J.Cat Beauty Rocker Chic Velvet Touch Vanntett Gel Eyeliner - Back In Black Review

Innholdsfortegnelse:

J.Cat Beauty Rocker Chic Velvet Touch Vanntett Gel Eyeliner - Back In Black Review
J.Cat Beauty Rocker Chic Velvet Touch Vanntett Gel Eyeliner - Back In Black Review

Video: J.Cat Beauty Rocker Chic Velvet Touch Vanntett Gel Eyeliner - Back In Black Review

Video: J.Cat Beauty Rocker Chic Velvet Touch Vanntett Gel Eyeliner - Back In Black Review
Video: TRY THIS NOT THAT! MAKEUP HITS AND MISSES | Casey Holmes - YouTube 2023, Juni
Anonim

Hei, fine damsels! Dette er det andre produktet jeg kjøpte som en del av min J.Cat Beauty haul, og jeg vet at de fleste er litt skeptiske til dette merket fordi de fleste produkter er under $ 5 og anses å være billige, men jeg tror de er verdt å bruke. Fortsett å lese for å vite hvorfor jeg er så fornøyd med dette produktet.

Image
Image

Pris: $4.99

Produktbeskrivelse: Denne kremete Rocker Chic Velvet Touch Vanntette Gel Eye Liner gir en kraftig, levende fargerik på jevnt, men er langvarig og vil ikke budge.J

ingredienser: Isododecan, Ceresin Wax, Syntetisk Bivoks, Mikrokrystallinsk Voks, 2-Etylheksyl Palmitat, Paraffinum Liquidum, Bis-Diglyceryl Polyacyladipat-2, Carnaubavoks, Titandioxid (CI77891), Fenoksyetanol, BHT, Iron Oxid Black (CI 77499), Ultramarine Blue CI 77007), Iron Oxide Red (CI 77491), Iron Oxide Yellow (CI 77492), Red 40 (CI 16035)

Jeg tar på J.Cat Beauty Rocker Chic Velvet Touch Vanntett Gel Eyeliner - Back in Black:

Jeg har en haug med sorte eyeliners, og likevel fortsetter jeg å kjøpe mer fordi en jente ikke kan få nok av de svarte skjønnhetene som forbedrer vår skjønnhet med bare en flick. Denne eyeliner ligner Essence gel liner i emballasje og ytelse - begge er i snurre opp blyant form og utfører veldig bra; Imidlertid koster J.Cat eyeliner mer enn to ganger Essence eyeliner.

Image
Image

emballasje: Produktet kommer i en blyantpenneskjema, og man kan tro at det er skarpt, men i stedet kommer det i snurret form og har også en liten skjerp til slutt for å skjerpe spissen (som den ikke klarer å gjøre). Selv om skarperen er litt usynlig, vil jeg fortsatt gi emballasjen fem stjerner, fordi i de fleste gelpennene blir produktet sløs med sliping.

Image
Image

Tekstur: Det er supersoft og buttery og sant til sin påstand. Det er glatt å påføre, men ikke så glatt som Revlon Colorstay blyantkolbe som er så glatt at det smelter når man svetter. Ett feie gir en god farge og på noen sekunder tørker den til en nesten flekkfast finish.

Image
Image

Farge: Den svarte fargen blir intenst noir med bare to swipes. Jeg elsker fargen fordi den er veldig pigmentert og definerer mine øyne veldig bra.

Image
Image

pigmentering: Et feie gir en kjedelig svart farge, og et par feier gir en jet svart farge; så avhengig av intensiteten av farge ett ønske, kan det brukes.

Image
Image

Brukstid: Når du har brukt det, må du ikke rote med det i minst 15 sekunder, og det er det; Nyt svart fargesikkert utseende for en hel dag, eller så lenge du ikke søler med det for mye. Det gir god slitekvalitet på vannlinjen, men slitestiden kan variere fra person til person. Man kan bruke et løs pulver på lokk eller en primer for å forhindre at den krøller eller smusser.

Pros av J.Cat Beauty Rocker Chic Velvet Touch Vanntett Gel Eyeliner - Rygg i Svart:

• Twist-up mekanisme; derfor er det ingen skarphet påkrevd. • Kan brukes på lokk eller vannlinje. • Gir en intens fargepengestigning i ett slag. • Ingen duft. • Tørker veldig raskt. • Farge kan bygges opp. • Det er vanntett, svettesikkert og smussbeskyttet. • Det er rimelig og J.Cat Beauty Site har alltid attraktive tilbud.

Ulemper med J.Cat Beauty Rocker Chic Velvet Touch Vanntett Gel Eyeliner - Back in Black:

• Forsinket forsyner er ubrukelig.

IMBB Rating: 5/5

Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefale J.Cat Beauty Rocker Chic Velvet Touch Vanntett Gel Eyeliner - Back In Black? Å ja! Jeg vil og jeg anbefaler det til alle leserne fordi det er så utrolig og det er så lett på lommene mine.

Best Felt Tip Eyeliner penner tilgjengelig i India Best Liquid Black Eyeliners Tilgjengelig i India: En Samling Best Blue Eyeliners å velge mellom Oily Eyelids: Makeup Tips og triks Best Plum / Purple Eyeliners å velge mellom Beste Eyeliner For Beginners: Spør IMBB

Populært emne