Hei vakre damer,

Dagens gjennomgang handler om Nudestix Lip and Cheek Pencil i skyggen "Whisper." Selv om merket har introdusert det som en universalpose for lepper og kinn, fant jeg det bare mulig for lepper og vil dele min erfaring som et leppeprodukt. La oss utforske det i detalj.

Pris: $24

Produktbeskrivelse:En ekstra kremaktig, myk følelseslipsforside, leppefarge og kinnkrem "alt-i-ett" som gir utmerket fargeutbetaling, dekning og blandbarhet. Inneholder leppe og hud fuktighetsgivende ingredienser som shea smør og vitamin E; så vel som peptider for å legge ungdommelig plumpness. Disse morsomme og sassy berøringsskjermene gir en rask og enkel n * de look, men bedre for alle ansikter på alle steder. En langvarig, multitasking blyant som gir naturlig utseende og ultrakremaktig, myk farge og liner for kinn og lepper. Formulert uten parabener, sulfater og ftalater.

ingredienser: Whisper

 • Vitamin E: Fungerer som en naturlig fuktighetskrem og antioksidant.
 • Shea smør: Fungerer som en bløtende og antiinflammatorisk.
 • Peptider: Volumize og fukte.

Ricinus Communis Oil, Glyceryl Ricinoleat, Capryl / Capric Triglycerid, Candelilla Cera, Cera Alba, Myristyl Myristat, Copernicia Cerifera Cera, Cetyl Alkohol, Myristyl Lactat, Ascorbyl Palmitat, Butyrospermum Parkii Smør, Etylheksyl Palmitat, Palmitoyl Oligopeptid, Sorbitan Isostearat, Talc Tocopherol, Tribehenin [Kan inneholde +/- titandioxid (CI 77891), jernoksyder (CI 77491, CI 77492, CI 77499), CI 15850, CI 19140, CI 45410, CI 75470].

Min erfaring med Nudestix Whisper Lip + Cheek Pencil:

Nudestix Lip and Cheek pennene kommer som knubbe, tre og skjerpe-blyant blyanter. De er ekstremt lette. Selv om plastkappen lukkes tett, finner jeg det risikabelt å dumpe denne blyanten i en skulderveske, som allerede inneholder mange ting, og hetten kan løsne der, noe som fører til produktspill. Disse leppepennene er enkle å bruke. men kommer med slitasje.

Formelen er definitivt kremaktig hvis vi sammenligner den med vanlige lip pencil eller lipcrayon formler. Skyggen "Whisper" er en n * de skygge med en matt finish. Formelen er heller ikke fuktighetsgivende, men jeg fant ikke den tørking heller. Formelen og konsistensen er myk og glider lett med enkel blanding. Infused med Shea og Vitamin E, det beroliger leppene ennå, vil ikke helbrede uttrukne lepper.

På leppene kan du enkelt skissere med tipset og fylle på innen kort tid for et perfekt utseende. Det gir fullstendig opasitet med 2-3 swipes, gjemmer leppepigmentering. Det gjør ikke fjær og ser pent ut hele tiden over slitagetidene. Levetiden er stor; 5-6 timer i gjennomsnitt. Imidlertid blir det litt tørkende over tid, og det kan løses med en topplakk med klar leppebalm. Det fades ikke i flekker eller legger seg i fine linjer.

Som et kinnprodukt fant jeg ideen om "kinn blyant" ikke så praktisk. Formelen er definitivt myk og blandbar, men arbeider med blyant på kinnene gir en slank finish og bruker mye mer tid enn et vanlig kinnprodukt. Og selv etter alt, er resultatene ikke like feilfrie som ønsket. Det er duftfritt og formulert uten skadelige kjemikalier.

Oppsummering fordeler og ulemper:

Fordeler med Nudestix Whisper Lip + Cheek Pencil:

 • Kremaktig, myk, blandbar standformel.
 • Lett å bruke.
 • Lang slitasje; gjennomsnittlig 5 timer.
 • Infundert med shea og vitamin E.
 • Formulert uten skadelige kjemikalier.

Ulemper med Nudestix Whisper Lip + Cheek Pencil:

 • Bratt prislapp for en leppe blyant / fargestifter.
 • Ikke for hydratiserende eller fuktighetsgivende, så blir det tørr og ubehagelig i løpet av timene.
 • Ikke så vellykket som et kinnprodukt.

IMBB Rating: 3.5/5

Vil jeg anbefale Nudestix Whisper Lip + Cheek Pencil? Jeg er en leppestiftelskere. Jeg liker å eksperimentere med nye produkter, men for $ 24, vil jeg plukke en leppestift over en leppepenn / blyant. Jeg vil anbefale til de som kan jobbe med n * de nyanser komfortabelt.

TheBalm Beauty Queen Stainiac Cheek og Lip Stain Bellapierre Kosmetikk Cheek & Lip Stain In Pink Kropps Shop Poppy Coral # 35 Lip & Cheek Velvet Stick Body Shop Lip and Cheek Velvet Stick i valmue rød Body Shop Poppy Universal # 50 Lip & Cheek Velvet Stick Smashbox L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color - Malibu Berry DIY Lip og Cheek Stain Hjemmelaget Lip and Cheek Tint med naturlige oljer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: