Betalingspåminnelse for februar 2016

Betalingspåminnelse for februar 2016
Betalingspåminnelse for februar 2016
Anonim

Hei fantastiske forfattere 🙂

Som dere alle vet at vi har endret betalingsformatet fra ukentlig til månedlig nå. Du kan lese mer om det HER.

Viktig påminnelse: Her er et viktig varsel. Vennligst fyll inn mini gjennomgang delen på slutten av den publiserte anmeldelsen din, og ikke glem å legge til karakteren i samme dialogboks. Vennligst gjør det for alle anmeldelsene du har gjort denne måneden. Vennligst gjør det samme for alle fremtidige anmeldelser også. * Bare anmeldelsene som har blitt fylt av deg med mini-anmeldelser sammen med vurdering **, vil bli vurdert som komplette og betraktes for betaling ved slutten av måneden. * Vi setter opp dette som en prosess og ber om ditt vennlige samarbeid 🙂 Vennligst send inn alle følgende detaljer for betalinger for februar måned 2016:

  • Artikklene / omtale navnene sammen med lenker til hver av dem
  • Total betaling skal gjøres

Paypal ID / Bankdetaljer Kontoeiers navn: Kontonummer: Bank: Branch: IFSC-kode: Her er et eksempel på hvordan du sender artikkeldetaljer på slutten av hver måned -

Image
Image

Også, hvis du ikke har mottatt betaling for de siste månedens artikler, vennligst send inn din epost denne måneden, og vi vil gjøre betalingen for deg. Også, ikke send betalingsinformasjonen som vedlegg (Excel eller ord).

Populært emne