vil jeg anbefale Covergirl TruBlend Face Primer for fet hud? Jeg er ikke så sikker på om jeg vil anbefale dette eller ikke, men oljeskinnede skjønnheter forblir borte fra dette sikkert! Jeg har ikke følsom hud og det brøt meg ut. Hvis du har normal eller tørr hud, så kanskje du kan prøve det, men det finnes varianter for deg også! Jeg skal definitivt ikke kjøpe dette noensinne. Jeg vet ikke engang hva jeg skal gjøre igjen.

Covergirl TruNaked Roses Eyeshadow Palette Covergirl Deep Mauve Trublend Blush Makeup CoverGirl TruMagic Skin Perfector Mattifier Soft Touch Balm CoverGirl Cheekers Blush - Gullrosa 170 Covergirl og Olay Simply Ageless Foundation ELF Studio Poreless Face Primer Marc Jacobs Under Cover Perfekt Coconut Face Primer Clinique Superprimer Universal Face Primer ELF Mineral Infused Face Primer thebalm TimeBalm Face Primer 22 Beste hudpleie og sminkeoppløsninger for fet hud Topp tips for fet hudpleie

Populært emne