Hard Candy Bold og Gorgeous Dare To Flick Felt Tip Liner Review

Innholdsfortegnelse:

Hard Candy Bold og Gorgeous Dare To Flick Felt Tip Liner Review
Hard Candy Bold og Gorgeous Dare To Flick Felt Tip Liner Review

Video: Hard Candy Bold og Gorgeous Dare To Flick Felt Tip Liner Review

Video: Hard Candy Bold og Gorgeous Dare To Flick Felt Tip Liner Review
Video: HARD CANDY HAUL | Hot or Not - YouTube 2023, Juni
Anonim

Hei fine damsels

Jeg liker merket "Hard Candy" fordi det er så lett på lommen, det har noen virkelig fantastiske produkter og min lokale Walmart-butikk lager opp dette merket. Jeg kjøpte dette produktet som en del av mitt siste apotekshal og benyttet for gratis frakt. Jeg måtte legge til noen få billigere ting, så jeg la til noen få produkter av Essence og Rimmel (noen viste seg bra til tross for at de var impulsive kjøpe). Fortsett å lese for å vite hvorfor jeg ikke er så fornøyd med dette produktet.

Image
Image

produktbeskrivelse: Hard Candy Bold og Gorgeous Eye Liner har en trippel svart formel som varer opptil 12 timer for fargesikker, slitesterk slitasje hele dagen. Den korte, tykke designen gir jevn applikasjon, optimal kontroll og null hopp. Den innovative tredobbelte kulspissen holder 3x fargen for en dramatisk, fet effekt.

ingredienser:

Pris: $6
Pris: $6
Image
Image

Jeg tar på Hard Candy Bold og Gorgeous Vare å Flick Felt Tip Liner:

Dette er den femte filtypen øye liner jeg har prøvd til nå - den første var Maybelline Colossal følte tips øyeforing, for det andre av Jordana, tredje av Eyeko og fjerde av Essence - Jeg hadde gode erfaringer med to av dem, så nå er jeg mer selvsikker i å prøve å føle tip liners av andre merker også.

Image
Image

emballasje: Det er som en tynn markørpenn, den typen vi bruker på hvite brett med en filtespiss, som er veldig glatt og ikke har en grov svamplignende tekstur. Det glir med like letthet på både hard hud på håndleddet og ømfint hud på øyelokkene, men det er ikke så glatt som Eyeko liner som jeg nylig hadde anmeldt. Tippen på liner er også ganske unik - tippen er formet som en tårefall og er mer bulbous sammenlignet med vanlige tippespisser.

Farge: En fargeprøve gir en gjennomsiktig svart farge som kan intensiveres ytterligere med noen flere fargeprøver og sett i en ugjennomsiktig finish, men er fortsatt ikke så pigmentert som jeg liker eyeliners å være.

Image
Image

pigmentering: Som jeg hadde nevnt før, gir den en ugjennomsiktig finish, men bare etter få slag. Den beste funksjonen er imidlertid at den tørker veldig enkelt, og derfor er det lett å bygge opp fargen uten at den virker ujevn eller strekende. Spissen må plasseres i en vinkel for enkel bruk. I motsetning til Eyeko eyeliner, kan den ikke brukes vinkelrett på huden eller på øvre hjørne av øynene for et mer dramatisk utseende. Fargebetalingen er ikke så intens som jeg ønsket, og den sprer seg også litt til den tørker.

Image
Image

Shimmer og Shine: Ingen glimmer og glans; det gir en matt finish.

Brukstid: Dette produktet er moderat vanntett, svettebestandig og tårebestandig, og det gir en anstendig slitasje tid, forutsatt at vi holder øynene våre trygge mot vann og tårer. Denne følte tipsliner gir en presis, tykk linje og gjør det med fløyelåser lettere å tegne.

Dette produktet er ikke dyrt og kan kjøpes hvis man liker å dabble med ny sminke, men det ville definitivt ikke erstatte en god filtspiss linerpenne.
Dette produktet er ikke dyrt og kan kjøpes hvis man liker å dabble med ny sminke, men det ville definitivt ikke erstatte en god filtspiss linerpenne.

Pros av Hard Candy Bold og Gorgeous Vare å Flick Felt Tip Liner:

 • God emballasje, lett å lagre og bruke.
 • Lett å tegne vingeformet utseende.
 • Kan brukes til å lage en tykk linje på øyelokkene.
 • Gir en anstendig fargeutbetaling i et par slag.
 • Ingen duft.
 • Tørker veldig raskt.
 • Farge kan bygges opp.
 • Svampespissen er glatt og gjør ikke øyelokkene vondt.

Cons av Hard Candy Bold og Gorgeous Vare å Flick Felt Tip Liner:

 • Kan ikke brukes vinkelrett på huden og må brukes i en vinkel
 • Gir ikke en ugjennomsiktig finish på en gang, selv etter noen få slag, er det ikke så intens som ønsket.
 • Ikke ideelt for påføring av liner i øvre hjørne av øynene for en mer dramatisk effekt.
 • Kan ikke tegne tynne linjer.

Ville jeg tilbakekjøpe Hard Candy Bold og Gorgeous Vare å Flick Felt Tip Liner?

Nei, fordi i samme prisklasse eller lavere kan man kjøpe bedre filtpinneforingspenner som kan brukes til å tegne flere utseende og også gi en bedre fargeutbetaling.

IMBB Rating: 3/5

Hard Candy Tulip Velvet Mousse Matte Lip Color Hard Candy Berry Matte All Matte Up Hydrating Lip Stain Hard Candy Angel Face Highlight og Contour Cheek Duo Slik legger du på fet og skarp Kajal Buxom Single Eye Shadow Bar - Gimme Gorgeous, Bold Bling, Haute Couture, Designer eller Die, Mix & Mingle, Big Spender Best Felt Tip Eyeliner penner tilgjengelig i India L'Oreal Paris Super Liner Instant Impact Felt Tip Liner

Populært emne