Garnier Loving Blends Mytisk Olive Intense Nourishing Shampoo Review

Innholdsfortegnelse:

Garnier Loving Blends Mytisk Olive Intense Nourishing Shampoo Review
Garnier Loving Blends Mytisk Olive Intense Nourishing Shampoo Review
Anonim

Hei IMBBians, Av sent, jeg har vært forelsket i sjampo som inneholder olje. Selv om jeg har fet hodebunn og det er alvorlig en merkelig beslutning, liker jeg fordelene jeg har fått ut av det. Håret mitt er fet, men endene er tørre, så det er en hektisk prosedyre for meg at det meste av tiden er å ta en riktig sjampo. Jeg bor i sjampo-bukten i timevis for å lese hva det gjør. Garnier har introdusert et nytt hår- og hudpleieområde med navnet Loving Blends, og dette er min andre gjennomgang av en oljebasert sjampo.

Image
Image

Pris: € 2,59 for 300 ml

Hva Selskapet hevder: Nærer intensivt fra rot til tupp; for følsomt eller veldig tørt hår. Den rike tekstur av denne sjampoen skaper flott, tykt skum som er lett å vaske. Håret ditt får en sterk myk følelse og er lettere å stilere med sluttresultatet som en strålende naturlig skjønnhet. For den nye oppskriften mot følsomt eller veldig tørt hår, har Garnier Loving Blends valgt en veldig spesiell ingrediens: olivenolje. Denne kraftige naturlige ingrediensen, rik på fettsyrer og antioksidant vitamin E har blitt brukt siden antikken og er kjent for sin intense nærende og beroligende effekt.

ingredienser:

Image
Image

Ta på Garnier Loving Blends Mytisk Olive Intense Nourishing Shampoo:

Det var det siste jeg kjøpte i 2015; Det var ganske kort og jeg ville ikke gå glipp av det. Klandre meg, for å kjøpe og strømpe ting! Til tider er jeg en sucker for rabatter! Uansett, det første som tok min oppmerksomhet var olivenolje. Jeg har brukt olivenolje i hårregimet mitt og det har gjort håret mitt bedre så jeg likte da jeg så at sjampoen inneholdt olivenolje. Den andre viktigste var at det er parabenfritt! Jeg plukket opp bare sjampoen fordi jeg allerede hadde en annen balsam.

Emballasjen er god. Det er en grønn gjennomsiktig flaske med en gullhett med bladet skåret på den. Luken er solid og emballasjen er reisevennlig. Produktet er transparent og har en konsistens av en gel. Duften er ikke veldig sterk, men frisk og behagelig.
Emballasjen er god. Det er en grønn gjennomsiktig flaske med en gullhett med bladet skåret på den. Luken er solid og emballasjen er reisevennlig. Produktet er transparent og har en konsistens av en gel. Duften er ikke veldig sterk, men frisk og behagelig.
Image
Image

Under min første vask med sjampoen kunne jeg se umiddelbar forskjell. Selv om jeg følte at det var tangles i utgangspunktet, da håret mitt ble tørket, kunne jeg bare fjerne håret med fingrene og håret mitt var mye mykere og med minimum frizz. Sjampoen leter ganske bra og etterlater ingen rester. Det gir også glans til håret og til min vantro, håret mitt var ikke fet i 2 rette dager etter shampooing. Mine røtter blir oljete veldig neste dag, og jeg likte sjampoen mye for det. Men dette ga blandede resultater for mannen min som har normal hodebunn; det gjorde hodebunnen kløende og han hadde hodebunnen hud flaking ut som flass. Så jeg tror at denne sjampoen kanskje ikke passer for tørr hodebunn, selv om den har olje i den. Det forlot håret mitt med de naturlige bølgene jeg har og gjorde det ikke poker rett etter kammen.

Pros av Garnier Loving Blends Mytisk Olive Intense Nourishing Shampoo:

• Reise vennlig emballasje. • Den har en blanding av flere oljer som gir ekstra næring til håret. • Får håret se fullere, skinnere. • Gjør hår frizz fri og tangle gratis. • Lammer godt og hodebunnen min blir ikke fet snart. • Leaves håret med den naturlige tekstur.

Cons av Garnier Loving Blends Mytisk Olive Intense Nourishing Shampoo:

• Tilgjengelighet. • Kan ikke være et godt valg for tørr hodebunn.

IMBB Rating: 4.5/5

Vil jeg tilbakekjøp Garnier Loving Blends Mythical Olive Intense Nourishing Shampoo? En enkelt sjampoflaske varer meg 3-4 måneder og jeg er aldri trofast mot sjampo da jeg kjeder meg veldig snart, så kanskje ikke!

Dove Nourishing Oil Care Shampoo Review Palmer Olive Oil Formula Smoothing Shampoo Review Palmer Olive Oil Formula Gro Therapy Review Organix Healing Mandarin Olive Oil Shampoo Review L'Oreal Paris 6 Olje-nærende sjampo gjennomgang Dove Elixir Dryness Care Hair Oil Lavendel & Olivenolje Review

Populært emne