Street Wear Color Rich Smoothies Lip Balm - Plum Pluck Review

Innholdsfortegnelse:

Street Wear Color Rich Smoothies Lip Balm - Plum Pluck Review
Street Wear Color Rich Smoothies Lip Balm - Plum Pluck Review

Video: Street Wear Color Rich Smoothies Lip Balm - Plum Pluck Review

Video: Street Wear Color Rich Smoothies Lip Balm - Plum Pluck Review
Video: NEW Drugstore L'Oreal Lipsticks (NOT What I Expected) - YouTube 2023, Juni
Anonim

Hei alle, Dagens gjennomgang vil være på en nylig lansert Smoothies leppebalsam fra Street Wear. La oss komme til anmeldelsen!

Image
Image

Pris: INR 150 (for tiden tilbudt på 135 / -)

Produktbeskrivelse:

Image
Image

Min erfaring med Street Wear Farge Rich Smoothies Lip Balm - Plum Pluck:

emballasje: Disse leppebalmene kommer i en ytre pappemballasje med detaljene trykt på baksiden. Den faktiske leppebalmen ligner sine leppestifter. Den kommer i en svart, spinkel plastemballasje. Hvis du ser nøye ut, vil du legge merke til at emballasjen er fargekodet fordi bildet av jentens bakgrunn er det samme som skyggen på leppebalmen.

Image
Image
Image
Image

Farge: 'Plum Pluck' er en lilla-farget balsam, men skyggen viser nesten ikke på leppene. Det er en veldig lysfarget leppebalsam. Leppebalmen gir bare en liten vask av farge. Men det ville ikke gjøre noe på pigmenterte lepper. Du kan lag på denne leppebalmen for litt mer pigmentering.

Image
Image

Tekstur: Tekstilbalsamens tekstur er veldig glatt og kremaktig. Det er ikke en tykk leppebalsam og gir en fin glans til leppene. Men ikke lag på mer, da det bløder. Leppebalmen gir en avkjølende effekt på leppene, en ting jeg elsker om det. Den kule prikkende effekten varer i 5 minutter. Det gir fuktighet å tørke lepper, men gjør ingenting for å hydrere leppene dine.

Image
Image

Lukte: Det lukter lett av peppermynte som jeg elsker. I de varme somrene er det den perfekte lukten for meg å kjøle seg ned litt. Det er en forfriskende lukt og veldig mild. Du merker neppe det.

Image
Image

Stå i kraft: Det forblir på meg i 3 timer og så må du søke på nytt. Det varer ikke noe måltid. Når det fades bort, vil leppene dine ikke umiddelbart føles tørre og uttørkede. Det hydrerer litt. Men etter 1-2 timer vil du trenge en leppebalsam.

Oppsummering fordeler og ulemper,

Pros av Street Wear Color Rich Smoothies Lip Balm - Plum Pluck:

• Søt emballasje. • Gir en liten nyanse. • Fuktes leppene. • lukter bra. • Gir en kul følelse til leppene. • Lett vekt.

Ulemper med Street Wear Farge Rich Smoothies Lip Balm - Plum Pluck:

• Oppholdsstyrken er lav. • Hydrerer ikke leppene. • Kan ikke legges på eller det bløder.

IMBB Rating: 3.8/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Street Wear Color Rich Smoothies Lip Balm - Plum Pluck? Jeg ville ikke tilbakekjøp denne fordi jeg allerede har mer enn en av disse. Du kan hoppe over disse. Til denne prisen er de gjennomsnittlige leppebalmer.

LipIce Color Edgy Plum Review Body Shop Født Lippy Stick Lip Balm Plum FabIndia Plum Passion Lip Butter Fabindia Dew Plum Lip Butter Review Korres Plum Lip Butter Review bareMinerals Pop of Passion Lip Olje-Balm - Plumberry Pop Review

Populært emne