10 Makeup Myter Debunked!

10 Makeup Myter Debunked!
10 Makeup Myter Debunked!
Anonim

Hei skjønnhet!

Nylig min venn fikk akne på ansiktet hennes og hun antok at bruk av makeup forårsaket dette. Etter mye overtalelse klarte jeg å få henne til å forstå at det ikke handler om sminke. Makeup forårsaker ikke akne. Dårlig hygiene, og bruk av utgåtte og lavkvalitetsprodukter kan forårsake hudbrudd. Hvorfor får vi det meste etter et bryllup eller fest? Nei, det er ikke på grunn av sminke, det er fordi vi brukte urent pensler eller vi sov med vår sminke på! Det er ingen mangel på tips og råd relatert til sminke og skjønnhet flytende over hele Internett. Jeg har samlet denne listen over topp 10 misforståelser om sminke. Les mer for å få vite mer.

Image
Image

1. Sminke forårsaker akne: Som jeg nevnte ovenfor, gjør sminke ikke til akne. Bruk av lav kvalitet og utgåtte produkter kan definitivt forverre en akne situasjon.

Image
Image

2. Røde lepper er ikke for alle: Selvfølgelig ikke! Hvem som helst kan rocke en rød leppestift. Du trenger bare å være forsiktig med huden din undertonen og velg riktig rødt. Velg gulbaserte røde for varme undertoner og blå-baserte røde for kule undertoner.

3. Du kan sove med sminke på: Absolutt ikke! Dette er en synd. Du kan ikke sove med sminke på i hvert fall som det blokkerer porene dine og tillater ikke huden din å puste. Hvis du er lat til å vaske ansiktet om natten, så hold en pakke med ansiktsservietter i nærheten av sengen din og fjern hva som helst sminke du kan!

Image
Image

4. Du kan ikke bruke øyenskygge som passer dine øyne: Kontrastfarger gjør øynene dine merkbare, men matchende nyanser hvis de bæres perfekt, kan også gjøre en dristig setning.

5. Lip plumpers øker leppestørrelsen din: Disse produktene inneholder ingredienser som kanel eller pepper som irriterer leppene dine og forårsaker at de svulmer i en kort periode. Disse er ikke en permanent løsning. Gå for fyllstoffer hvis du faktisk vil ha fullere lepper permanent.

6. Stiftelsen skal være en nyanse lysere: Mange av oss tror at grunnlaget er brukt til å gjøre deg rettferdig! Nei, det brukes til å jevne ut hudtonen din. Du må alltid matche fundamentet med hudfargen din for å få en feilfri finish.

7. Test fundamentet på innsiden av håndleddet ditt: Alvor? Har du alltid matchet fargen på håndleddet ditt med ansiktet ditt? Det er helt annerledes. Test alltid fundamentet på kjeve eller nakke for en perfekt kamp.

Image
Image

8. En base makeup nyanse er nok for hele året: Tror du at hudtonen din forblir den samme gjennom hele året? Vår hud skifter nyanser i henhold til værforhold. Du vil ikke vandre rundt med et ansikt som ikke passer til nakken!

Image
Image

9. Sminke ikke utløper: Hvert kosmetisk produkt har en holdbarhet på ikke mer enn 2-3 år. Du kan ikke fortsette å bruke samme leppestift hele livet ditt selv om det kostet deg en bombe! Så, du må lære å erstatte sminke.

10. Concealer bør være lettere enn ditt fundament: Dette er ikke sant. Lighter concealer vil gjøre flekkene og flekkene enda mer fremtredende. Den beste måten å skjule er, passer din concealer sammen med ditt fundament.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5

10 Røde leppestift Bilder og fargeprøver 15 røde leppestifter som gjør at du ser ut som en Hollywood-stjerne 23 beste grunnlag for indisk brude makeup Beste grunnlag med solkrem tilgjengelig i India 6 Best Concealers for fet hud Skjul og søk budsjettveien: 12 Concealers under INR 500! Hvordan lage Lip Plumping Lip Scrub hjemme

Populært emne