Av Anjum Shariff

Hei damer,

Håper dere alle gjør det bra. Les videre for å finne ut om dette produktet er verdt et forsøk!

Pris: 3,45 euro for 50 ml.

ingredienser:

produktbeskrivelse: Den første ansiktscreme av Bebe Young Care, hvor huden ikke bare opprettholdes, men samtidig føler seg avslappet. Den fløyelsomme formelen gir huden ekstra fuktighet og gjør den spesielt myk. Beriket med de forkledende aromaene av Moonflower, varm vanilje og kokosnøtt som hjelper dine sanser å slappe av og berolige. Hudtoleransen er dermatologisk testet.

Applikasjon:Påfør to ganger om dagen etter rensing til ansikt, nakke og dekolletasje.

Min erfaring med Bebe Young Care Avslappende omsorg Dag og nattkrem:

Konsistens: Kremet er hvit i farge og har en jevn kremaktig konsistens. Det er ikke veldig tykt som kroppsslagere, men ikke rennende heller. Den har akkurat den rette tekstur til å jobbe med i huden.

emballasje: Produktet kommer i en gjennomsiktig glassburk med en rosa hette. Ingredienslisten er kun nevnt på pappkartongen. Produktet er vedlagt. Glassburken er litt tung, og jeg vil ikke kalle dette reisevennlige.

Parfyme: Kremet har en veldig hyggelig duft, men ingenting overveldende. Det lukter ikke helt av vanilje og kokosnøtt, men jeg kan egentlig ikke kommentere om lukten er av Moonflower fordi jeg ikke har noen anelse om hva Moonflower lukter: P Duften kjører ikke lenge og vil ikke være plagsomt for de med en sensitiv nese.

Jeg har vært på utkikk etter en god natkrem helt siden jeg landet i Tyskland. De kalde vintrene ble ødeleggende på huden min. Selv om jeg har normal hudtype, vil jeg likevel ende opp med tørre flekker. Jeg trengte en krem ​​som ville holde ansiktshuden hydrert uten å tette porene mine. Jeg bestemte meg for å gi denne krem ​​en prøve som det ikke var veldig dyrt, og hvis det ikke ville passe meg, kunne jeg bare bruke det på kroppen min.

Heldigvis var denne krem ​​akkurat den perfekte tingen jeg trengte. Jeg har brukt det i over tre måneder nå, og min hudtekstur har forbedret seg betydelig. Min hud ser hydrert ut og friske og tørre flekker er ting fra fortiden nå. Jeg bruker denne kremet bare om natten, før du går i seng selv om dette kan brukes som en dagkrem også. Det blir raskt absorbert og gjør huden min jevnere. Det gjør ikke huden min fett eller fet. Jeg har aldri møtt noen breakouts etter å ha brukt dette produktet. Min venn, som har tørr hud, har også brukt produktet, og det har fungert bra for henne også.

Siden det er veldig lett og raskt absorberende, kan det også brukes under sminke. Jeg har brukt den på dager når jeg har gått tom for fuktighetskrem, og det har ikke gitt meg noen problemer i det hele tatt. Kommer til mengden, går litt en lang vei. Jeg har fortsatt nesten en tredjedel av krukken igjen; ville vare meg enda 1-2 måneder sikkert!

Pros av Bebe Young Care Avslappende Pleie Dag og Nattkrem:

  • Rimelig.
  • Hydrerer og fukter huden veldig bra.
  • Gjør huden jevn med regelmessig bruk.
  • Ikke tette porene.
  • Ikke forårsaker noen breakouts.
  • Hyggelig duft.

Ulemper med Bebe Young Care Avslappende Pleie Dag og Nattkrem:

  • Jar emballasje er uhygienisk.
  • Inneholder parabener.
  • Utilgjengelighet i India.

IMBB Rating: 4/5

Vil jeg anbefale / tilbakekjøre Bebe Young Care Relaxing Care Day and Night Cream? Trenger jeg å si mer? Denne fløten merker alle de riktige boksene. Sterkt anbefalt for kvinner som trenger en rimelig fuktighetsfull natkrem. Jeg vil definitivt tilbakekjøpe denne krem.

Bebe Young Care Body Lotion Balea Young Soft and Care Mattierende Creme Shiseido The Skincare Moisture Relaxing Mask L'Occitane Avslappende Kropp Lotion L'Oreal Youth Code Day / Night Cream Moisturizer L'Oreal Paris Hvit Perfekt TRW Nattkrem L'Oreal Age Perfekt Glød Fornyelse Dag & Nattkrem

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: