Smashbox Lip Enhancing Mega Gloss True Color - Petal Pink Review

Innholdsfortegnelse:

Smashbox Lip Enhancing Mega Gloss True Color - Petal Pink Review
Smashbox Lip Enhancing Mega Gloss True Color - Petal Pink Review

Video: Smashbox Lip Enhancing Mega Gloss True Color - Petal Pink Review

Video: Smashbox Lip Enhancing Mega Gloss True Color - Petal Pink Review
Video: SMASHBOX CRYSTALIZED COLLECTION Review & Try on! - YouTube 2023, Juni
Anonim

Hudtype: Kombinasjon Hudtone: Lysmedium (NC30-35) Hårtype: Fin, bølgete, mørkbrun og middels lengde

Hei kjære damer! I dag skal jeg gjennomgå en Smashbox-leppeforbedrende mega-glanset ekte farge i Petal pink.

Image
Image

Pris: $ 19,00 for 0,31 oz (det var en gave til meg)

Produktbeskrivelse: Den leppeforbedrende formelen er beriket med vitamin E og solsikkeolje for lepper som er myke, nærer og full av glans. Skyggen er en universelt smigrende blek babyrosa farge, perfekt for mykt, naturlig sminkeutseende!

Image
Image

Hva det er: En fan-favoritt smashbox-lipglans med en ultra-støtende applikator for den perfekte pouten i en enkelt sveipe.

Hva det gjør: Få Smashbox-artistens hemmelige hemmelighet for høye slag. Denne pout perfeksjonen glans har megawatt glans og en eksklusiv polstrede applikator som huser en lomme av glans for å starte opp.

Min erfaring med Smashbox Lip-forbedring Mega Gloss True Color - Petal Pink:

Jeg er ikke en "lipgloss" person; Jeg liker å bruke leppestifter med forskjellige overflater fra matt til glanset for ønsket effekt. Jeg bruker ikke en leglans alene, men noen ganger bruker jeg den på en leppestift. Jeg liker ikke leppeplaster som er klissete, og hater det mer når håret mitt står fast til glatte lepper. Denne lipglossen er faktisk en gave fra min venn bosatt i USA. La oss se hvordan det utførte.

Image
Image

emballasje: Lipglossen kommer i slank, rund, gjennomsiktig, gjennomsiktig emballasje. Den har en stor fotfot applikator, som jeg finner veldig stor i forhold til andre lipglosses som jeg har. Det er god mengde innsnevring i rørets nakke, noe som forhindrer at applikatoren blir rotete og applikatoren velger riktig mengde produkt. Det er veldig reisevennlig emballasje.

Image
Image

Skygge: Da jeg fikk leppe, var jeg ganske fornøyd med skyggen. Det ser ut som en vakker, peachy-rosa nakenfarge gjennom røret, en god hverdagskygge. Men da jeg åpnet glansen, ble jeg litt skuffet. Skyggen er veldig blek, kul rosa. Ved søknad ser jeg ut som "død", da det helt vasker meg ut. Det ser helt unflattering ut på mitt lyse medium varme complexion. Det er et helt nei-nei for tan / mørk hudfarge. Jeg synes det ser bra ut på lys hud med kule undertoner.

Image
Image

Formel: Glansen er tykk, ganske ugjennomsiktig, med god pigmentering. Men ved påføring føles det bare utålelig klissete goopy. Jeg har aldri brukt en slik dårlig formel lipgloss noensinne. Jeg har lyst til å kaste den ut! Jeg vet ikke om glansen jeg fikk har en slik feil formel, eller det er bare slik.

Varig kraft: Det varer 2-3 timer på leppene med lette snacks. Det overlever ikke noe tungt måltid.

Parfyme: Den har noen sterk kjemisk duft, som jeg ikke liker. Det forblir en stund etter påføring.

Fordeler med Smashbox Lip Enhancing Mega Gloss True Color - Petal Pink:

• Den har veldig hyggelig, reisevennlig emballasje. • Den har en veldig fin og praktisk doe-fots applikator. • Glansen er ganske ugjennomsiktig og har god pigmentering.

Ulemper med Smashbox Lip Enhancing Mega Gloss True Color - Petal Pink:

• Den har tykk og klebrig formel. • Skyggen ser ikke bra ut på meg. • Varig strøm er OK. • Veldig dårlig duft.

IMBB Rating: 2/5

Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Smashbox Lip Enhancing Mega Gloss True Color - Petal Pink? Nei! Jeg vil ikke anbefale denne glansen eller denne skyggen. Vennligst sjekk og prøv før kjøp.

Smashbox Pout være legendarisk Lip Gloss Review Smashbox Disco Rose Bli Legendary Lip Gloss Review Smashbox Melondrama Være Legendary Lip Gloss Review Smashbox Coraline være legendarisk Lip Gloss Review Smashbox Lip Enhancing Gloss - Sheer Color Review Smashbox Mulberry Være Legendary Lipstick Review, fargeprøver

Populært emne