Maybelline Colorsensational Lip Gradation Pink 1 Anmeldelse

Innholdsfortegnelse:

Maybelline Colorsensational Lip Gradation Pink 1 Anmeldelse
Maybelline Colorsensational Lip Gradation Pink 1 Anmeldelse
Anonim

Hudtone: Rett til medium

Hei skjønnhet, Maybelline Colorensational Lip Grading Range har vært et av de mest solgte områdene for tiden siden det tilbyr vakre nyanser som er ultramatte og de varer på leppene for alltid. Så i dag vil jeg pakke opp dette spekteret på IMBB med skyggen som heter "Pink 1"! La oss se hvor forskjellig det er fra Pink 2.

Image
Image

Pris: Rs 500 / - Produktbeskrivelse av Maybelline: Gå fet eller gradert og sexy på leppene dine med den nye fargens sensasjonelle Lip Gradation Det er på tide å eksperimentere med leppe sminke. For den sexy, dristige og eventyrlystne kvinnen, Maybelline New York bringer internasjonale trender med den nyeste Lip Gradation. Tilgjengelig i 8 lyse, matte nyanser, vil dette tosidige leppeproduktet inspirere deg til å eksperimentere med utseendet ditt og få fram din unike stil og personlighet. Fargestiftet i den ene enden vil gi en nydelig pop i farge mens pute blenderverktøyet i den andre enden gir et sexy, gradert utseende. For et komplett trendy look, bruk farge på midten av overleppen din og bruk svampens smudger for å forlenge fargene til ytre kantene til konturene på leppene dine eller bruk den som en matt leppefarge eller en leppeforing.

Image
Image

Her er hvorfor du vil elske det: • 8 lyse, matte nyanser • Enkel å bruke • Morsom, flørtende, allsidig måte å fargelegge leppene på • Innovativt produkt med cutting edge teknologi

Flere nyanser anmeldt på IMBB: • Rød 1 • Rød 2 • Korall 1 • Rosa 2 • Oransje 1 • Mauve 1 • Fuchsia 1

Image
Image

Min erfaring med Maybelline Colorsensational Lip Gradation Pink 1:

Maybelline leppe gradering leppe farger er tilgjengelig i 8 nyanser, og disse 8 nyanser forlatt meg i forvirring fordi alle av dem så like vakre. Men jeg endelig klarte meg og plukket 4 av disse etterfulgt av dette fordi jeg elsket hvordan de jobbet for meg.

emballasje: Maybelline Lip Gradation kommer i en lang og slank emballasje med leppefarge som stiger opp fra toppen og smudgeren nederst. Den har navnet skrevet over det i glatte sølvfonter og skyggenavnetiketten sitter fast på bunnen av smudgeren. Fargekodene er fargekodede, noe som gjør det enklere enn noensinne å se på det jeg vil bruke. Den vridbare tingen på bunnen fungerer perfekt og hatten forblir tett, så du trenger ikke å bekymre deg for leppefargeklippet. De er priset til 500, som jeg trodde var høyt, men da jeg prøvde det, trodde jeg at noen ville være klar til å bruke så mye på en super matt leppefarge som forblir mer enn leppefargene av noe annet merke.

Image
Image

Skygge: Det var 8 nyanser, og jeg ble kjent med at mange mennesker klaget over at nyanser ikke var unike. Men jeg antar at nyanser er perfekte fordi vi alle vet at Maybelline passer til masse, for det meste til den yngre generasjonen, og disse er de vanlige nyanser som jentene bruker. Så jeg er ganske fornøyd med alle de 8 nyanser. Skyggen "Pink 1" er en veldig fin valmue rosa nyanse med subtile neon hint. Jeg er glad jeg fikk dette fordi det er en perfekt nyanse for somre. Det lyser øyeblikkelig opp ansiktet mitt, og det er et godt alternativ å gå for når jeg ikke er i humør for å gjøre sminke da det skaper en strålende pop på leppene mine. Det vil komplimentere den rettferdige / middels hudtonen vakkert, men vil se for neon på huden med gule undertoner. Men samlet, en nydelig rosa å komplimentere hver antrekk og stil.

Pigmentering, konsistens og finish: Konsistensen er ekstremt kremaktig og føles mer som en mousse i stedet for krem. Det glir super jevnt på leppene mine som dekker mine lepper i den vakre valmue rosa fargen på bare en gang. Pigmenteringen er veldig intens og er stor nok til å dekke de pigmenterte leppene også. Konsistensen er definitivt myk, så jeg anbefaler at du ikke bruker trykk mens du bruker dette. Målet er super matt, som ser ekstremt fantastisk ut på leppene. Det er matt, men ikke tørking i det hele tatt. Men jeg vet ikke hvorfor viser neonfarger seg å se litt flekkete på leppene. Det blir litt usammenhengende og vil markere de hakkede delene siden fargen er fet og neon-ish. Derfor er det viktig å prep opp leppene litt før du bruker denne skyggen.

Image
Image

flekker: Jeg vet ikke hvorfor de opprettet dette konseptet fordi en veldig liten kvinne vil gjerne bære ombre-lepper. Og det de forsøkte å skape, imponerte ikke på meg! Smudgeren er myk og flott for flekker, men leppefargene smelter alle ujevnt og skaper mellomrom på leppene. Dessuten klamrer det helt til tørkeflettene etter smussing, så dette er et stort nei-nei, men det virker utrolig som en vanlig leppefarge. Oppholdsstyrke: Oppholdsstyrken er utrolig! Det holder i mer enn 4-5 timer på leppene mine med vann, snacks og måltider også. Det forblir litt mer hvis jeg ikke spiser noe mat. Øyeblikket jeg spiser, blir denne skyggen litt rotete og ujevn. Selv om fargen går av etter 6-7 timer, etterlater den en rosa flekk som ikke gjør at leppene mine blir kjedelige når som helst. Lippefargen kommer lett ut med en sminkefjerner / rensemelk. Samlet, utrolig leppe farger, de er et must prøve!

Image
Image
Image
Image

Pros av Maybelline Colorsensational Lip Gradation Pink 1:

• Fargekodede fargestifter er så enkle å identifisere fordi jeg eier noen få. • Emballasjen er slank og lang som gjør det enkelt å montere dem i forfengelighet, kobling eller en håndveske. • Tilgjengelig i 8 nyanser, og alle er like vakre. • Konsistensen er super kremaktig og glir som smør på en varm toast. • Pigmenteringen er super intens, ettersom all farge vises i en sveipe. • Vil dekke pigmenterte lepper helt. • Skyggen "Pink 1" er en pen valmue og en levende rosa skygge som gir deg en veldig glitrende pout. • En av de beste nyanser for kommende sommer. • Den hever det hotness kvotienten og gjør at du ser super sexy når du bruker den. • Det gir meg øyeblikkelig ansiktet mitt. • Den holder seg på mine lepper i 4-5 timer med mat, snacks og vann. • Finalen er helt matt, som ser nydelig ut.

Image
Image
Image
Image

Ulemper med Maybelline Colorsensational Lip Gradation Pink 1:

• Smudgeren virker ikke bra, det skaper et veldig klissete utseende, og det ser ut til at halvparten av leppefargen min har gått av etter å ha spist. • Skyggen har neonhint slik at det ikke passer til alle hudfarger; Det vil ikke komplimentere huden med gule undertoner. • Skyggen er veldig modig, så blir det litt ujevn etter litt tid. • Test på dyr.

IMBB Rating: 3.6/5

Vil jeg tilbakekalle / Anbefale Maybelline Colorsensational Lip Gradation Pink 1? Ja, Maybelline skaper den perfekte pinks og dette er definitivt et tillegg til listen! Jeg likte denne rosa også, men jeg likte rosa 2 enda mer. Så velg nyanser du elsker, da serien har noen av de beste og grunnleggende nyanser.

Konklusjon: Bortsett fra graderingseffekten, fungerer disse briljant, og jeg bruker dette hver gang jeg går ut av huset.

Maybelline ColorSensational Lip Gradation Red 1 Anmeldelse Maybelline Color Sensational Lip Gradation - Mauve 1 Anmeldelse Maybelline ColorSensational Lip Gradation Pink 2 Anmeldelse Maybelline ColorSensational Lip Gradation Orange 1 Anmeldelse Maybelline Color Sensational Lip Gradation - Fuchsia 1 Anmeldelse Maybelline ColorSensational Lip Gradation Red 2 Anmeldelse Maybelline ColorSensational Lip Gradation Coral 1 Anmeldelse Maybelline Berry Misbehaved Lip Studio Color Blur Lip Pencil Review Maybelline Lip Studio Orange Ya Glad Color Blur Cream Matte Pencil og Smudger Review

Populært emne