Av Anindita Maitra

Hei damer!

Alle er født med en feilfri hud. Men puberteten kan rote det opp ganske dårlig for noen uheldige. Jeg er en av de (uheldig), som har lidd av forrædersk cystisk akne gjennom tenårene (hormoner gjorde min hud gal!). Med mine tenåringer ødelagt av ukontrollerbare breakouts og deres etterretningsspor (jeg mener bokstavelig talt), feil hudpleieprodukter, ubrukelige derm-anbefalte gimmicks (som ekstraksjon og alt) kom jeg til den konklusjonen at huden min absolutt hatet meg! Ugh! Jeg ble fortvilet fortvilet!

Men så snart jeg ble 20, begynte huden min å roe ned med mindre breakouts, redusert / forsvinner cyster, pustler helbredende mirakuløst; med litt innsats og riktig derma omsorg regime. Nå får jeg nesten ingen breakouts, huden min er nesten helbredet (bortsett fra arrproblemer). Men det endret ikke min akne-utsattness, eller mine kombinasjonshudproblemer. Så nå går jeg på hudennirvana sti forsiktig. Nok av egen intro, i dag vil jeg gjennomgå Shu Uemura Porefinist Anti-Shine Fresh Cleansing Oil.

Pris: INR 2801

Påstander: En utrolig lett rengjøringsolje som etterlater huden ren, frisk og raffinert.

Med kompetansen i rensolje i et halvt århundre, blir vår elskede friske formel kraftig gjenfødt for å målrette kilden til fet bekymring.

Den vannlignende rensoljen går utover sminkefjerning for å oppløse og vaske bort overflødig sebum og hudormer som sitter fast inne i porene. Ingen trukket eller uttørket. Den nye formelen, med kanelbarkekstrakt, regulerer sebumsekresjon dag etter dag. Skinne er blottet og åpne porer vises krympet. Blackheads er fjernet for å avsløre en raffinert, jevn hud.

Ideell for vanlige til fet hudtyper og akne-utsatt hud.

Det står "non-comedogenic", og egnet akne utsatt hud, men isopropylmyristat, tokoferol og etylheksylpalmitat er akne utløsende syndere. De er også irriterende, så følsom hud kan stikke.

Min erfaring med Shu Uemura POREfinist Anti-Shine Fresh Cleansing Oil:

Oljen er ikke rosa, bare flasken er. Den har en vannaktig konsistens som du kan se, som lunder lett når gnidd med vann. Det har en frisk duft; ikke for overveldende. Selv om jeg kjøpte den i løpet av sommeren i fjor, kunne jeg ikke bruke den som det gjorde huden min mer fet. Men om vinteren kom dette til nytte. Jeg brukte den som en del av dobbeltrensingsmetode. For det første vasket jeg ansiktet med denne oljen, så igjen med en skummende rensemiddel og voila!

Ansiktet mitt var glødende! Det var rent, men ikke tørt. Huden min er sensitiv, likevel merkelig (siden den inneholder irriterende stoffer), ble det ikke irritert av dette. Som det virket hydratiserende, tenkte jeg, hvorfor ikke prøv det alene, uten en annen rengjøringsmiddel? Så jeg søkte det alene. Neste morgen brøt jeg ut voldsomt. Zits og pimples og re-aktivert akne (nesten vulkansk !!!) overalt. Darned!

Senere overgav jeg det til mamma, som lider av uttørket hud gjennom hele året. Hun erstattet hennes vanlige ansiktsvask med dette, og brukte det to ganger om dagen. Olje rensing metoden med denne oljen fungerte bra for henne. Det beholdt hudens naturlige olje uten å gjøre henne fettete / skinnende (i motsetning til meg). Og best av alt, hennes hud dukket opp hydrert. Moren min er så fornøyd med det.

Så oppsummering sa alle ting:

Pros av Shu Uemura POREfinist Anti-Shine Fresh Cleansing Oil:

• Ikke-tørking, frisk og mild rengjøringsmiddel • Reduserer glans som det står • Fungerer bra for doble rensing (koreansk metode) • God for tørr / normal hud • Liten mengde fungerer fint

Ulemper med Shu Uemura POREfinist Anti-Shine Fresh Cleansing Oil:

• Det er COMEDOGENIC og et potensielt akneutløsende produkt! • Gjør fet og akne utsatt hudbrudd i varme og fuktige måneder • Kan tette porene for akne utsatt / fet hud hvis ikke en annen rengjøringsmiddel brukes • Ikke reduserer porene som det hevder • Oppløser ikke hudormer eller gjør noe for å forbedre dem • Kontroller skinner bare for begrenset tid • Waaay for dyrt

IMBB Rating: For tørr / normal hud: 4,5 / 5 For akne utsatt, oljeaktig / kombinasjonshud: 1,5 / 5

Ville jeg tilbakekjøpe Shu Uemura POREfinist Anti-Shine Fresh Cleansing Oil? Som en del av min doble rensing regime - kanskje; som en eneste rengjøringsmiddel - helvete nei! Men siden det har blitt min mors Holy Grail cleanser, skal hun alltid gå for det.

Shu Uemura Skin Purifier White Clear Clear Bright Gentle Cleansing Oil Shu Uemura Anti / Oxi Skin Refining Anti-Dullness Cleansing Oil Shu Uemura Glow On Blush - P Medium Coral 366 Shu Uemura UV Liquid Foundation Shu Uemura Face Architect Smoothing Fluid Foundation Shu Uemura Aya Takano Reindeer Kiss XXXX Palette Benefit Cosmetics The POREfessional Maybelline Passe meg Shine Free Stick Foundation Stick Erborian Solid Cleansing Oil

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: