Natio Rich Lip Color - Pomegranate Review

Innholdsfortegnelse:

Natio Rich Lip Color - Pomegranate Review
Natio Rich Lip Color - Pomegranate Review

Video: Natio Rich Lip Color - Pomegranate Review

Video: Natio Rich Lip Color - Pomegranate Review
Video: REVIEW & SWATCHES: 100% POMEGRANATE OIL ANTI-AGING LIPSTICK | Integrity Botanicals - YouTube 2023, Juni
Anonim

Hudtone: Middels lys med kule rosa undertoner Hudtype: Kombinasjon Hårtype og lengde: Bølget og midje-lengde hår

Hei damer, I dag skal jeg se gjennom den tredje skyggen fra 'Natios rike leppefarge' -område som er min favoritt nyanse ut av dette, og det ville åpenbart være 'Granateple'.

Image
Image

Pris: INR 775 for 3 g / 0,1 oz Holdbarhet: 3 år / 18 måneder fra brukstidspunktet

Produktbeskrivelse: En høy intensitet, ugjennomsiktig, uttrekkbar leppefargekriton som kombinerer nærende botanikalier med saftig farge for maksimal effekt. Oppdag den perfekte rike leppefargen for hver hudtone med en slank fløyelfinish som ikke vil falme bort. Beriket med Shea Butter og Jojoba Oil, de kremrike Rich Lip Color-fargene låser seg i fuktighet og vil ikke tørke lepper. Fri fra talkum og parabener. Ikke testet på dyr.

Hvordan bruke produktet: Påfør direkte på leppene. Når den uttrekkbare spissen blir lav, vri bare bunnen av fargestiften og den avrundede lipfargeenden vil strekke seg ut.

Min erfaring med Natio Rich Lip Color - Granateple:

Jeg var ganske skuffet over 'Granateple', for jeg ventet å se noe som ligner på Niveas fruktige skinnområde. Jeg er en stor fan av Niveas fruktige skinnleppebalsam, da de fullstendig lever opp til forventningene sine med hensyn til farge, duft og ytelse, og min favoritt ut av mye som noen av dere er ingen andre enn "Granateple", etterfulgt av "Rosa Guava 'og' Vannmelon '. Moralen bak denne historien er at jeg pleier å bli tilbøyelig til alt som staver 'Granateple' eller 'Vannmelon'. Nå er det hvordan mine forventninger til denne skyggen skutt opp, men å vite hvordan det gjorde i følge meg, la oss gå videre til detaljene uten ytterligere forsinkelser.

Image
Image

emballasje: Disse leppefargene er korte, uttrekkbare, klumpete pinner som er svært reisevennlige og lett å få øye på. Ytre emballasjen gjenspeiler den indre nyansen som den inneholder. Det er ikke noe fancy eller ekstravagant om emballasjen for pengene du betaler. Oppsiden til emballasjen er at det ikke er noe produktspill, og ulemper er ingredienslisten jeg ikke kunne finne.

Image
Image

Farge: Når jeg snakket om skyggen, "Granateple", forventet jeg noe mer intens som på den røde siden, men tvert imot er det en pen ferskenrosa.

Hvis du trenger en kul sommer rosa som ikke er en sterk rosa som "Cranberry" og heller ikke en lys koral som "Watermelon", så er denne din MLBB fra dette området. Det gjør også rettferdighet i dekker middels pigmenterte lepper. Kanskje en enkelt sveipe ville gjøre jobben. Leppestifter, selv om de er skutt i naturlig lys, kan variere og se en ounce lysere ut.
Hvis du trenger en kul sommer rosa som ikke er en sterk rosa som "Cranberry" og heller ikke en lys koral som "Watermelon", så er denne din MLBB fra dette området. Det gjør også rettferdighet i dekker middels pigmenterte lepper. Kanskje en enkelt sveipe ville gjøre jobben. Leppestifter, selv om de er skutt i naturlig lys, kan variere og se en ounce lysere ut.
Image
Image

Tekstur og finish: Tekstur er glatt og kremaktig og glir super myk på leppene dine mer, så når du har lagret leppene dine med en pen leppebalm under. Selv om tekstur og følelse av leppefargestiften er ikke-tørking, foretrekker jeg å exfoliere lepper før. Maten som den leverer, er en jevn halvmatt som ikke har noen glimmer til den. Avslutningen på dette lipcrayon kan tilfredsstille både glans / matte leppelskere etter min mening som jeg synes er en stor fordel med dette leppeproduktet.

Pigmentering og oppholdskraft: Pigmenteringen av alle nyanser er imponerende uavhengig av fargen. Det er den delen som helt er sant til hva produktet hevder. Som en annen nyanse fra dette området, tilbyr "Granateple" også en kremaktig ugjennomtrengelig dekning som etter hvert krever å forlate naturlige ujevne flekker. Dette varer en god matbit, og du kan si farvel å farge med et måltid.

Alt i alt imponerte denne spesielle skyggen meg for bare å være skyggen den er. Det er heller ikke en lys rosa sterk bærskygge som "Tranebær" eller en "lys fersken" som "Vannmelon". Så hvis du vil velge bare en nyanse fra denne skyggen, vil jeg si velge 'Granateple'.

Fordeler med Natio Rich Lip Color - Granateple:

• Fargekodd, tilbaketrekkbar, kort, klumpete pinne som er reisevennlig. • Ganske rosa-fersken som gjør den til en kul sommerskygge. • Kan være en god hverdagslipskygge. • Glatt og ikke-tørking som føles lett på leppene. • Gir en jevn overflate som gir en ugjennomsiktig dekning. • Gir en mild smak til den. • Krever ikke en leppeforing, med mindre du er bestemt. • Dekker de pigmenterte leppene nøye. • Lett byggbar. • inneholder ikke shimmers. • Beriket med sheasmør og jojobaolje.

Ulemper med Natio Rich Lip Color - Granateple:

• Inneholder en skuffende syntetisk fruktig duft som ikke er nær sitt navn. • Overfører mye og flekker tungt. • Ujevne leppeflater som er tøffe å fjerne. • Manglende ingrediensliste. • Lavt forbli strøm.

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Natio Rich Lip Color - Granateple? Nei, jeg ville ikke tilbakekjøpe denne skyggen da jeg har mange lignende nyanser i leppesettet mitt som ville ta meg Guds alder for å bli ferdig med! Jeg anbefaler at du kjøper denne halvmattede leppekreken hvis du er sikker på at du liker denne nyansen.

Natio Lip Color Spring Review Natio Peony Smoothie Lip Color Crayon Review Natio Tea Rose Smoothie Lip Color Crayon Review Natio Delight Lip Color Review Natio Tinted Lip Balm i Fun Review Natio Charm Tinted Lip Balm Review

Populært emne