MaxFactor Facefinity All Day Primer Review

Innholdsfortegnelse:

MaxFactor Facefinity All Day Primer Review
MaxFactor Facefinity All Day Primer Review

Video: MaxFactor Facefinity All Day Primer Review

Video: MaxFactor Facefinity All Day Primer Review
Video: MAX FACTOR FACEFINITY ALL DAY FLAWLESS 3 IN 1 FOUNDATION REVIEW - YouTube 2023, Juni
Anonim

Hudtype: Kombinasjon Hudtone: Lysmedium (NC30-35) Hårtype: Fin, bølget, mørkbrun og middels lengde

Hei alle sammen!

I dag skal jeg gjennomgå Facefinity hele dagen primer.

Image
Image

Pris: £ 10,99 for 30 ml

Produktbeskrivelse: Den hemmelige ingrediensen til vårt bestselgende fundament er nå et produkt i seg selv. Bare bruk Facefinity Primer under favorittfundamentet ditt for å prime, mattify og hold din feilfri skjønnhet utseende på plass lenger.

Fordeler: • Mattiserer huden • Inneholder Micro Correctors for å forby overflødig olje • Bruker Flexi-hold Technology • Inneholder SPF 20

Hvordan å bruke: Påfør primeren etter fuktighetskremet, bruk en flatt fundamentbørste eller en svamp og fei den over T-sonen før du sprer den på kinnene dine.

ingredienser: Aqua, cyklopentasiloksan, talkum, propylenglykol, dimetikon, fenylbenzimidazol, sulfonsyre, stivelseoktensuksinat, natriumklorid, PEG / PPG-18/18 Dimetikon, PVP, benzylalkohol, fenoksyetanol, natriumhydroksyd, etylen / metakrylat-kopolymer, trihydroksystearin, meticon, Arachidylbehenat, Silika, Natriumbenzoat, Syntetisk voks, Polyglyceryl-4-isostearat, Hexyllaurat, Cetyl PEG / PPG-10/1-dimetikon, Isopropyltitantriisostearat, Etylenbensylat, Beheninsyre, Polyetylen.

Min erfaring med MaxFactor Facefinity All Day Primer:

Jeg har kombinasjonshud med en oljeaktig t-sone, så grunnlaget på nesen og pannen begynner å falme fort når jeg bruker sminke. Primers er må for meg når jeg trenger min sminke for å holde opp for lenge. Jeg har brukt mange apotek primere fra Maybelline, Revlon, Inglot og Colorbar; blant disse er Revlon photoready primer min favoritt for min oljeholdige hud. Denne MaxFactor-primeren var en impulskjøp for meg som den var på salg. La oss se hvordan denne primeren virket for meg.

Image
Image

emballasje: Primeren kommer i en gjennomsiktig glassflaske med en pumpe. Pumpen har et låsesystem som gjør emballasjen god for å reise. Pumpen fungerer fint og gir riktig mengde produkt. Det har et plast gjennomsiktig deksel også for å dekke pumpen, men dette lokket lukkes ikke tett og kan lett komme av og bryte.

Image
Image

Konsistens: Primeren er melkaktig hvit i farge og til min overraskelse har den veldig likformig og løpende tekstur. Det er veldig glatt i tekstur. Du må bruke veldig tynt lag av det på ansiktet. Det føles som å bruke fuktighetskrem på huden. Den er veldig lett og sprer seg lett med fingrene over huden. Det føles ikke altfor glatt eller ikke ball / rulle opp som noen primere gjør. Det føles ikke altfor silikone også.

Image
Image

effektivitet: Tekstur gjør at primeren er lett å spre. Det absorberer raskt i huden. Når den er absorbert, er den helt uoppdagelig på huden. Stiftelsen sprer seg jevnt over det. Og den beste delen er at det gjør mitt grunnlag sist veldig veldig lenge; selv tonet fuktighet sist lenge med dette under. Foundation forsvinner ikke, og det forblir satt frisk til kveld. Og oljestyringsdelen av det gjør meg bare glad. Det matter ansiktet mitt, men opprettholder fortsatt gløden. Vanligvis begynner ansiktet mitt å bli skinnende over min t-zone innen 2-3 timer, og jeg må rydde ansiktet mitt med pulver, men etter at jeg har brukt denne primer, blir ansiktet mitt ikke skinnende lenge til midt på dagen. Jeg må bare blotte en gang i min 9 til 5 jobb timer.

Jeg har ikke mye av store porer eller synlige rynker eller fine linjer. Snart etter påføring, gjør huden huden jevn, og svulmer porene og fine linjer til en viss grad, men det slår dem ikke helt ut, selv om det ikke hevder å gjøre det. Jeg kan ikke kommentere hvordan det virker for moden hud eller damer som har forstørrede porer. Selv om den inneholder SPF 20, gir den ingen hvit gjengivelse i flashfotografering. Også, jeg fikk ikke noen breakouts etter å ha brukt dette.

Parfyme: Den har litt mild duft, som forsvinner kort tid etter påføring.

Pros av MaxFactor Facefinity All Day Primer:

• Leveres med en låsbar pumpe. • Veldig lett, flytende tekstur. • Sprer seg lett på huden. • Absorberer raskt uten fettighet. • Base makeup varer veldig lang med dette. • Kontrollerer oiliness. • Blurser porer og fine linjer til en viss grad. • Bryter ikke ut. • Inneholder SPF 20, men gir ingen hvit støp.

Ulemper med MaxFactor Facefinity All Day Primer:

• Ikke slites ut porene helt. • Tilgjengelighet i India.

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal MaxFactor Facefinity All Day Primer? Jeg anbefaler det på det sterkeste for kvinner med fet hud som sliter med basen sminke raskt og huden blir fet i løpet av timer. Du vil definitivt være fornøyd med resultatet. Jeg vil definitivt tilbakekjøp dette hvis jeg kunne finne det i India. Vennligst foreslå hvis du finner den hvor som helst i vårt land.

10 beste øyenskygge primere Revlon Photoready Color Correcting Primer Review Make Up Ever Ever Step1 Skin Equalizer - Radiant Primer Yellow ReviewMake Up For Ever Step1 Skin Equalizer - Radiant Primer Yellow Review Gjøre opp for alltid Trinn 1 Skin Equalizer Mattifying Primer Review Clinique Superprimer Universal Face Primer Review Bourjois Happy Light Luminous Serum Primer Review Mine mest brukte mascaraer, øyenskygge, øyenskygge primere, stiftelser, skjulere i 2015

Populært emne