Produkt kjøpt av IMBB

Hei alle sammen…

Det er folk som liker å smake ut det beste på første gang, men jeg er annerledes i denne saken. Jeg liker å redde det beste til sist! Ingen poeng for å gjette, her er den siste fra de 4 lip liners av Elizabeth Arden kjøpt av IMBB, i en nydelig rød farge. I disse dager finner jeg alle andre jenter som har en lys, rød pute og jeg finner det fantastisk. Det var en tid da vi pleide å redde røde for spesielle anledninger, men ikke mer av det regel. Jeg, personlig, ble borte fra riktig røde, men siden jeg fikk Ruby Woo, har det blitt en av mine favoritter. Ikke rart, det er den mest solgte skyggen i MAC. Ok, kommer tilbake til anmeldelsen, her er perlen av partiet, Red Door Red, 01.

Pris: Rs 1200 / - for 0.35gm

Min erfaring med Elizabeth Arden # 01 Red Door Rød Farge Precision Glide Lip Liner:

Som jeg allerede har sagt ganske mange ganger, har disse lip liners fabelaktig luksuriøs emballasje og de utstråler glam på en måte. For detaljert informasjon om emballasjen, vennligst se Ballet Blush-anmeldelsen.

Tekstilforingenes struktur er veldig glatt, men ikke smuldret myk. Ved farging føles fôrflaten super glatt på hånden, men på leppene er de litt tørkende. Jeg har ikke noe imot denne teksturen i en leppeforing, da leppe linjer er ment å holde på leppefargen, hvis de beveger seg eller slipper seg, er det knapt noen poeng i å bruke dem. Ett ord av råd (gjentatt igjen og igjen) ville være å ikke smette leppene sammen som vi alltid pleier å gjøre. Det ville gjøre applikasjonen ujevn og ta bort skyggenes skjønnhet.

Skyggen er en ren rød med ingen varme eller kule undertoner til den. Dette er en proff når det kommer til en leppeforing som du kan para det med nesten alle røde i stash. Ett slag strekker seg over hele pigmenteringen og gir en jevn, jevn dekning til leppene dine. Du kan bruke denne leppepinnen alene, men sørg for at du prepper leppene dine på forhånd. Det føles så lett at du kanskje til og med glemmer at du har en farge på leppene dine. Jeg finner dette lett og ganske behagelig for sommeren. Som tidligere sagt, er det en mild kosmetisk lukt på produktet som forsvinner ved påføring, så det er ikke i det hele tatt plagsomt.

Samlet er den røde dørrøde skyggen den beste fra partiet, og hvis du er ute etter en høy end rød leppeforedling, må du sjekke dette ut. Skyggen, tekstur, pigmentering er bare perfekt med denne leppeforingen. Også jeg tror at bruk av en rød leppestift krever mye presisjon, slik at skarperen som er gitt, vil gi deg det perfekte tipset for å tegne Cupidens bue.

Pros av Elizabeth Arden # 01 Red Door Rød Farge Precision Glide Lip Liner:

• Luksuriøs emballasje. • Fin skygge. • Lettvekt. • Glatt applikasjon. • Ikke fjær (hvis ikke flekket). • Leveres med en smudger og en spisser.

Ulemper med Elizabeth Arden # 01 Red Door Rød Farge Precision Glide Lip Liner:

• Dyrt. • Brukes fort (hvis du bruker på dekselpigmenterte lepper).

IMBB Rating: 4.8/5

Ville jeg tilbakekjøp Elizabeth Arden # 01 Red Door Red Color Precision Glide Lip Liner? Ja, dette er en nyanse jeg skal kjøpe igjen når jeg er ferdig med dette.

Vil jeg anbefale Elizabeth Arden # 01 Red Door Red Color Precision Glide Lip Liner? Ja, gi dette et forsøk!

Elizabeth Arden # 10 Rose Beautiful Color Precision Glide Lip Liner Review Elizabeth Arden # 05 Ballett Blush Beautiful Color Precision Glide Lip Liner Elizabeth Arden Metallic Lip Pencil - Pink Bikini Review Støvler No7 Precision Lip Pencil i Blush Review Elizabeth Arden 8 Hour Cream Skin Protectant Elizabeth Arden's Red Door Eau De Toilette Spray Elizabeth Arden Green Tea Intense Eau De Parfum Elizabeth Arden Åtte timers kremsolforsvar for ansikt SPF 50 Marc Jacobs Beauty Prim (Rose) 304 (P) Outliner Lip Liner Review, fargeprøver Maybelline Line Stylist Lip Liner 120 Rose Review og fargeprøver Essence Lipliner Shade 12 Ønsker meg en Rose Review Urban Decay 24/7 Glide-On Lip Pencil - Catfight Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: