Natio Rich Lip Color - Tranebær Review

Innholdsfortegnelse:

Natio Rich Lip Color - Tranebær Review
Natio Rich Lip Color - Tranebær Review

Video: Natio Rich Lip Color - Tranebær Review

Video: Natio Rich Lip Color - Tranebær Review
Video: 14 Iconic lipsticks that are really worth the hype | Review and Application ALI ANDREEA - YouTube 2023, Juni
Anonim

Hudtone: Middels lys med kule rosa undertoner Hudtype: Kombinasjon Hårtype og lengde: Bølgete og midje lengde hår

Hei damer, Jeg har kjøpt en liten del av Natio sine produkter for sent, og jeg er glad for å se på sitt sett med rike leppefarger i alle fire varianter. Jeg skal begynne med "Cranberry", så la oss gå videre for å se hvordan den første farge gjorde.

Image
Image

Pris: 775 INR for 3 g / 0,1 oz Holdbarhet: 3 år / 18 måneder fra brukstidspunktet

Produktbeskrivelse: En høy intensitet, ugjennomsiktig, uttrekkbar leppefargekriton som kombinerer nærende botanikalier med saftig farge for maksimal effekt. Oppdag den perfekte rike leppefargen for hver hudtone med en slank fløyelfinish som ikke vil falme bort. Beriket med Shea Butter og Jojoba Oil, de kremrike Rich Lip Color-fargene låser seg i fuktighet og vil ikke tørke lepper. Fri fra talkum og parabener. Ikke testet på dyr.

Hvordan å bruke: Påfør direkte på leppene. Når den uttrekkbare spissen blir lav, vri bare bunnen av fargestiften og den avrundede lipfargeenden vil strekke seg ut.

Min erfaring med Natio Rich Lip Color - Tranebær:

Til å begynne med var jeg veldig spent på kjøpene mine, og jeg var glad for at jeg fikk alle de fire farger i ett skudd, som vanligvis ikke er tilfelle. Det var ren nysgjerrighet, og når jeg fortsatte med fargene jeg la merke til at akkurat som emballasjen var hver sekund nydelig en tone mindre. Jeg håper virkelig at disse fargene hjelper deg med å plukke det beste for deg i tilfelle du liker disse fargene etter å ha lest den detaljerte anmeldelsen.

Image
Image

emballasje: Det er ingenting fancy om emballasjen. Det er en vanlig uttrekkbar, kort, knubbete pinne som er fargekodet med navnet preget på den. Jeg liker alltid en pinne som sparer meg for å kaste bort noe av produktet, så det er et stort pro for meg. Den er robust og lett å bære, og disse fargene er reisevennlige. Et stort løkkehull som jeg finner om emballasjen er ganske enkelt. Det er ingredienslisten vi haster med, og det mangler her.

Image
Image

Farge: Hvis du er noen som hittil har bodd bort fra dristige leppefarger, kan denne farge først begynne å tenke på den første swipe. Men jeg vil på det sterkeste anbefale denne farge for deg hvis du er en fan av pinks og spesielt når du er ute etter en fin blanding av en varm rosa som er mer i tråd med din favoritt bærskygge. Jeg er sikker på at fargene vil lede deg bedre. Jeg ser ikke dette som en daglig leppefarge, men kan prøve en enkelt sveipe av den for å holde den nede. Dessuten er skjønnheten i denne varme berryrosa at denne fargen ikke er over toppen, og det er en nyanse som enstemmig vil passe alle hudflekteringer / hudtoner. For å oppsummere det, er det et trygt rosa å gå for det som er glittende. En annen fordel som jeg ser i "Cranberry" er at det ville gi en god leppefarge både på dagtid og natt. Hvis du liker 'Grape Hint' fra 'Lakme', kan du dele din kjærlighet til denne også, bare at 'Cranberry' er mer på den matte siden med null shimmers mens den inneholder en frukt-minty smak til den. De store forskjellene mellom de to ville være finish, duft og pigmenteringskraft.

Image
Image

Tekstur og finish: Kritongens tekstur er verken for tett eller for lett. Det er bare bra, og jeg har så langt ingen klager eller problemer med det. Det er ganske kremaktig og til slutt legger seg inn i en halvmattig finish som jeg personlig elsker. Det ser ikke veldig tørt på leppene dine, men det er heller ikke for prangende på noen måte. Hvis du er noen som ikke foretrekker prangende speillignende ferdigheter eller noe som ser for tørr ut, så dette som en hybrid som du må prøve og gå for. Målingen er fin og jevn, og hvis du har pigmenterte lepper eller du har likt etter 'bare et fargestifter' for å dekke den pigmenterte delen for leppene dine, ville du klemme denne! Det gjør magi i to pene slag. Den halvmatte kremete fargestiften er sikrere for somre. Jeg vil ikke anbefale disse til vintre fordi de ikke hydrerer leppene dine, men de tørker heller ikke ut.

Image
Image

Pigmentering og oppholdskraft: Denne lipcrayon som er høyt pigmentert er verdt hver krone du betaler. Jeg tror prisen er direkte proporsjonal med pigmenteringen den gir, men den overraskende delen om dette fargestiften er at selv om den gir en fin og fin opak dekning som inviterer, har den en sjokkerende lav oppholdskraft som er noe å tenke på spesielt når det begynner å forlate leppene dine. Det er ganske ubehagelig å se at det forlater leppene dine. Ved påføring eller på sipping på vann, beveger fargen ikke seg når den setter seg, men når du har en fet snack eller et lite måltid, kan du se de ujevne, farvede delene og åpenbart leppelinjene med farge her og der. Det ville se ut som om du har vært opptatt med å spille med et farget fargeblyant! En annen ubehagelig ting som jeg høyt frykter for disse fargene er måten de overfører og måten de pletter på. Jeg hadde en tøff tid med å tørke bort fargene, og jeg måtte gå for litt hårfjerning for mine lepper også etter kontinuerlig bruk av disse fargestifter.

Fordeler med Natio Rich Lip Color - Tranebær:

• Emballasje - Fargekodd, uttrekkbar, solid, knubbete pinne. • Farge - en varm berryrosa som ikke er over toppen. • Tekstur - ikke for tung. • Tørker ikke ut leppene dine. • Gir en jevn, ikke-klebrig finish. • Fungerer bra og best for pigmenterte lepper. • "Cranberry" kan passe alle indianer og kan brukes til enhver tid på dagen. • Reise-vennlig / pengevennlig. • Krever ikke streng leppe. • Lett byggbar. • Inneholder ikke tunge shimmers. • Duft av den klumpete pinnen er mild og ikke merkbar. • inneholder ikke parabener inneholder jojoba olje og shea smør.

Ulemper med Natio Rich Lip Color - Tranebær:

• Dyrt. • Manglende ingrediensliste. • Overfører mye. • Lip flekk er vanskelig å fjerne. • Blir i fine linjer, og etterlater en ujevn og ubehagelig flekk bak. • Lav oppholdsstyrke - varer en drink / en matbit på det meste.

IMBB Rating: 3.8/5

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Natio Rich Lip Color - Tranebær? Nei. Jeg ville ikke tilbakekjøp denne siden min forfengelighet er fylt med berry pinks og "Grape Hint" fra Lakme gjør også en god erstatning for "Cranberry", men hvis du er ute etter et leppefargebok som gir en ugjennomsiktig dekning med null shimmers, så anbefaler jeg denne skjønnheten.

Natio Lip Color Spring Review Natio Peony Smoothie Lip Color Crayon Review Natio Tea Rose Smoothie Lip Color Crayon Review Natio Delight Lip Color Review Natio Tinted Lip Balm i Fun Review Natio Charm Tinted Lip Balm Review

Populært emne