Budsjett Buys - Topp 6 Affordable Contour Kits

Budsjett Buys - Topp 6 Affordable Contour Kits
Budsjett Buys - Topp 6 Affordable Contour Kits

Video: Budsjett Buys - Topp 6 Affordable Contour Kits

Video: Budsjett Buys - Topp 6 Affordable Contour Kits
Video: WE USED KMART ONLY SKINCARE PRODUCTS FOR ONE WEEK 😳 LET'S TALK... - YouTube 2023, Juni
Anonim

Hei damer, Contouring kan definitivt gi deg et meislet og strukturert ansikt. Kontursettene kommer i ulike prisalternativer. Hvis du er som meg som ikke har råd til high-end-produkter, så vær ikke redd. Det er få fantastiske alternativer i budsjettområdet som kan hjelpe deg å utforske denne fantastiske sminke teknikken uten å bryte banken.

1. Elegant ansikts kontursett
1. Elegant ansikts kontursett
Image
Image

Pris: INR 800 Pakken kommer i 3 nyanser: lys, middels og mørk. Kittet har et stort speil og inneholder et skulpturpulver (matte) og et høylys (ingen klumpete glitter eller shimmers). Strukturen på pulveret og høylytten er veldig glatt og lett blandbar. Pigmentering er veldig bra og kan også bygges. Oppholdsstyrken er 6-7 timer, som er fantastisk for dette prisklasse.

2. NYX Wonder Stick Highlight og Contour Stick

Image
Image

Pris: $12 Dette er en flott konturstav som kommer i 4 forskjellige nyanser: lys, medium / brunfarge, dyp og universell. Du kan være mer presis med detaljene som det kommer i en pinneform og er også ideell for nybegynnere. Det blir blandet bra, men du må bygge opp pigmenteringen for å virkelig vise den gjennom.

3. ELF Contour Palette

Image
Image

Pris: $13 Paletten er quad stil som gir et lyspulver, ett gul tonet pulver og to mørke konturfarger. Tekstur kan virke litt pulveraktig, men de er veldig enkle å blande. Pulverene har stor pigmentering og nyanser opptrer veldig pent på ansiktet.

4. Makeup Revolution London Protection Palette

Image
Image

Pris: £6.00 Denne paletten kommer i 4 forskjellige nyanser som starter fra lys, lys / medium, medium / mørk og mørk. Paletten har alt fra skjulere (lys, middels og mørkt), presset pulver, bronzer og blusher til en highlighter med stor pigmentering. Concealers kan blandes for å skape din perfekte farge som passer godt med huden din. Paletten er flott til denne prisen, og kan brukes til kontur og å skape ulike sminkeutseende.

5. City Color Contour Effects Palette

Image
Image

Pris: USD 7 Pannen har tre forskjellige produkter for kontur, bronzer og highlighter. Alle er veldig glatte, ikke i det hele tatt krittete eller pulveriserte og superblandbare. De er superpigmenterte, så det er tilrådelig å bruke en lett hånd mens du konturerer. Oppholdsstyrken på 6-7 timer er også flott.

6. L'Oreal Paris Infallible Pro-Contour Palette

Image
Image

Pris: $11.99 Dette produktet kommer i 3 nyanser: lys, middels og dyp. Paletten har en konturskygge og en highlighter. Både kontur og høylys er ganske enkelt å blande. Produktet har en matt finish og holder seg rundt 5-6 timer. Børsten som følger med paletten, er også veldig nyskapende ettersom den er laget for å passe til kinnbenets kurve.

Bildekilde

Smashbox Step-by-Step Contour Kit Review ULTA Contour Kit Review To-Faced Cocoa Contour Face Contouring og Highlighting Kit Review Kat Von D Shade & Light Contour Palette Review, fargeprøver Anastasia Beverly Hills Contour Kit Review Natio Contour Palette Review

Populært emne