Hudtype: Meget tørr.

Hei alle sammen,

Jeg er tilbake fra turen min og unødvendig å si, vi likte mye! Denne turen var dedikert til å feire jubileumene. 😉 Det var vår jubileum, V-dag og våre venner (som fulgte med oss) jubileum også - alt pakket tilbake til ryggen. 😀 Destinasjonen vi valgte var Miami, og denne destinasjonen gjorde ferien enda mer spesiell fordi jeg looooove strender. Og en ting som var viktigst å pakke (bortsett fra gaver som jeg hemmelighet pakket for min hubby) var solkrem. Jeg elsket Sun Bum Broad Spectrum SPF 70 Premium fuktighetsgivende solkrem lotion og ønsket å kjøpe det samme, men dessverre, det var ikke tilgjengelig i butikkene, og jeg hadde ikke tid til å bestille den på nettet. 🙁 Så jeg valgte SPF 50-varianten i stedet.

Produktbeskrivelse:

Denne fuktighetsgivende solkremformelen beskytter huden din mot skadelige UVA / UVB-stråler mens du beriker huden din med E-vitamin, en antioksidant som bidrar til å nøytralisere frie radikaler, som er hovedårsaken til tidlig hudalder.

Pris: USD 14,99 for 6 FL OZ / 177 mL (Prisen kan variere på tvers av butikker).

ingredienser:

Min erfaring med Sun Bum Broad Spectrum SPF 50 Premium fuktighetsgivende solcreme lotion:

Solkremet kommer i et gulbrunt rør som har en flip-top cap og den søte apenmotivet på røret. Luken lukkes, men røret er ganske stort å reise med. Jeg misliker virkelig det faktum at ingen av produktene fra dette sortimentet kommer i reisestørrelsesversjoner. Jeg overførte innholdet til en reisestørrelsesflaske for å ta med på min tur.

Solkremet er hvitt i farge og det er ikke veldig tykt i konsistens. Konsistensen er heller ikke rennende og føles som en tykk lotion. Faktisk føles det som en lotion pakket i et rør. Det er veldig lett å spre og blir lett absorbert i huden. Jeg har veldig tørr hud, men jeg føler ikke behov for å bruke noen fuktighetskrem når du bruker dette. Det tar vare på min tørre huds behov, unntatt føttene mine. Min hubby har normal hud og han er også komfortabel med produktet.

Solkremet er ikke fett i det hele tatt, og forlater heller ikke noe hvitt lag på huden. Det fotograferer også godt, og jeg så ikke noe hvitt i bildene. Det tette ikke porene mine og slo meg ikke ut.

Solkremet lukter utrolig deilig av kokosnøtter. Selv om jeg ikke er fan av kokosnøtt duft, men likevel, liker jeg denne. Det er ikke altfor skarp og blekner bort om en stund. Men ja, det er perfekt for strendene, og bare programmet ville slå på stranden modus. 😉

Når jeg kommer til solbeskyttelsesfaktoren, er jeg fornøyd med produktet. Jeg hadde på seg solkremet hele dagen på stranden mens du lekte i vann og i vannsport. På dagen gikk vi for vannsport, vi bodde ute i solen i rundt 8 timer og i vannet i rundt 6 timer. Jeg prøvde mitt beste å gjenta solkremet religiøst, men det var tider da jeg ikke kunne gjøre det. Normalt bruner jeg som ingen virksomhet, men denne gangen var det mye mindre. Det beskytter meg godt mot solbrenthet også.

Pros fra Sun Bum Broad Spectrum SPF 50 Premium fuktighetsgivende solcreme lotion:

  • Robust emballasje.
  • Uten parabener.
  • Vanntett.
  • Ikke-fettete tekstur.
  • Sprer seg og absorberer lett.
  • Yummy kokosnøtt duft.
  • Beskyttet meg mot soling og solbrenthet.
  • Fotograferer godt.
  • Bra for sensitiv hud, brøt meg ikke ut.

Cons of Sun Bum Broad Spectrum SPF 50 Premium fuktighetsgivende solcreme lotion:

  • Kommer ikke i reisestørrelse.

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Solskum Bred Spektrum SPF 50 Premium Fuktighetsgivende Solcreme Lotion: Ja, selvfølgelig!!! Jeg elsker dette solkremet. Jeg vil helt anbefale dette produktet til alle. Dette er en stift i min kitty nå.

Sun Bum Broad Spectrum SPF 70 Premium fuktighetsgivende solcreme lotion Lotus Herbals Safe Sun Whitening + Sunblock Creme SPF 30 PA +++ Clinique Sun SPF 50 Face Cream Lotus Herbals Safe Sun - Sunblock Cream Breezy Berry Aveeno naturlig beskyttelse lotion solkrem bredt spektrum SPF 50 MDSolarSciences Mineral Beauty Balm Broad Spectrum SPF 50 CeraVe Broad Spectrum Spf 50 Solcreme Face Lotion Supergoop! Everyday Solskjerm Bred Spektrum SPF 50 Kate Somerville Daily Deflector Moisturizer Bredspektrum SPF 50+ PA +++ Himalaya Herbals Protective Sunscreen Lotion med SPF 15 Khadi Herbal Sunscreen Lotion

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: