VLCC Shape Up Slimming Oil Review

Innholdsfortegnelse:

VLCC Shape Up Slimming Oil Review
VLCC Shape Up Slimming Oil Review
Anonim

Hudtype: Kombinasjon og akne utsatt

Hei peeps, Det er så mange slankingsprodukter tilgjengelig i disse dager. Noen kan fungere mens noen kanskje ikke. Jeg har et slikt produkt fra VLCC. Det så ganske fristende for meg siden jeg har lite magefett som dukker opp når jeg bærer klær på klærne; derfor fikk jeg denne til å prøve ut. Jeg kjøpte det ganske lenge tilbake og på en eller annen måte glemte å se gjennom det. Så her er anmeldelsen for dere!

Image
Image

Pris: Rs 250

Pris Beskrivelse: Ønsker du å bli slankere uten å slå på treningsstudioet eller gå gjennom et krasj diett? VLCC Shape Up Slimming Oil kan være det du leter etter. Den er formulert med en blanding av urte ingredienser som bidrar til å redusere cellulitt og flab.

Image
Image

Bli slankere den naturlige måten Denne urte slankende oljen virker for å bekjempe stædig fett, som kommer som et resultat av fet matinntak, stress og mange andre grunner knyttet til vår moderne livsstil. Bid adieu til fett og få fastere hud uten rynker. Det reduserer også flab og hjelper deg å komme tilbake i form uten mye innsats. Få tonet opp, se slankere og gjenvinne tillit med denne naturlige formgivende løsningen.

Hvordan å bruke: Masser olje på flekkete områder, spesielt på mage, overarmer og ben i ca. 15 til 20 minutter og dekk det masserte området med et varmt håndkle i 10 minutter. Ved vanlig bruk vil du legge merke til synlige resultater om noen uker.
Hvordan å bruke: Masser olje på flekkete områder, spesielt på mage, overarmer og ben i ca. 15 til 20 minutter og dekk det masserte området med et varmt håndkle i 10 minutter. Ved vanlig bruk vil du legge merke til synlige resultater om noen uker.

Min erfaring med VLCC Shape Up Slimming Oil:

Dette er trolig den første slankingsoljen for cellulitt som jeg har prøvd, og det virket på en veldig anstendig måte for meg, så la oss se den dybdegående anmeldelsen.

Image
Image

emballasje: Oljen kommer i en fin liten størrelse gjennomsiktig flaske som er flott som vi kan vite nøyaktig når du skal få en ny flaske. Størrelsen er veldig praktisk, og hetten lukkes med et klikk, derfor trenger du ikke bekymre deg for at det blir lekket i posen eller noe. Hullet på lokket er lite, noe som gir ut en god mengde som er nødvendig for massasjen. Flasken nevner pent alle instruksjonene om hvordan du bruker den. Prisen er fantastisk, så selv om det ikke hadde fungert, ville jeg ikke angre på å sette inn 200 dollar.

Image
Image

Konsistens og lukt: Oljen kommer i gul farge, akkurat som hårolje. Jeg brukte den bare på mageområdet fordi den delen er bekymringsområdet. Konsistensen er rennende, så det øyeblikk jeg henter det på håndflaten min, må jeg gni den på. Det lukter veldig mye som de ayurvediske oljer som brukes til å massere babyer. Det lukter veldig woody og ekstremt krydret, men det får meg til å føle at disse varme tingene jobber for å redusere mageflabben. Den krydrede lukten slapper av meg til tider, men noen ganger kommer det til hodet. Så jeg er veldig forvirret da de fleste av folkene ikke vil like lukten av denne oljen.

Image
Image

resultater: I det øyeblikket jeg begynner å massere oljen på magen min, begynner jeg å få en oppvarming. Følelsen er hyggelig og får meg til å føle at det fungerer. Jeg tar en god 5 minutter til å massere den, og jeg gjør den varme håndkleet som beskrevet bare når jeg har tid. Jeg begynte å se resultatene etter en uke som området så litt fast enn før. Min mageflab ble redusert til en anstendig grad 2 måneder etter å ha brukt dette hver dag. Men det fungerer bare med sakte resultater. Det er ikke noe mirakelprodukt, så det tar sin egen tid å jobbe. Spesielt til denne prisen kunne jeg ikke forvente noe bedre. Men hvis du har en stor mage, så kan det ikke fungere for deg.

Pros av VLCC Shape Up Slimming Oil:

• Hendig gjennomsiktig flaske som lar oss vite når du skal få en ny. • Kan transporteres sammen siden det er lekkasikkert. • Veldig rimelig og en liten mengde som kreves for hver bruk. • Det lukter veldig aromatisk og mye som de stressavlastende massasjoljer. • Det begynner umiddelbart å gi meg en oppvarmingsfølelse som får meg til å føle at det fungerer • Det reduserer 50% av flabben som er god. • Min hud ble litt fast etter bruk.

Ulemper med VLCC Shape Up Slimming Oil:

• Det vil ikke gi deg en flat mage (jeg forventer ikke engang det). • Lukten kan komme i hodet over en tid. • Meget tålmodighet er nødvendig da resultatene er svært sakte.

Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale VLCC Shape Up Slimming Oil? Ja, det kan jeg! Det gir ikke en helt flat mage, men det viser anstendig resultater. Og jeg er en lat bum som ikke ønsker å trene, så det er et godt alternativ for meg. Prøv det hvis du kan være tålmodig og vil bruke tid til å bruke den hver dag.

IMBB Rating: 3.8/5

Konklusjon: Jeg har en annen krem som dette fra Shahnaz Hussain. La oss se om det gir meg en flat mage eller ikke. Vil sette opp anmeldelsen når stien min er ferdig!

VLCC Shape Up Body Firming Dusj Gel Review VLCC Shape Up Waist og Tummy Trim Gel Review VLCC Shape Up Anti Cellulite Gel Review Faces Canada Cellulite Massager Review 6 Hjemmelaget Anti Cellulite Body Scrubs 6 beste teer å smelte magefett og miste vekt

Populært emne