Pærer Amber Facial Cleanser Review

Innholdsfortegnelse:

Pærer Amber Facial Cleanser Review
Pærer Amber Facial Cleanser Review

Video: Pærer Amber Facial Cleanser Review

Video: Pærer Amber Facial Cleanser Review
Video: The TRUTH about WD 40 vs Headlights! - YouTube 2023, Juni
Anonim

Hudtype: Kombinasjon og akne utsatt

Hei skjønnhet, Jeg har et skap fullt av ansiktsvask og mamma er alltid på oppdrag for å tømme disse, slik at aksjen blir redusert. Og nylig tok hun ut en Pears-rensemiddel som jeg hadde fått for lenge siden og brukte den, men det virket okayish, så jeg måtte sette den inn igjen. Pærer har vært en av mine barndoms kjærlighet, så her husker jeg de gamle dager og vurderer det for deg. Så la oss komme i gang!

Image
Image

Pris: R 285 for 200 ml

Produktbeskrivelse: • 100% såpefri • Hypoallergenic • Ikke-komedogen • pH-balansert hud

Image
Image

Det er spesielt laget for å ta vare på jevn og sensitiv hud, rensing grundig, men skylles forsiktig, slik at huden blir fuktig. Det er hypoallergent og inneholder milde rensemidler. Det er ikke-komedogen, så det vil ikke tette porene. Pears Facial Cleanser, med milde rensemidler og melkeprotein, er en mild måte å oppnå ren, frisk hud.

Min erfaring med pærer Amber Facial Cleanser:

emballasje: Pears ansiktsvask kommer i fett gjennomsiktig rør med en svart flip cap. Røret er omvendt, noe som lett ut produktet veldig lett fra det lille hullet. Røret er praktisk, men jeg foretrekker å bære reisestørrelsene i stedet for denne. Røret er en se gjennom en som lar meg holde øye med mengden produkt igjen. Luken lukkes med et klikk, så det kommer ingen problemer med lekkasje.

Image
Image

Konsistens og lukt: Rengjøringen kommer i en lys gul farge og ser veldig forfriskende ut. Den har en moderat konsistens som ikke er veldig rennende eller tykk. Jeg liker denne konsistensen fordi rengjøringsmidlene vanligvis er veldig rennende mens dette ikke drypper av raskt fra palmer. Enda mindre enn en myntstørr mengde er nødvendig på en gang fordi dette lunder veldig pent. Den har en veldig frisk baby såpe duft som minner meg om barndoms dager. Det har også en blomsterkontakt til det som slapper av sansene mine. Duften lingrer i 10 minutter på ansiktet mitt og deretter fades av.

Image
Image

Resultat på huden: Det renser forsiktig huden uten å irritere. Det er den av de mildeste rensemidlerne jeg noensinne har brukt. Det skader ikke huden på noen måte, og det forårsaker heller ingen rødhet. Men jeg opplevde litt irritasjon først, fordi det gjorde huden min litt tørr. Men etter 5 minutter var huden min tilbake til normal. Det fjerner også lys ansikts sminke. Det rydder bort alt skitt, urenheter og overflødig olje som gir meg veldig pent forlater ansiktsmat. Men det er ikke så bra for tørr hud. Det inneholder ikke såpe, men jeg hadde den følelsen vi får når vi bruker såper, så jeg er ikke helt sikker på om såpefri ting. Så, det er en veldig gjennomsnittlig rengjøringsmiddel som lett kan byttes ut!

Image
Image

Fordeler av pærer Amber Facial Cleanser:

• Super mild rensemiddel for følsom for normal hud. • Gjennomsiktig emballasje som lar oss holde øye med produktet. • En stor mengde som tilbys. • Den har en fin beroligende lukt av babysåpe med floral hint. • Konsistensen er god og lår veldig bra. • Det renser huden min uten irritasjon. • Fjerner alle oljer og forlater ansiktet matt. • Min hud ser ut og føles veldig frisk. • Hydrerer huden min pent. • Såpefri, så god for sensitiv hud.

Cons av pærer Amber Facial Cleanser:

• Det vil ikke fungere for personer med tørr hud. • En veldig gjennomsnittlig rengjøringsmiddel. • Veldig mild for min smak.

IMBB Rating: 3.5/5

Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale Pears Amber Facial Cleanser? Jeg vil bare anbefale det til folk med sensitiv hud som for normal hud, vi har langt bedre rensemidler. Jeg ville ikke få det igjen som det er veldig gjennomsnittlig.

Konklusjon: Hadde en flott tid å bruke dette som pærer minner meg mye om barndomsdagen min!

Pærer Olje Clear Cleansing Face Wash Pærer Fresh Renewal Face Wash Review Himalaya Neem Face Wash vs ren og klar skumende ansiktsvask Freeman Superfruits Refining Facial Cleanser Review Patanjali Saundarya Face Wash - Anmeldelse Naturens Co Peppermint Face Wash Review

Populært emne