Herbal Essences Wild Naturals Illuminerende, Dry Oil Spray Review

Innholdsfortegnelse:

Herbal Essences Wild Naturals Illuminerende, Dry Oil Spray Review
Herbal Essences Wild Naturals Illuminerende, Dry Oil Spray Review

Video: Herbal Essences Wild Naturals Illuminerende, Dry Oil Spray Review

Video: Herbal Essences Wild Naturals Illuminerende, Dry Oil Spray Review
Video: SKIN BLEACHING - YouTube 2023, Juni
Anonim

Hei damer,

Her er det første hårpleieproduktet jeg vurderer for dere alle. Jeg tilbringer mest tid i hårpleie. Jeg elsker håret mitt; Det er midje lengde, dyp svart med små krøller på bunnen. Jeg eksperimenterer ikke med mange hårprodukter, og hvis jeg gjør det, prøver jeg mitt beste for å sikre at de er trygge og passer godt til håret mitt. Urte Essenser Wild Naturals Illuminerende Tørr Olje Spray har godheten til en rekke naturlige oljer. Den tørre oljen sørger for at håret får glans og utjevning fordelene av infused oljer uten tyngde eller greasiness. Les videre for å få vite mer om produktet.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Smør håret ditt med stråling, bruk Herbal Essences Wild Naturals Illuminerende, tørr oljesprøyte. Med hver spray forsterker den forfriskende, seaberry-berikede håroljen din naturlige glans ved å hydrere og forsegle hver streng for et strålende, glanset utseende. Den lysende tørr oljesprøyten bidrar til å holde håret hydrert for en levende glans. Bruk den sammen med resten av Herbal Essences Wild Naturals Illuminerende Collection for Cassia-aktivert skadebeskyttelse.

 • Stråleforbedrende tørt hårolje.
 • Infundert med forfriskende seaberry duft.
 • Litt går langt for fuktede låser.
 • Blader håret ser skinnende ut.

Pris:

$ 6,99 for 85 ml / 2,8 fl oz.

Viktige ingredienser:

Image
Image

Veibeskrivelse:

Holder 6 tommer fra hår, spray tåke 1 til 2 ganger på fuktig eller tørt hår (litt går langt). Spritz 1 til 2 spray i håndflaten. Gni hendene sammen for å fordele jevnt. Fingerkam gjennom håret, starter i enden.

Duft: Notater av Seaberry og Cassia blomst.

Min erfaring med urte essenser Wild Naturals Illuminerende tørr olje Spray:

Produktet kommer i en gjennomsiktig plastflaske med en pumpe dyse og en beskyttelsesdeksel. Plasthetten passer tett over dysen med et klikk og sikrer nulllekkasje. Emballasjen er kompakt og robust, noe som gjør den svært reisevennlig.

Jeg sprayer det normalt på hårpenselen og kam gjennom håret for jevnt å fordele tåken. Dette forhindrer også at overflødig olje blir konsentrert på ett sted.
Jeg sprayer det normalt på hårpenselen og kam gjennom håret for jevnt å fordele tåken. Dette forhindrer også at overflødig olje blir konsentrert på ett sted.

Den tørre oljen er fargeløs, ekstremt lett og duftende. Den har en mild behagelig tropisk fruktig-blomstrende duft av Seaberry og Cassia blomst. Duften er søt, forfriskende og la håret lukte bra hver gang. Første gang jeg brukte den tørre oljesprøyten, var etter en ny sjampo håret mitt ekstremt tørt og krøllete. Det glattet straks ned i frizzet og håret mitt så fuktet og næret med en ekstra glans. Den tørre oljespray fungerer godt på både fuktig og tørt hår. Bare to eller tre spritz er alt som trengs for å leve opp kjedelig hår umiddelbart. Jeg elsker det faktum at det ikke er lastet med kjemiske ingredienser, og det har godheten til en rekke naturlige oljer som beriker håret uten å gjøre det fettete eller veies ned.

Totalt sett elsker jeg produktet. Det etterlater håret mitt livlig og glansfullt.
Totalt sett elsker jeg produktet. Det etterlater håret mitt livlig og glansfullt.

Pros of Herbal Essences Wild Naturals Lysende Tørr Olje Spray:

 • Fuktar tørt hår og gir en umiddelbar glans.
 • Blader håret ser nært og vakkert duftende.
 • Ikke gjør håret fettete eller veies ned.
 • Fungerer bra på både fuktig og tørt hår.
 • Uten parabener.
 • Sulfatfri.
 • Emballasje er ekstremt reisevennlig.
 • Ikke tungt lastet med kjemikalier.
 • Har godheten til en rekke naturlige oljer.

Ulemper med urte essenser Wild Naturals Illuminerende tørr olje Spray:

 • Ingen, jeg elsker alt om det.

IMBB Rating: 5/5

Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefale Herbal Essences Wild Naturals Illuminerende Tørr Olje Spray? Absolutt! Jeg elsker produktet. Jeg har vært på jakt etter en mest naturlig hårspray som ville gjøre håret mykt og vakkert duftende uten å veie det ned og med dette har jeg funnet den som passer best for håret mitt.

Herbal Essences Hello Hydration Shampoo Herbal Essences Body Envy Volumizing Shampoo Urte Essenser Helt Twisted Shampoo Urte Essenser Touchably Glatt Sjampo John Frieda Brilliant Brunette Liquid Shine Illuminerende Sjampo Kiehls ypperlige restaurerende argan tørr olje Dove Pure Care Dry Oil Shampoo Aloxxi Essential 7 Olje Tørr Olje Skinne Mist Garnier Fructis Triple Nutrition Miracle Dry Oil

Populært emne